Inimioare de iulie-august 2005 (7)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Albinutza imi pare rau ca ai probleme. Fa tratamentul indicat si ai grija de tine. Pupam bondarica din burtica si stai linistita ca o sa fie bine.
Anis dar care e cauza febrei lui Ingrid? Ai idee? Eu zic sa chemi bunica in ajutor, sa o lasi pe Ingrid pe mana bonei (cu multe indicatii din parte ta) si sa te bagi de urgentza in pat. Stiu ca ti-e greu sa o lasi pe mana altora, dar gandestete ca daca Doamne fereste nasti prematur, va trebui sa stai mult in maternitate si tot cu altii o lasi pe Ingrid. Ia no-spa si culca-te cateva ore. Te pup si iti doresc multa putere si bebita mica sa stea cuminte acolo in burtica. Sper sa se rezolve problema lui Ingrid fara spital. Sanatate multa!

Multumesc tuturor care ne-au vazut pozele si multumim pentru aprecieri.

Eu fug la bucatareala, ca maine avem doi sarbatoriti in familie si eu sunt responsabila cu protocolul

Laura de shtrumphi, Rares si Bianca 13.06.2005

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Albinutzza

Am primit raspuns de la Alisa (Briana), si am sa va transcriu exact ce mi-a scris:
Te rog sa le transmiti fetelor care au intrebat de mine ca le multumescde grija, le imbratisez pe toate si pe puiutii lor, si ca atunci cand o sa am putere o sa intru ! Doar ca vreau sa ma linistesc un pic ! Macar Ana sa fie bine!

Ana nu e bine, are bubite, se pare ca de la acarieni, praf, ca stau inca la curte.

Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005

Bondariciu' piticutzParintzi de bondarici

Am crescut atat de mult 28+ Barza aduce o

The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)

Offf, sa le dea DD putere sa mearga mai departe. Sper sa gaseasca o solutie si pentru bubitele Anei.
albinutza, daca mai vorbesti cu ea, spune-i ca o pupam si suntem cu gandul alaturi de ea.

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giana spune:

Salutare mamici! Ma simt mai binisor si am intrat sa va salut.Dani doarme acum asa ca e liniste in casa.Si asa imi vine sa ma bag langa el...ceea ce am sa si fac ca mi se inchid ochii.

Anis,fetele au dreptate,trebuie sa te si odihnesti...Sa dea Dumnezeu sa tre3aca repede ce are Ingrid si sa nu fie nevoie de spitalizare!Cate un pentru tine si pentru fetitele scumpe!

Fetele,Briana e bine?Ce a patzit.Imi cer scuze dar nu am apucat sa citesc din urma! In orice caz,sa se faca bine Ana si sa treaca repede bubitzele.Un si pentru ea!

Sa stitzi ca referitor la ce va ziceam de jucariile din afara eu am curaj sa comand.Asta pentru ca stiu persoane de pe forum care au mai facut.Tot ce trebuie facut este sa ne strangem mai multe daca vrem sa coste mai putzin transportul.Eu oricum sunt hotaratata sa iau cate ceva.Imi trebuie numai persoana care sa ma ajute

Fetele din State,voi nu comandatzi si la magazinele virtuale?De exemplu Amazon ?

Poate e cineva care e dispusa sa ma ajute.Asta nu neaparat acum(pt Craciun am luat jucarii) Dar imi trebuiesc cateva chestii pt bb2 care la noi nu se gasesc.

GeorGiana si Dani (17 august 2005)

POZE
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63229" target="_blank">Cum s-a nascut prima minune

*** Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte. ***
Michael Levine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Fetelor sunt atat de fericita!!!
Tudor va avea in vara un verisor! Sora mea este insarcinata in 6 saptamani. Dupa 7 ani cu trompele inflamate si dureri de burta la frig, tratamente dupa tratamente si doctori dupa doctori, s-a intamplat minunea.
In ianuarie sora mea implineste 35 de ani si isi cam pierduse speranta. Dar minuni se intampla!

Andreea, mami de baiat cucuiat (muuuult prea des) - 10.08.2005

Mergi la inceput

Burticute cu probleme va tin pumnii sa fie totul bine.
cu tratamentul de la dr. ar trebui sa nu ai probleme.
Anis, nu te mai gandi la internare. Poate ca ar trebui sa veniti in Bucuresti sa o vada medicul ei. In felul asta te linistesti si tu. Si odihna multa.

Laura, am vazut si eu ingerasii tai. Sunt atat de scumpi. De cand am vazut filmuletele cu ei razand impreuna ma tot gandesc la bb2.

Hai sa ma laud si eu putin cu baiatul meu. Filmuletul e facut cand avea 1 an si 2 luni. Cele 2 mari iubiri ale lui Tudor: www.dropshots.com/day.php?userid=82637&cdate=20061127&ctime=025340" target="_blank">titi si chia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Fetele ..ce sa zic, ma pregatesc sa imi pun ceasul sa sune din 2 in 2 oe sa o verific de febra.Acum seara nu era mare...sper sa nu creasca.

Se pare ca e vb de gastroenterocolita, habar n-am de care..dar asa m-am saturat, de mi s-a acrit...nu stiu sun asa de atenta cu tot cred ca mai ramane sa o tin intr-un glob de sticla ceva...habar n-am.

Azi a facut kk cu un mucus rosiatic,sper sa nu fie ceva...ricum maine ii duc coprocultura.

Am ramas inca la Breaza, tin legatura cu dr, sunt prea obosita sa ma deplasez,am zis doar asa ca extrema urgenta..sper sa nu fie nevoie.

In 40 de ore ,cred ca n-am dormit 5 ore...off la naiba...nu stiu cum sa ma impart, sufar pt Ingrid, sufar sa nu se intample ceva cu bebita ...in fine..

AniS 32+
si Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Am asteptat sa treaca de 12, sa incep eu cu urarile

La multi ani Andreelor si Andreilor (mamici, tatici sau copilasi dragalasi!!

La multi ani in mod special printzesei mele, Bianca Andreea! Sa cresti mare, pui mic si frumos! Sa fii sanatoasa, frumoasa si desteapta (asa ca mami ).
Azi e si ziua sotului meu pe care nu numai ca il cheama Andrei, dar implineste si 29 de ani.

andre_ea in primul rand "La multi ani!" Apoi ma bucur tare mult pentru sora ta si pentru tine. Astept cu nerabdare clipa cand o sa fac si eu un anuntz similar.
(Onutza, vreau si eu sa fiu matusa!!!!)

anis sper sa fiti bine toate trei. Ai mare grija de burtica!

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns palmyrah2002 spune:

LA MUUULTI ANI ANDREI,ANDREEA !

Sa aveti parte de o viata frumoasa,plina de impliniri si sanatate!
Tot ce va doriti sa vi se indeplineasca si cei dragi sa va fie mereu alaturi!
Pupici dulci de la noi,
Cristina,Raressi Mihnea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

sarbatoritzilor zilei: pitici, mamici, tatici, bunici, matusi, unchi sa fiti sanatosi si voiosi

Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005

Bondariciu' piticutzParintzi de bondarici

Am crescut atat de mult 29+ Barza aduce o

The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)

Mergi la inceput

Urez si eu tuturor Andreilor si Andreelor! Si un ic special puiutului meu Tudor Andrei!

Mergi la inceput