Va place LOST? Haideti sa vorbim despre el!

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madalina78 spune:

despre ep 14 : umplutura!
nu detaliez ca poate nu l-ati vazut

Culmea sarcini? Doi lei sa faca un tauras!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

Eu am tot asteptat duminica trecuta si n-a fost Lost, aveti idee cand se difuzeaza acum pe AXN?

Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
Am buba!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selket spune:

corect, madalina 78.
sa treaca la sawyer ca ii mai interesant

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mistral spune:

quote:
Originally posted by Witchie

Eu am tot asteptat duminica trecuta si n-a fost Lost, aveti idee cand se difuzeaza acum pe AXN?

Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
Am buba!...

Probabil a fost intrerupt pt. o perioada.Eu am cautat in programul AXN in fiecare zi si nu l-am gasit.Nici azi vad ca nu e programat

Dar totusi au facut reclama la el saptamana asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Exact, madalina, probabil ca scenaristii se gandesc cum s-o scoata pe kate din mainile the Others...

Felicia si Ilinca Teodora "duracell" (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

quote:
Originally posted by felicia74

Exact, madalina, probabil ca scenaristii se gandesc cum s-o scoata pe kate din mainile the Others...

Pai ar fi trebuit sa se gandeasca la asta inainte de a o da pe mana lor . De tot plansul deja...

poze Mihnea si www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
uite cum cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia_a spune:

Wow cate conexiuni ati facut... si eu uitasem de episodul in care tatal lui Jack striga dupa fiica lui... asa cum nu am dat importanta la numele de Nadia!!
Oare tatal lui Locke sa fie cel cautat de Sawyer???? Hmmm... prea multe mistere!
Sunt insa foarte dezamagita de ultimul episod: Demascarea! Jalnic... sincer, nu avea ce sa caute... suna a umplutura claraaa... nimic interesant, decat o actiune care nu are legatura cu filmul...
In continuare nu inteleg rautatea, cruzimea si misterele The others... inca vom vedea... si eu care credeam ca Jack se joaca cu mingea din placere ...

Mami si www.babiesonline.com/babies/n/nasturica" target="_blank">Ioana nasturica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

quote:
Originally posted by carminabulina

quote:
Originally posted by felicia74

Pai ar fi trebuit sa se gandeasca la asta inainte de a o da pe mana lor . De tot plansul deja...

poze Mihnea si www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
uite cum cresc

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

quote:
Originally posted by claudia_a

... si eu care credeam ca Jack se joaca cu mingea din placere ...

Mami si www.babiesonline.com/babies/n/nasturica" target="_blank">Ioana nasturica

Si eu la fel am crezut de-asta am asteptat cu sufletul la gura ep 13. Acum desi am ep 14 de o saptamana sunt in greva...refuz sa ma mai uit , na. Deja s-au jucat cu creierii mei prea mult.

uite cum cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinax spune:

ati vazut ultimul episod??? (15)

chiar ca se joaca astia cu mintea noastra
oare chiar i-au lasat asa aiurea pe toti sau planuieste Ben ceva?

"nu..nu ne mai jucam pentru ca imbatranim ci imbatranim pentru ca nu ne mai jucam"

Mergi la inceput