**Mamici de Mai - Iunie 2007**(11)
Raspunsuri - Pagina 5
chiquitita spune:
AMELY, LA MULTI ANI, SA TE BUCURI DE COPILAS IMPREUNA CU SOTUL TAU SI SA FITI FERICITI!
10+
poohy spune:
La Multi Ani Amely! Sa fiti sanatosi si fericiti :)
12+
http://image.lafemmebonita.com/c/f199908.jpg
alina25 spune:
Salutare gravidute,
Eu am fost joi la T. sa-l vad pe samburel si este bine .Mi-a intrerupt tratamentul de fixare si acum i-au Bio-marin plus cate o tableta pe zi.
Cele care sunteti pacientele dr.T . ce mai luati?
Mi-a zis ca ar trebui sa scap si de greturi ca in marea masura au fost de la progesteron.
Am auzit ca Iosup vine acum la cabinet la T.pentru eco.A facut cineva eco la el la 15 sap?Eu merg peste o sap.
Si eu am probleme cu imbracamintea mai exact cu pantalonii care nu se mai inchid dar am fost prin magazinele de gravide si mi se par exagerat de mari lucrurile, poate pentru mai tarziu.
Daca mai are cineva nevoie de injectii cu Pregnyl sau utrogestan mi-au mai ramas cateva si nu cred ca mai am nevoie.
Sarcini usoare in continuare si fara greturi (ca mine).
13+
Samburelul nostru
http://community.webshots.com/user/andrada142
alina25 spune:
LA MULTI ANI AMELY , SA FITI SANATOSI , FERICITI SI SA AI O SARCINA USOARA IN CONTINUARE
13+
mcrissa spune:
La Multi Ani Amely!!!
Iti doresc numai bine si un bebe sanatos!
pe aici.
Eu am intrerupt fara sfatul medicului acum 3 saptmani tratamentul injectabil de sustinere si am ramas doar pe utrogestan.Cu toate ca mi se recomndase sa stau la pat (dupa o saptamana de stat in pat -timp in care am crezut ca o iau razna) mi-am reluat munca si toate activitatile de dinainte de a ramane insarcinata.Uneori cred ca doctorii exagereaza cu tratamentele si cum spunea si cineva din SUA ne dau tratamente hormonale de sustinere fara a face inainte o analiza din care sa se vada ca intr-adevar avem nevoie de acel hormon.
M-am gandit ca e prea puternic tratamentul si daca e sa nu tin sarcina poate ca e mai bine asa ca poate are bebe ceva.Dar uite ca am facut 12 saptamani si bebe e bine la locul lui.Ma bucur de decizia pe care am luat-o si sunt mai linistita acum.
Imi pare rau ca nu pot sa fiu prezenta prea des pe aici, dar la munca nu pot intra, iar seara cand ajung acasa nu vad decat patul.Cand prind la munca momentul si sunt singura in birou increc sa citesc ce ati scris.Dar aveti o viteza la scris!!!!Ma bucur tare mult ca vad ca toate fetele sunt bine acum si nu am vazut decat vesti bune in ultima vreme.
Mcrissa 12+ bebe strumph-ul meu
chiquitita spune:
mcrissa si mie mi se pare ca dr mea exagereaza cu statul meu in pat. Oare nu pot primi concediu de la gineco decat cu internare? Nu poate sa imi dea repaos la pat far sa ma tina in spital?
10+
mcrissa spune:
chiquitita mie mi-a recomndat si dat concediu medicul generalist de la noi de la firma (dupa ce a vorbit la telefon cu ginecologul meu) si doctorul de familie mi l-a vizat.dar eu am stat doar o saptamana dupa care m-am intors la munca.doctorul de la noi de la firma mi-a zis ca sunt egoista si ca nu ma gandesc la bebelus, ca ar trebui sa mai stau acasa.dar doar eu stiu ca nu e secunda sa nu ma gandesc la minunea din burtica mea.m-am intors la munca si ma simt mult mai bine ca inainte.una peste alta week-end-ul trecut am fost la munte si am facut si cateva drumetii.incetisor si trasee scurte, dar m-am simtit asa de bine.
eu cred ca medicul de familie iti poate da concediu si fara internare, dar trebuie sa vorbesti cu el.dar tu de ce trebuie sa stai atat de mult la pat?ce ti-a spus ca ai?
mie mi-a spus ca a fost placenta usor dezlipita, dar ca acum e bine si atunci am considerat ca-mi pot relua toata activitatile.
-ici si numai bine la mami si la bebe mic din burtica!
chiquitita spune:
mcrissa eu am sangerat trei saptamani, am fost si internata, fac tratament de sustinere. Aveam o retroversie uterina fff accentuata, cazuse practic pe spate uterul. Acum se pare ca se indreapta, dar pana nu se indreapta de tot, ma obliga sa stau in pat si pe burta...M-a mai speriat si cu colul scurt (inchis totusi). Am inteles de pe net ca poate provoca nastere prematura. Ghici ce se recomanda pentru col: repaos la pat din luna a7-a...
10+
Madi spune:
Poohy si Cristalina, multumesc mult pentru raspunsuri. O sa ma duc in cautare in Cocor :)
Asa creste bebe!
"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”
mcrissa spune:
offf mai chiquitita!eu nu am sangerat asa de mult.am sangerat 4 zile apoi din cand in cand mai gaseam cate o pata rosie si ma cam speria, dar au trecut.la tine s-au adunat cam multe.si mie mi-au spus ca am uterul retrovers, dar probabil nu e asa accentuat ca la tine.si prietna mea a avut colul scurt si doctorul i-a spus ca partea buna e ca va naste foarte usor si asa a fost.dar e bine ca la tine e inchis.