**Mamici de Mai - Iunie 2007**(11)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

Nu stiu de PAP mai tarziu in sarcina :( De fapt nu stiu mare lucru si invat acum :)

Sa-ti traiasca feciorul paflo!
Nu imi vine sa cred ca asa maricel o sa fie si bebita al meu la 15 saptamani.

Cristalina, wow, saptamana a-17-a!

Sa avem cu toatele sarcini usoare si nasteri si mai usoare :))

12+
http://image.lafemmebonita.com/c/f199908.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arthurana spune:

Chris,

Sunt bine, doar ca muncesc enorm. Azi am lucrat de la 6.30 dim. ca atunci s-a deschis Mallul iar de sapt. viitoare va fi si mai nasol programul. Aici in perioada Craciunului este o nebunie. Decoratiile de Craciun si muzica au inceput din octombrie...Ma rog, sunt super obosita.
Mi-este atat de dor sa-l vad pe bebe, nu l-am mai vazut de 3 sapt, si ma duc tpcmai pe 29 sa ascult inima la dopler si pe 30 la echo.
Sper sa fie bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arthurana spune:

Dragutelor,

Este cineva LA PRIMA SARCINA care simte ca bebe misca deja?
Dar buricile voastre? Sunt mari? A mea este mica si doar putin tuguiata. Sunt la limita aia ca nu stii daca sunt grasa sau gravida...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

Buna burtici!

Stie cineva unde pot gasi o pereche de blugi din aceia speciali pentru gravide? Eu inca mai intru in pantalonii de stofa cu care merg la serviciu, dar am o problema cu blugii care au cam inceput sa ma stranga la burta, si as vrea sa imi cumpar o pereche de blugi din aceia cu banda elastica sus. Daca are cineva idee de unde as putea cumpara, va rog sa imi spuneti. Multumesc,

Madi

Asa creste bebe!

"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

Mergi la inceput

Madi, eu mi-am luat deja pantaloni de sarcina - din magazinul Cocor (pentru Bucuresti, nu stiu in alte orase). Sunt acolo si blugi si raiati.
Am mai fost si la alt magazin - pe Dorobanti pe langa ING - Rococo - unde au de asemenea si blugi si raiati. Aici am gasit niste pantaloni nu specifici de sarcina, dar elastici - sa nu ma stranga pe burtica. Sunt perfecti pentru mine pana ce trec la cei specifici cu elastic etc.
Am vazut si alte magazine dar la niste preturi care mie mi s-au parut exagerate.
Dar cred ca sunt mult mai multe magazine. Eu am dat un search pe google si erau multe rezultate.

Vorbind de burtica - m-am ingrasat ca un purcel si tare nu cred ca e de la bebe - ca e cam devreme. Sper ca dupa ce imi trece si mie senzatia de rau sa pot sa mananc si eu echilibrat :)

12+

Mergi la inceput

Mie personal imi plac sarafanele si salopetele! Am vazut unele asa frumoase :) Dar mai e ceva pana cand pot sa ma imbrac cu ele

Anca

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Madi, eu am o pereche de blugi barbatesti...aia sunt largi in talie chiar si la numere mai mici...si merg la fix la burtica mea...:)
In plus sunt elastici. I-am gasit printr-un supermarket la reduceri.
Pentru burtica mai mare am doua salopete si doua perechi de pantaloni cu elastic in talie (de gravide, dar cu elastic, ca sa nu stranga in talie ...care o sa vezi ca o sa fie mai pe sub sani in luna mare....hehehehe) Astea le am de la Maria si-s facute pe comanda pen' ca's mai ieftine.

Poohy, las' ca le dai jos dupa alaptat!...:)
O duminica frumoasa tuturor.

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IULIABRAILA spune:

salutare fetele !paflo sa fiti sanatosi, dragut bebelusul. v-ati gindit la nume ?
si voinicut.
cam slabuta activitatea pe aici in week-end. la mine este exact perioada in care pot sa stau mai mult la calc, la serv nu se poate. acasa este alta problema.
mi-am repetat analizele la un alt laborator, si primele 2 zile au iesit negative. sa vedem pina la urma, marti iau rezultatele.
va pup si distractie placuta cit se mai poate, IULIA10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Buna dimineata gravidutze!
Am si eu o intrebare pentru cele care au deja un copilas. La cate saptamani de la UM ati nascut? E adevarat ca fetitele se nasc mai repede? Adica chiar nasti la 40 de spatamani? Un 38 nu ar fi ok?
Nu radeti de mine va rog. Cand stai in casa in pat non stop o mai iei si razna...

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Nicoll, bine ai venit! Te-am trecut pe listutza!

10+

Mergi la inceput