**Mamici de Mai - Iunie 2007**(11)
Raspunsuri - Pagina 6
mcrissa spune:
nu a avut coloul deschis, doar scurt.a nascut la 38 de saptamani si totul a fost bine.d'abia a avut timp sa ajunga la spital.au inceput asistentele sa urle la ea ca a stat acasa pana in ultima clipa, dar ea saraca a plecat de acasa imediat.in jumatate de ora dupa ce a ajuns la spital a nascut.
Mcrissa
12+ bebe strumph-ul meu asa creste bebe
chiquitita spune:
Dar doctorii nu i-au zis nimic in timpul sarcinii? In luna a 7-a? Sa stea cumintica?
10+
andradap spune:
Essea, iti multumesc mult pt. incurajari!!! Noi ne rugam sa fie bune rezultatele... si oricum pana la urma urmei ce-o fi o fi... tot puiul nostru este!!! :) Ca doar am zis... ca orice ar fi eu Nu renunt la acest copil!!! mersi inca o data pt. incurajari...
cristalina spune:
Andrada, o sa fie bine. La urmatoarele ecografii o sa vezi ca puiul nu are nimic.
Mie la ultima ecografie (15 saptamani!) mi-a spus (si am vazut si eu) ca bebe are chisturi pe plexul chronoid....la cap.
Acum astept sa vad rezultatele de la triplul test.
Doctorita insa a spus ca sunt chestii vazute la US si care nu au legatura certa cu o anumita patologie. Evident ca nimic din ce mi-ar fi spus nu ma linisteste, dar am incercat sa nu ma gandesc pana la urmatoarea ecografie. Doamne ajuta si mergem inainte.
Cand am intrebat de inimioara a zis ca nu se vede bine la aceasta varsta si ca pot da rezultate gresite care induc in eroare.
Eu va urez sa fie bine, adica sunt sigura ca o sa fie bine.
Sanatate multa!
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi
cristalina spune:
Chiqui...:)...Unele fetite sunt mai incapatzanate, stau peste termen in burtica.
O sarcina cu 38 de saptamani implinite este o sarcina la termen, deci teoretic ai putea sa scapi mai devreme...Poate ca pana atunci se lungeste colul si stai pana la 40-42...:)
Am mai auzit de cazuri in care la urmatoarele ecografii s-a descoperit ca nu are nimic colul, e cat trebuie de lung. Oricum tu trebe sa stai la pat pentru uter, asa ca pana la urmatoarea ecografie repaus placut iti urez...:))
odie spune:
buna seara mamici..si multumim pentru primire. Noi am fost la sinaia de aceea nu am mai postat nimic de 1 saptamana dar promitem sa recuperam.
DN mele este 23.12. 1981
Ioanatugs spune:
La multi ani Amely, mamica de mai-iunie2007, sa fii fericita si iubita, iar minunea mica sa te implineasca!!!

Amely are un mic subiect la evenimentele comunitatii:![]()
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=88503
DidiAlex spune:
Iri, LA MULTI ANI!!!!
Amely, LA MULTI ANI!!!!!!
sa fiti fericite, sanatoase, norocoase si multe, multe bucurii. 

cristalina spune:
Mai cu intarziere, dar sincer va urez si eu...
La multi ani Iri!
La multi ani Amely!
Multa sanatate si tot ce va doriti!
O seara buna la toata lumea!