Va place LOST? Haideti sa vorbim despre el!

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Alina acum l-am vazut. Si eu cred ca parasirea locului e un test iar Juliette va spiona tabara naufragiatilor. Nu cred in abandonul ei. Oricum la cat de incurcate sunt lucrurile, cred ca nu au de gand deloc sa termine serialul.

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilianasoare spune:

quote:
Originally posted by Witchie

Eu am tot asteptat duminica trecuta si n-a fost Lost, aveti idee cand se difuzeaza acum pe AXN?

Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
Am buba!...

Pe siteul AXN scrie data cand va reincepe difuzarea. Cred ca au stopat-o pentru a mai achizitiona episoade. Cel putin, asa a fost si cu seria trecuta, au oprit difuzarea cand iti era lumea mai draga si au reinceput-o imediat ce au achizitionat seria urmatoare.

Cei care au modele de urmat in familie sunt cei mai bogati mostenitori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilianasoare spune:

quote:
Originally posted by Alinax

ati vazut ultimul episod??? (15)

chiar ca se joaca astia cu mintea noastra
oare chiar i-au lasat asa aiurea pe toti sau planuieste Ben ceva?

"nu..nu ne mai jucam pentru ca imbatranim ci imbatranim pentru ca nu ne mai jucam"

Da, l-am vazut. Foarte contrariant. Cred, totusi, ca Julliet nu este chiar o victima. Interesant cum avea ea cheia de la catuse si cum, initial, afirma ca nu stie ce se petrece in jungla (faza cu fumul misterios), pentru ca, apoi, sa dezactiveze sistemul, spunand ca este singurul lucru care poate opri fumul acela. BTW, ce credeti ca este cu fumul asta, ca mi s-a luat sa-mi stors creierii

Cei care au modele de urmat in familie sunt cei mai bogati mostenitori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns layla spune:

Am vazut si eu ultimul episod. Juliet nu cred ca a fost abandonata intamplator. Cine stie ce ne mai rezerva scenaristii. Oricum nu cred sa se termine prea curand serialul.
Interesant a fost flasbackul lui Kate si intalnirea ei cu fost iubita a lui Sawyer. Toti naufragiatii s-au mai intalnit anterior, deci prezenta lor pe insula nu este intamplatoare.
A revenit iar fumul, credeam ca se uitase de el.

Layla si Daniel Alexandru (29.12.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia_a spune:

Si eu am vazut ultimul episod si desigur ca iar am ...1000 de intrebari!
Julliet e un mister total... parca i-a spalat creierii lui Jack; nimeni nu o intreaba nimic, ce cauta pe insula? care e scopul ei? de ce a fost atat de dura cu ei la inceput (de aveam impresia ca e in stare sa omoare - cand ei carau pietrele alea - Kate si Sawyer...)... si cel mai important sa raspunda la intrebari privind The Others... ma seaca cel mai rau chestiile astea... scenaristii chiar nu isi dau seama?!
Prin absurd zicand ca Julliet si Kate au fost abandonate in jungla cum au ajuns acolo legate cu catuse si daca Julliet stia de cheie, inseamna ca ea o dus-o pe Kate in jungla?!!!!
Faza de pe plaja cu Swayer, mi s-a parut cam trasa de par... el marele galanton, sa ajute pe toata lumea... hmmmmm... umplutura... si apoi sa aflam ca e posibil sa aiba un copil cu tipa pe care a inselat-o...
Si iar... fumul... marele mister... care pentru Mst. Eko s-a ridicat pana la cer sa-l tranteasca pe acesta pana l-a omorat, iar in fatza campului electric de la scut statea ridicat la doar 2 metri... nu putea sa vina pe deasupra (ar fi trecut lejer) - si sa nu-mi ziceti ca nu avea de unde sa stie... ca e tare inteligent fumul asta - cam stie ce vrea?????
Ufff... pacat ca m-a prins serialul asta... ca altfel... zau daca mai merita sa il vad?!!!!

Mami si www.babiesonline.com/babies/n/nasturica" target="_blank">Ioana nasturica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Super observatiile tale claudia doar ca cea cu Sawyer stie de copilul pe care il are cu tipa respectiva. A fost un episod in seria 2 unde el o viziteaza sau se intalnesc intamplator iar ea are o fotografie cu bebelusul, iti mai amintesti?

poze Mihnea si www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
uite cum cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ameera spune:

quote:
Julliet e un mister total... parca i-a spalat creierii lui Jack; nimeni nu o intreaba nimic, ce cauta pe insula? care e scopul ei? de ce a fost atat de dura cu ei la inceput (de aveam impresia ca e in stare sa omoare - cand ei carau pietrele alea - Kate si Sawyer...)... si cel mai important sa raspunda la intrebari privind The Others... ma seaca cel mai rau chestiile astea... scenaristii chiar nu isi dau seama?!
Prin absurd zicand ca Julliet si Kate au fost abandonate in jungla cum au ajuns acolo legate cu catuse si daca Julliet stia de cheie, inseamna ca ea o dus-o pe Kate in jungla?!!!!

Pai las' ca o ia Sayid pe Juliet la intrebari in episodul de azi , sper sa aflam si noi acum mai multe despre the Others.
Juliet a recunoscut ca n-a fost abandonata in jungla, ci pur si simplu ceilalti au plecat fara ea, si ea s-a legat cu catuse de Kate pentru ca astfel sa ii castige increderea. Oricum, eu nu prea cred ca the Others ar fi lasat-o asa usor, dat fiind ca stie atatea despre ei, probabil ca totul face parte dintr-un plan.

Despre fum... tot Juliet i-a spus lui Kate ceva de genul ca "nu stim exact ce este, dar stim ca nu-i plac gardurile noastre"... deci probabil ca intr-adevar nu poate zbura peste gardurile alea sonice, oricat de inteligent o fi...

Episodul de acum 2 saptamani (Expose) a fost insa groaznic, complet inutil... incerc sa ma conving ca pana la urma se va intampla ceva care sa-i dea o alta semnificatie, pt ca altfel o sa raman profund dezamagita de scenaristi.

Ameera si Sara
"Only when the last tree has died and the last river been poisoned and the last fish been caught will we realise we cannot eat money." (Cree Indian Proverb)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

Mey! unde vedeti voi lost asta? ca eu pe axn abia am ajuns la episodul in care aflam cum a murit ex-ul lui Juliette aia...

Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
Am buba!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moniboni spune:

Fetele, daca tot sunteti fane LOST, am un cadou pt. voi (ma rog, pt. una dintre voi): un set de memouri de frigider cu toti actorii din serial.
Astept cereri.

pupiuall

mamica de rockerash

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

IOIOIO
cu Sayid!

Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
Am buba!...

Mergi la inceput