Inimioare de iulie-august 2005 (7)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corbioana spune:

Urez si eu LA MULTI ANI tuturor bebicilor care poaret numele de Andrei sau Andreea: Rares Andrei (lory), Andrei Tudor (andree_a), Andrei (Laura P), Andreaa Bianca (Laura), Andreea Codruta (nicol_mada), Emma Andreea (Katink), Andrei (lulu75), Andrei (andatudor) si daca mai imi amintesc revin cu scuzele de rigoare, sunt cam lipsita de memorie.... si mamicilor noastre: Albinutza, Andre_ea, Acusor, sper ca nu am uitat pe nici una, taticilor cu numele Andrei sa fiti cu totii sanatosi si fericiti alaturi de puii vostri!!! Multa sanatate, ca-i mai buna decat toate!!

Ioana si boier Andrei : 27 iunie 2005 - 1 anisor!!!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu75 spune:

La multi ani si din partea noastra Andreelor si Andreilor bebici, mamici si tatici.
Sa fim cu totii sanatosi si sa ne bucuram unii de altii!

Luminita, Gabi si Andrei Tudor - ingerasul nostru cu ochiii ca cerul(16 august 2005)

Album Andrei

Povestea nasterii ingerasului nostru: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75774

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabungau spune:

Neatza gagici,

in primul rand LA MULTI ANI tuturor ANDREELOR SI ANDREILOR, mamici, pitici, bebici in burtici, tatici, etc!!!

Simona, stiam de faza cu divortul, tin minte ca te-am sustinut si eu pe vremea aceea. Ma bucur insa ca ati trecut cu bine de incercarea aceasta si ca va simtit mult mai linistiti!!!! Cat despre leagan, si eu si vrut sa astept primavara pentru achizitia asta, dar.... n-am avut rabdare!!!!!!

imi pare rau sa aud ca nu ti-a iesit bine analiza, sper insa sa nu o afecteze pe albinutza pui din burtik. Pupam toti membrii stupului.

Anis, of, draga de tine, fix asta iti lipsea!!!! Sper ca acum Ingrid este mult mai bine!!!!!

Andre_ea, felicitari surorii tale pentru sarcina, sa aiba o sarcina usoara si sa ajunga cu bine la capatul celor 40 de saptamani pana cand isi va vedea pruncul!!!! Am vizionat filmuletul, este un scump Tudor, si foarte istet!!!!!

Despre noi n-am ce sa va povestesc mare lucru, doar ca Ioana are un stil aparte de a dansa: se invarteste pana ameteste si cade!!!!! Nu stiu ce sa-i fac, nu vreau s-o las, dar tipa si se tranteste pe jos daca nu o las..... Singura solutie este sa nu-i mai pun muzica, dar.... n-as vrea!!!!! Ce ma sfatuiti sa fac?????

Va pupam cu drag,

Irina si Ioana Alexandra (13 aug 2005)

http://www.dropshots.com/irinabungau
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

La multi ani tuturor celor care isi serbeaza onomastica,
pitici, mamici, tatici si care mai sunteti!

Diana si Iulia (15 iulie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Albinutzza, fa tratamentul si stai linistita. Bebelina va veni la timp .

Andre_ea, felicitari surorii tale, sa aiba o sarcina usoara!

Anis si Brianamica, multa sanatate frumoaselor. Aveti grija de voi!

Diana si Iulia (15 iulie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acusor spune:

Multumesc pentru urari si intorc si eu urarea
LA MULTI ANI! tutor Andreelor si Andreilor, mamici, copilasi, tatici si alte rude

Pupici
Andreea si Teo (26.08.2005)
Cat de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ema.nu.ela spune:

anis,
poate n-o sa fie nevoie de internare. daca e doar enterocolita virala. dar ar fi bine sa-i faci un examen copro si cred ca e cam greu acolo la breaza. eu zic sa mai astepti o zi sa vezi cum evolueaza. in rest cred ca stii ce sa faci ca ai experienta in diaree. multa sanatate!

albinutza,
uite nu ma mai ajuta memoria cu streptococulB, dar stiu ca si eu am facut testul. si parca intradevar citisem ca nu se da tratament doar ca tre sa stii daca il ai ca inainte de nastere sa faci niste injectii sa nu treaca cumva la copil. in strainatate citisem ca fac testul chiar inainte de nastere ca se poate face pe loc cu aparatura performanta. eu stiam ca testul pt streptococ se face cam la 36 sapt deci cumva inainte sa nasti eu asa l-am facut. oricum zic ca ar fi bine sa mai citesti informatii.

giana,
parerea mea e ca nu se merita sa comanzi jucarii din state decat daca stii pe cineva care poate sa-ti aduca de-acolo. in primul rand preturile pe care le vezi sunt fara tva, deci mai trebuie sa pui un 19%. apoi transportul cu avionul costa imens daca sunt si voluminoase (iti spun ca am facut eu un calcul odata pt un carucior). solutia mai ieftina e transportul cu vaporul dar poate dura si 5-6 luni din ce stiu eu de la o prietena care mai trimitea la ai ei pachete. si apoi e tare complicat sa te pui de acord cu mai multe persoane in acelasi timp etc. mie mi se pare f complicat si cred ca in final te ajunge la acelasi pret. doar daca ei produse uzate sau prinzi ceva pe la promotii sa te coste mai ieftin. in plus deja la noi am vazut ca au aparut aproape cam tot ce se gaseste si in state sau in europa de vest.

irina,
eu zic sa o lasi in pace cu invartitul. o sa-i treaca e doar o faza. si a mea se invarte ce-i drept nu pana cade pe jos dar ii face multa placere.

maria de exemplu face acum o faza pe care n-o inteleg. cum se termina biberonul (si i-l fac plin ochi) incepe sa urle de zici ca cine stie ce s-a intamplat. in prima seara m-am dus si i-am mai facut unul am zis ca ii e foame. n-a mai vrut. a doua seara am pregatit de la inceput doua bibe dar dupa ce l-a terminat pe primul a inceput sa urle si desi i l-am dat pe-al doilea imediat nu l-a vrut. il vroia tot pe ala gol. asa ca am renuntat. eventual ii mai dau un bibe mic si dupa baie ca acum i l-am mutat inainte. si dupa baie am probleme cu ea ca nu vrea s-o sterg si s-o imbrac face ture-ture dezbracata prin casa si urla daca te apropii de ea. si scutecul i-l schimb cand sta in picioare sau o culc pe covor ca din pat se da jos instant. dar sunt sigura ca e o faza trecatoare.

fetelor,
mi-a venit cartea aia comandata de la teora. deci a facut cred vreo 7-10 zile nu mai tin minte exact. e tare draguta cu idei de jucarii si jocuri improvizate am citit azi in drum spre servici cateva.

apropo de magazine de jucarii: pe mihai bravu (intre mega image si intersectia cu baba novac) am vazut ca s-a deschis un mag care are multe jucarii printre care si marca shellcore (puteti sa va uitati pe net dupa produsele lor). n-am apucat sa intru era inchis dar m-am uitat in vitrina si erau multe :)

La multi ani tuturor puilor cu numele Andrei si Andreea!

mamica de maria, 1 an si 4 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

quote:
Originally posted by irinabungau

Despre noi n-am ce sa va povestesc mare lucru, doar ca Ioana are un stil aparte de a dansa: se invarteste pana ameteste si cade!!!!! Nu stiu ce sa-i fac, nu vreau s-o las, dar tipa si se tranteste pe jos daca nu o las..... Singura solutie este sa nu-i mai pun muzica, dar.... n-as vrea!!!!! Ce ma sfatuiti sa fac?????

Nu stiu, dar daca gasesti solutia zi-mi si mie! Diferenta e ca Tudor se invarte fara muzica. Doar de fun. Si ii place si sa cada.

Multumesc si pentru aprecieri. Tudor e istet in mod selectiv. Retine imediat chestiile astea tehnice, dar nu vrea sa stie unde e calul. Mor cand vad ca nu-l intereseaza animalele si pozele. Cartile sunt bune doar pentru dat paginile in continuu si pentru ros.

Ieri si azi mi-a facut o chestie de am zis ca mor. Eram cu ta-su la bucatarie si el a disparut. Calculatorul mergea in alta camera, dar nu m-am gandit nici un moment ca merge acolo. L-am gasit suit pe scaun butonand la tastatura. Edit: scaunul e din ala de birou care se invarte. Zau daca stiu cum a reusit sa se suie pe el.

Azi mi-a facut din nou figura. De data asta era in picioare pe scaun. Il duce mintea la prostii...

Andreea, mami de baiat cucuiat (muuuult prea des) - 10.08.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

quote:
Originally posted by ema.nu.ela

giana,
parerea mea e ca nu se merita sa comanzi jucarii din state decat daca stii pe cineva care poate sa-ti aduca de-acolo. in primul rand preturile pe care le vezi sunt fara tva, deci mai trebuie sa pui un 19%. apoi transportul cu avionul costa imens daca sunt si voluminoase (iti spun ca am facut eu un calcul odata pt un carucior). solutia mai ieftina e transportul cu vaporul dar poate dura si 5-6 luni din ce stiu eu de la o prietena care mai trimitea la ai ei pachete. si apoi e tare complicat sa te pui de acord cu mai multe persoane in acelasi timp etc. mie mi se pare f complicat si cred ca in final te ajunge la acelasi pret. doar daca ei produse uzate sau prinzi ceva pe la promotii sa te coste mai ieftin. in plus deja la noi am vazut ca au aparut aproape cam tot ce se gaseste si in state sau in europa de vest.

Din pacate nu-s chiar toate jucariile. Pe mine m-ar fi interesat f. tare jocul Zoo pe care l-a luat Katink, dar nu l-am vazut nicaieri. Sau poate n-am stiut eu sa caut. Ca poate invata si prichindelul meu animalele.
A, poti sa mai pui o data link-ul cu jocul pe care l-ai luat tu Mariei?

Intr-adevar si eu cred ca e cam complicat sa cumperi din State. Eventual de undeva din Europa de Vest.

Andreea, mami de baiat cucuiat (muuuult prea des) - 10.08.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitub spune:

Dragele mele,

Urez si eu LA MULTI ANI tuturor Andrei-lor si Andree-lor din grup, sa fie sanatoase si sa aiba parte de multe bucurii.

Copilasii sa creasca mari, iar mamicile si taticii sa aiba putere sa treaca peste toate nazbatiile lor!

Va pupam pe toate cu drag si sper sa reusesc sa mai intru macar o data pe saptamana.

Bogdana, mamica de Cristina -pui mic si Miruna -scumpete mare

petrecere -1 an

Mergi la inceput