Clubul moldovencelor de peste Prut (36)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oxy spune:

Salutare!
Alexandre a fii mereu sanatos,voios,cuminte sa asculti de parinti si sa ai parte de o copilarie cat mai frumoasa alaturi de parintii tai!!
Lilia ma intrebase-i intr-un mesaj anterior daca mai caut de lucru sau vreau sa mai stau un timp acasa,pai eu si stau acasa si lucrez in acelasi timp,adica mi-am luat treaba si lucrez de acasa,seful meu trebui sa plece in Elvetia pt.o perioada asa ca.. Dar oricum vreau sa imi gasesc si un alt job cu timpul si pe asta il voi face in timp liber,asa mai pun un ban deoparte.
Si eu sunt de acord cu amanarea intalnirii,nu e nici o probl,cu atat mai mult ca s-ar sa vina si soacra mea la noi. v-am pupat,o zi buna!

Tanya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

La multi ani, Alexandre! Sa ai parte de multa sanatate si noroc. Sa cresti mare si frumos si sa ai copilaria frumoasa asa cum ti-o doresc parintii tai. Nastea, sa va traiasca, sa va bucurati mereu de comoara voastra!

Si eu sunt de acord sa schimbam intalnirea pe we viitor. Deci pentru sambata, 9 decembrie 2006, ora 17 in Piata Romana, listuta arata asa acuma:

Lilia- da
Natalia - da
Alina- ?( sper ca de data asta sa poata si ea, sau macar la alta ora)
Elena - ?
Veronica- da( asteptam inca o confirmare)
Tania - da
Silvia- ? ( O sa sun sa o intreb)

Lilia si Amelia(26.09.2004)

Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mushulica_p spune:

La multi ani Alexandre!
Felicitari Nastea! Sa va creasca mare, sanatos si norokos! Sa aveti cit mai multe bucurii de la el!

Ludmila 28 +

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ludmila_19/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mushulica_p spune:

Fetelor, mie mi-e dor de Cornelia!!! voua?

Haideti s-o strigam in cor, poate aude?!:)

Si ne zice numele printesei poate

Ludmila 28 +

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ludmila_19/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Ludmila, si mie mi-e dor de Cornelia. Dar ea acum probabil are grijile ei. Sper ca e totul bine la ele. Abia astept sa intre din nou pe forum.

------------------
Numai bine,

Natalia si Vlad
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

A intervenit inca o schimbare. Am primit semnale ca pentru we viitor ar fi mai bine ziua de duminica in loc de sambata. Deci
duminica, 10 decembrie, ora 17 in Piata Romana
Lilia- da
Natalia - da
Alina- ?( sper ca de data asta sa poata si ea, sau macar la alta ora)
Elena - da
Veronica- da?( asteptam inca o confirmare)
Tania - da
Silvia- ? ( O sa sun sa o intreb)

Inca mai sper ca vom reusi sa ne vedem toate. Ce ziceti? Mai e pana atunci, stiu, dar ma bucura ca deja suntem aproape toate. A mai ramas Alina si Silvia sa ne spuna ce fac.

Lilia si Amelia(26.09.2004)

Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oxy spune:

Hmm ce pustiu e pe aici... se aude vantu' shuierand

Tanya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia1977 spune:

hei, fetele de peste prut.
imi caut si eu o fosta prietena de pe la voi, ma puteti ajuta?
o cheama negru tatiana(tania) era de fel din raionul hancesti parca.
incepuse facultatea de matematica in iasi, dar am impresia ca n-a mai terminat-o. ultima oara cand am avut o veste de la ea lucra in chisinau, parca in ministerul invatamantului.
mi-ar place sa mai stiu ceva despre ea. acumcred ca are cam 28 de ani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lia_c spune:

cu mare intirziere, insa sper ca ma intelegeti si ma iertati, zic La multi ani sarbatoritilor nostri!

La multi ani Alex de Alinka! Sa cresti mare, frumos, fericit, sanatos, plin de voie buna, noroc si mult erealizari frumoase cu care sa-i bucuri pe parinti si desigur o coplilarie frumoasa si lipsita de griji!

La multi ani Alina! Sa fii sanatoasa, iubita, fericita, iar cei dragi mereu sa te bucure, sa te simti implinita si puiutul ala sa-ti aduca doar bucurii si zimbete, kiar cind face poznele

La multi ani Alex de Nastea! Sa cresti mare, frumos, fericit, sanatos, plin de voie buna, noroc si mult erealizari frumoase cu care sa-i bucuri pe parinti si desigur o coplilarie frumoasa si lipsita de griji!

lia_c si printesa Mirela Brianna (15.11.2006)

Happiness doesn't depend on what we have, but it does depend on how we feel toward what we have. We can be happy with little and miserable with much. William Dempster Hoard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lia_c spune:

Liudmila, kiar ma gindeam sa intru azi, insa am fost de dimineata pe la medic cu puiul, la neurolog (toul e f bine ) si cam toata ziua am fost ocupata cu puiul...
Cu toate ca ii am pe toti alaturi, mamica, sotul, frate-meu, taticu, bunica... Toti sint ocupati care cu serviciul, care cu facultatea, care cu gospodaria, asa ca incerc sa ma descurc singurica toata ziua si desigur e f obositor... Sotul si mamica lucreaza f mult si ma bucur ca macar vin ambii impreuna de la servici ca sa reusim sa-i facem baita seara... In rest sotul nu prea reuseste s-o vada treaza si sa se joace cu ea Ma bucur, ptiu-ptiu, ca revenim la un regim normal... Acum mi-am culcat puiul in patut . Am fost in we si i-am luat patut si alta zestre - a stat mamica cu ea vreo 2 ore + am avut oaspeti nasii veniti din Ro si alte neamuri, asa ca abia azi ne-am revenit dupa oaspeti...
In sfirsit ieri am ajuns la hotarirea finala cum o va chema:
Mirela Brianna
Sper sa nu ne schimbam hotarirea Sa mai vedem si astia de la biserica ce zic, daca nu le va placea nici unul din aceste 2 nume, ii punem si al treilea ca eu nu renunt la astea 2 nici in ruptul capului!
Pozele astept sa am oleaka de timp sa le scriu titlu si apoi le incarc in webshots - putintica rabdare....

P.S. referitor la parul lui bb si arsuri - eu nu prea am avut deloc arsuri, doar cind mincam lamiie sau latceva acid si uite bb ce par mare are! Asa ca nici eu nu cred ca arsurile sint legate de parul lui bb...

Imi cer scuze ca nu va scriu in parte fiecareia, insa daca aveti ceva intrebari si n-am raspuns mai scrieti va rog o data si insistati sa va raspund - ca a inceput sa ma lase memoria

Diana, si multa sanatate Natalitei! sa nu mai faca asa faze ca o sperie pe mami si tati!

lia_c si printesa Mirela Brianna (15.11.2006)

Happiness doesn't depend on what we have, but it does depend on how we feel toward what we have. We can be happy with little and miserable with much. William Dempster Hoard

Mergi la inceput