**Mamici de Mai - Iunie 2007**(11)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Pauly mercic.

Liviana eu o sa fac in seara asta piure cu friptura de vacuta la cuptor si muraturi. Hmmm. Mor de pofta.
In ultimul timp nu prea mai pot manca. Incerc sa mananc macar legume si fructe ca in rest.

Mica 14+

http://community.webshots.com/user/mica0307

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dideip spune:

Fetelor, am facut ieri o ciorbica de perisoare, a mancat sotiul meu 2 farfurii.Si un orez cu legume (bulgaresc)de te lingi pe botisor YAMI. Si nu cade deloc greu la stomacel. Eu legumele la orez le pun congelate si cu cateva ciuperci taiate prin ele, este un deliciu.

Paula(16 saptamani+)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chris27 spune:

La multi ani,Amely si Pepsi!Nu-i asa ca anul asta zilele voastre de naster au parfum de bebelusi ?Mi-am dorit mereu sa fiu insarcinata de ziua mea,mi-am spus mereu ca ar fi cel mai frumos cadou(si am fost nemultumita cand am primit altele!).Va doresc sa fiti fericite,sa nu uitati niciodata ca dragostea ce-o simtim in fiecare zi e cadoul pe care nu trebuie sa-l pierdem:e mai mult decat toate florile din lume si e cea mai de pret bijuterie:s-ar putea vesteji daca n-o vom ocrotii ca pe-o floare...Mereu mi-am dorit sa fiu insarcinata de ziua mea...Mas bucur din tot sufletul pentru voi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Mica, faina bucatarie, fain apartament...frumoase sticlele alea de vin...hehehehe
Liviana, eu la tine nu as indrazni sa vin cu idei de mancare...dupa lista aia cu bunatati pe care ai postat-o cand au venit socrii lui addinel. Eu cand am plecat a gatit ciorba de fasole sarbeasca (cu carnociori foarte picanti in ea si multa boia de ardei) si mancarica de cartofi cu pulpe de pui la cuptor. Asta nu cred ca te ajuta, da' zic si eu.
Acum sunt la faza cu maioneze! Sa aiba maioneza! As aca am tot bagat salata de cartofi, salata de paste (cartofi/paste fierte, castraveciori murati si sunca/pastrama/muschiulet afumat amestecate cu maioneza). Bune si rapide.

Hai ca eu cred ca de foame ma apucai sa povestesc...:)))

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

cristalina,dedialex, amely, vali5, mica, mscrissa, crstinamaria, piticasigogosica, ibelciug, poohy, dideip, merci mult ptr urari, si voi sa aveti sarcini cit mai lipsite de griji si bebei sanatosi va doresc.

cristalina, eu vreau sa fac triplutestul si eco morfologica din cauza ca am pierdut o sarcina dupa primul bebe, dar am sa vad ce zice si medicul cind voi avea prima vizita pe 23.

vali5, eu la prima sarcina nu am avut vergeturi deloc pina in luna a 8-a, dar apoi tine-te bine.....au rasarit ca ciupercile, si m-am masat cu tot felul de creme din ziua cind am aflat ca sint insarcinata, sinii se lasa de la sarcina si nu de la alaptat, si acuma inca-mi sint vinetii vergeturile, ca cica se fac albe, eu am 2 ani jumate de cind am nascut si inca nu sint albe, iti dai seama ca voi avea din nou multe, dar imi zicea mie o buna prietena ca este un semn frumos ca asa stii ca esti mamica.

amely, din cauza angoasei asteia ce-o aduce cu el triplul test asta, am prietene care m-au sfatuit sa nu-l fac...am sa vorbesc cu medicul meu si voi vedea.dar daca tie medicul ti-a spus ca e bine, nu te mai speria.

dideip, ai 16 saptamini de amenoree, si bebe are 14 saptamini, cam asa se calculeaza.

felicitari celor care s-au alaturat noua, si celor care si-au vazut bebicii, si bineinteles celor care au aflat sexul bebeului.

Flavia +10, mama lui Dominic 17 mai 2004
http://community.webshots.com/user/pepsidominic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Fetele, va multumesc pt idei.
Cristalina, din pacate nu prea ma simt bine si atunci timpul meu la bucatarie e foarte limitat. Prefer sa fac ceva in graba care desigur se termina repede si face ca pachetul pt servici sa fie insuficient. Am facut si eu in w-e un pilaf si ciorba, dar deja pilaful s-a consumat si a mai ramas numai o portie. Piticul e printre picioarele noastre si oricat de mult se straduieste sotul, nu le poate face pe toate. Astept si eu cu nerabdare ziua cand nu voi mai obosi si nu voi mai avea greturile de acum. Apropo de greturi, am observat ca nu mai vars lichidul ala galben dimineata dupa ce am schimbat pasta de dinti (imi facea rau Colgate mentolat). De icnit n-am scapat, dar macar nu mai am senzatia aia "minunata" de amar.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)

Forum despre Flori Presate (2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simsonel spune:

Drage fete!

reiau si eu o intrebare legata de APTT. E prima oara cand raman insarcinata (9 sapt. deja) si tot prima oara cand fac analize specifice pentru sarcina.
Mi-a iesit acest APTT peste limitele normale, drept urmare Dr. Melihan Bechir care ma are sub observatie (la CMU) m-a trimis la dr. Uscatescu la Fundeni. Acolo am mai facut un rand de analize si de data asta a iesit bine. Peste doua saptamani ma duc iar, sa repetam analizele.

Din cunostintele voastre, cum e cu APTT-ul asta? se poate regla singur?se face tratament?

Multumesc
Simsonel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pauly spune:

fetelor ce de mancare.... si eu vreau..dar cu greata care o am nu ma pot apropia de frigider...daramite sa mai prepar ceva pe aragaz.azi mi-o fost rau si de la mirosul detergentului.

[redIbelciug][/red] multumesc de calendar...ii super.

eu in seara asta pap paste cu nuca si zahar.in rest am mai mancat sarmale in frunza de vita de vie(i-mi place sa le pap cu tot cu frunza), toba(ca o taiat matusa mea porcu), fasole cu ciolan am bagat la greu(i-mi placea foarte tare si inainte de sarcina, dar acuma nu pot trai fara ea).aaaa si spanac cu ou.

nimic deosebit dar...gustos.

pupici

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Pauly, cum faci pastele cu nuca? Hai ca am "dat-o" pe off-topic.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)

Forum despre Flori Presate (2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Lasa, lasa, povestiti aici ca sa se inspire lumea...:)
Eu paste cu nuca stiu ca faceam (la mama acasa...) din paste fierte, nuca pisata si zahar, calite un pic, sau cui nu-i place fara pus pe foc...Ia sa auzim cum e reteta adevarata.

Pepsi, iti urez sa iasa bine. Si eu am pierdut o sarcina dupa Maria, se mai intampla si nu trebuie sa aiba cauze genetice. Triplul test mi l-am facut mai mult pentru ca implinesc 35 de ani...:)

Simsonel,eu nu stiu dar sigur te ajuta fetele.

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput