Clubul moldovencelor de peste Prut (36)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nastea23 spune:

Diana, multumesc muuult pentru noutati. Pupici de la noi pt Natalita.

Um amigo e alguem que compreende o teu passado, acredita no teu futuro e aceita-te como es.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamaElei spune:

Lili, multi pupici pentru amelia cea curajoasa!!!
Si saliuturi la fete, ca tare mi-s grabita

Rodica si PAULA (02.09.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Rodica, stafia mea draga, ma bucur ca ai posibilitatea sa mai dai pe aici.

Diana, ce figura e Natalita, sa-i placa melodiile de petrecere, hehe, petrecareata fata o sa fie, mai ales ca deja a prins gustul de dansuri, draga de ea!

------------------
Numai bine,

Natalia si Vlad
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Neata!!! Eu ma culc ultima si tot eu ma scol prima, asa se pare
Hai, lasati oleaka treaba, ca nu fuge nicaieri, intrati repede si va semnati in condicuta!

Am fost ieri cu Vlad la teatru, impreuna cu Amelia si Lilia, la un spectacol interactiv pentru copii mici, "Greierele si Furnica". Amelia era in tema, ca a mai vazut spectacolul saptamina trecuta, si de aceea statea atenta si privea, participind chiar, impreuna cu alti copii. Pe cind Vlad era mai mult lipit de mine, nu vroia nici in ruptul capului sa iasa sa danseze, sa sara, atunci cind ii chemau actorii pe copii. Numai la sfirsit, cind "greierasul" a scos un cos plin cu mere, pe care a inceput sa le imparta la copii, Vlad a sarit de la locul lui, s-a dus sprinten si si-a luat singur un mar din cos.
Cred ca i-ar placea si lui sa mai vada spectacolul o data. Cu siguranta o sa mai mergem.

------------------
Numai bine,

Natalia si Vlad
Poze

Mergi la inceput

Intru si eu sa ma semnez.

deci Natalia si Lilia, ce bravo sunteti ca mergeti la teatru cu micutii. Nu uita sa mai mergi odata cu Vlad, vei vedea ca se va simti si el mai bine.

la toate si un sfirsit de saptamina minunat.

Um amigo e alguem que compreende o teu passado, acredita no teu futuro e aceita-te como es.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

Nu stiu de ce nu prea am azi chef de DC. dar am zis sa trec sa va salut macar.

da, ieri am fost la teatru si Amelia a fost mult mai incantata decat data trecuta. Prima data s-a speriat, a plans, vroia aproape numai la mine in brate. Acuma era ft atenta si foarte activa( ma rog, activa in limita posibilitatilor ei).

Ieri Amelia a facut primii 5 pasi singurica: de la mine la pat. A repetat actiunea de cateva ori. Dar ii este frica si nu prea mai vrea. Asa ca o lasam sa isi revina incet. Oricum ne-am bucurat mult si am notat in calendar aceasta zi.

O sa revin poate mai tarziu cu comentarii ca nu prea mai stiu cine si ce a scris.
Pupici si we placut.

Lilia si Amelia(26.09.2004)

Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)

Mergi la inceput

Felicitari Amelush

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroti_5 spune:

quote:
Originally posted by LiliaToma

Ieri Amelia a facut primii 5 pasi singurica: de la mine la pat. A repetat actiunea de cateva ori. Dar ii este frica si nu prea mai vrea. Asa ca o lasam sa isi revina incet. Oricum ne-am bucurat mult si am notat in calendar aceasta zi.

Lilia si Amelia(26.09.2004)

Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)

FLICITARI!!!!
Eu va zic we placut.
P.S. Am de lucru, da il las pe luni...

doroti_5 cu Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2 si 3www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">
Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oxy spune:

Hellooo everybody!! ce mai faceti dragelor?ce bine ca in sfarsit dupa o luna si jumate am ajuns si eu pe forum.De ieri am si eu net acasa si sunt atat de incantata hihi.Vad ca au venit si ceva fete noi in clubul nostru,imi spuse-se si Lilia si acum am vazut si singura,le urez bun venit si din partea mea cu toate ca, cu asa mare intarziere.Avem si noi mamicute in club,Cristina si Cornelia felicitarile mele din toata inima imi pare rau ca nu am fost si eu pe faza atunci sa va urez numai bine! Sa va traiasca bebelusii si sa fie sanatosi si bucurosi.
Eu de citit inca nu am citit nimic din urma, am de recuperat un capitol intreg asa ca am ceva treabasi mult de recuperat,
v-am pupat si o seara buna,bye

Tanya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tania21 spune:

Fekili se apropie ziua de munca de sfirsit si ma doare gitu . Tre' sa-mi fac injektie de aloe si n-am unde... Mai in scurt, toate scirbele pe capul meu

Ei dar una ma bucura - ca miine e simbata si am sa doooorm de am sa umflu de somn

Va si va doresc un w/e placut la toate!!!!!

Mergi la inceput