**Mamici de Mai - Iunie 2007**(11)
Raspunsuri - Pagina 16
pauly spune:
Pepsi m-am speriat ca am ratat ziua ta...dar m-am uitat si ii abia maine.dar daca asa se poarta sa spunem inainte de miezul noptii
....atunci i-mi permit sa-ti fac urarile de pe acuma:

Sa-ti dea Dumnezeu multa sanatate, un bebic sanatos si sa ai parte numai de fericire si bucurii, alaturi de familia ta.
ce ii si mai frumos este ca de de ziua ta i-i poti mangaia burtica si sti ca bebe ii inauntru, si te iubeste.
pup fetele
9+
cristalina spune:
Pauly, hai ca esti simpatica...Nu-i azi 20!?
N-ai ratat, ai urat taman cand trebe!...:)))
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi
theolumi spune:
fetelor,
am trecut printr-o criza biliara severa, cica frecventa uneori in sarcina. am reusit sa iau doar medicament homeopat.
voiam sa va intreb daca s-a gasit vreun remediu la balonare, ca sunt... relativ terminata din aceasta cauza, am o burtica de graviduta in 6 luni, nu in 3... si dimineata sunt iar eu ... nu am reusit sa pun pe mine decat un kg, in 3 luni. si totul de la balonarea asta.
va rog, daca exista ceva, un remediu cat de mic, ajutati-ma...
theolumi
cristalina spune:
Theo, eu nu-l stiu dar m-ar interesa si pe mine...
Burtica mea nu e numai de la balonare, dar sufar si eu din cauza asta.
Partea rea e ca la Maria nu a trecut pana ...hat...mult dupa ce am nascut...
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi
Michelle35 spune:
Buna fetelor!
As vrea sa ma inscrieti si pe mine pe lista cu viitoare mamici de mai-iunie.Eu am UM 04.08.2006 si DPN 11.05.2007. Va pup pe toate si sarcina usoara!
15+
chiquitita spune:
Fetelor eu vroiam sa va anunt ca mi-a trecut constipatia. Remedii, care probabil or functiona doar la mine: cafea si Activia cu fibre.
Ies in fiecare zi! 
10+
theolumi spune:
pai, pentru constipatie am aplicat un remediu dat aici, a functionat de fiecare data. taratele. eu folosesc dejun kolath
se macina grau integral (la rasnita de cafea), se inmoaie 10 ore in apa plata, intr-un pahar se inmoaie stafide tot cam atat. dimineata arunc apa neabsorbita, amestec cu miere de albine, stafide si... daca mai suportati, alte fructe. eu nu suport nici un fruct acum... si eram o mare mancatoare de cruditati.
da rezultate garantat...
intre timp am intrat pe google si am inceput sa citesc mai multe despre balonare. mai astept sugestii, eventual pe mailul theolumi@yahoo.com si am sa aplic pe mine insami din ce am gasit deja. daca da rezultate...