Clubul moldovencelor de peste Prut (36)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Tanya, ce bine-mi pare ca poti ajunge la intilnire!
Alinka, lucrezi chiar pina la cinci? Daca decalam ora, sa zicem la 18 sau 19, crezi ca poti ajunge? Tare mi-ar placea sa fim toate bucurestencele.
Veronica, Elena, dati un semn de viata, pliz!

------------------
Numai bine,

Natalia si Vlad
Poze

Mergi la inceput

Alina (Davina), ce frumos ai petrecut! Poze cu noua tunsoare nu ai? Ce cadou ai ochit sau inca nu te-ai hotarit ce vrei?

------------------
Numai bine,

Natalia si Vlad
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

Lilia- da
Natalia - da
Alina- nu
Elena - ?
Veronica- ?
Tania - da
Silvia- in principiu da

Alina, daca nu poti sambata, putem schimba ora sau ziua pentru cand poti tu, numai spune-ne tu o ora. Pana acuma am dat raspuns mamicile care in principiu, acuma sunt pe-acasa. Pentru mine e indiferent in ce zi. Am ales we-ul pentru ca atunci aproape toti sunt acasa si ziua de sambata, pentru ca m-am gandit ca cei care lucreaza, poate vor duminica seara sa odihneasca pentru a fi fresh a doua zi. Dar asa cum am spus, nimic nu e batut in cuie, asteptam noi propuneri.

Lilia si Amelia(26.09.2004)

Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

Si eu ma bucur ca ajungi si tu, Tania. As fi tare bucuroasa sa ne intalnim toate. Asa ca inainte de sarbatori.
Ehe, Tania, pai noi nu dam nici un banut la reparatie. O sa oprim totul din chirie. Nu ne intereseaza. Noi demult ii batem la cap ca tevile trebuie schimbate, daca nu au tinut cont, sa suporte consecintele. Teava aia se putea rupe si daca nu era nimeni in apartament si ar fi fost si mai grav.

Alina ce frumos ati petrecut. Asteptam poze.

Lilia si Amelia(26.09.2004)

Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mushulica_p spune:

Buna dimineata, fetelor!
Chiar sa fiu eu prima pe ziua de azi? ... si inca asa o mutrisoara somnoroasa am... dapoi voi dar?

Sotiorul meu a prins la rana ... si-a scapat surubelnita in palma si i-a facut o gaura dureroasa Dar e mai necajit ca n-o sa poata azi lucra la reparatie ... ca nu are deloc putere in palma respectiva. Da dupa cum il stiu - precis ca o sa se apuce cu ea asa sa lucreze

In rest - fara evenimente, doar ca am reinceput brodatul la goblenul meu cu lalele, sa vedeti ce frumusete iese

Tania, noi ne-am bucura si de pozele facute spontan, daca ai putea sa le scanezi si afisezi Ce zici, a? Pai Chris are tot dreptul sa vrea mai multe cadouri, ca stie el - a facut niste banuti si ajung de mai multe jucarii

Rodica, acum am inteles care e problema cu Paula ...
Va doresc sa fie bine cit mai curind

Da, Lilia, da poze!!! Sa vedem baietelul din tine:)
(aici mi-am adus aminte de un caz - anul asta de ziua copilului cumnata imi suna si ma felicita: "Flicitrai pentru copilul din tine!" in sens ca pentru ceea ce a ramas in mine copilaresc samd, dar de fapt nu stiam ca sunt deja insarcinata si se potrivea la sensul direct - "pentru copilul din mine") Lilia, pot cumva gresi cind zic la figurat "baietelul din tine?"

Ludmila 28 +

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ludmila_19/my_photos

Mergi la inceput

Fetelor, voi va intelegeti sau ce? cind sunt eu pe faza - voi cu totul alte treburi, cred ca o sa incepem sa stabilim intilniri si pe DC, ca sa ne adunam toate odata la discutie

Ludmila 28 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alegrutza spune:

Fetelor, scuze pentru tacerea indelungata, in ultimele zile am avut atata treaba ca mai nici posta n-o puteam verifica ca lumea, va povestec eu mai tarziu ca acum trebuie sa fug, vroiam doar sa raspund la apelul referitor la intalnire,eu din pacate sambata asta nu pot veni, avand in vedere ca vor fi 3 zile libere (1 decembrie+we)ne-am facut unele planuri cu amenajarea apartamentului. Daca nu incurc pe nimeni si nu-i stric nimanui planurile, propun sa ne vedem sambata cealalta (acelasi loc,aceiasi ora). Daca nu sunteti disponibile, va inteleg...
O zi buna tuturor, si revin putin mai tarziu.

asa creste bebicul

Mergi la inceput

Veronica, bafta la amenajat apartamentul! Acum ca stiu cit de anevoios poate fi, iti doresc mult mult sa iasa totul asa cum vreti voi

Ludmila 28 +

Mergi la inceput

Neata,
Personal, nu ma deranjeaza sa aminam intilnirea cu o saptamina. Am putea, desigur, sa ne intilnim si simbata aceasta, si viitoare, dar sa nu faca sotiorii urit ca ii lasam singuri acasa 2 simbete la rind.
Astept sa vad ce parere au Lilia si Tanya. Ce bine ar fi ca aminarea aceasta sa o faca si pe Alinka sa vina.

Deci, sint de acord pentru simbata, 9 decembrie 2006, ora 17, Piata Romana.

Ludmila, vindecare rapida sotului!

------------------
Numai bine,

Natalia si Vlad
Poze

Mergi la inceput

LA MULTI ANI ALEXANDRE!!! SA CRESTI MARE, SANATOS, VOINIC SI SA ADUCI NUMAI BUCURII IN VIATA PARINTILOR TAI!!! NASTEA, FELICITARI SI TIE PENTRU FAPTUL CA DE 1 AN ESTI MAMICA CELUI MAI MINUNAT COPIL DIN LUME!

------------------
Numai bine,

Natalia si Vlad
Poze

Mergi la inceput