Aveti masina de spalat vase?
Ma bate gandul sa achizitionez o masina de spalat vase.Aveti ?Este utila, isi merita banii?etc.Ma gandesc ca e dificil si de facut racordurile, consuma mult, iti trebuie detergent special, etc..
Astept parerile voastre
Ile si bb Victor - 22 dec 2005
Varsta Victor
Raspunsuri
olim spune:
uita aici acelasi subiect
[http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68176]
o zi frumoasa tuturor
desprecopii spune:
masina de spalat vase este ideala. Eu nu as mai putea rezista fara ea. Plus ca e mai ecologic sa o folosesti decit sa speli vasele cu apa curgand garla...
Apoi, ofera un spatiu de depozitare perfect pentru vasele murdare. Cind e plina - ii dau drumul si am scapat. Mai greu e - cine le scoate din masina si le pune iar in dulap.
va doresc la toate o masina de spalat vasele. merita!
Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
NOU:www.supereva.ro
ardeiash spune:
mar adevar!
insa trebuie luat in calcul si faptul ca masina de spalat vase,,, distruge anumite portelanuri: in special paharele... in timp nu le mai poti folosi. arata oribil!
s-auzim numai de bine! si
sirimie spune:
Noi avem una Candy mica. Are nevoie de detergent special dar nu prea mult. Noi nu o folosim tot timpul, dar e utila in general (si sper ca dupa ce creste bb mare sa o folosim permanent).
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005)
Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro/
Despre Andrei
blackpanterro spune:
Daniela, spala tot, eu bag tot in ea, chiar si tava de la cuptor o pot baga, mai putin chestii de lemn.Alea s-ar putea distruge.Am mai bagat linguri numai si a fost ok.E foarte bine sa o ai ca nu consumi atata apa plus ca tabletele(detergentul) le cumperi 1 data la luna.Sunt pachete cu cate 30 buc inauntru dar sunt si cu 60 buc.
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
"Life isn't like a bowl of cherries...it's more like a jar of jalapenos.What you do today might burn your ass tomorrow."
clyo spune:
Noi avem un Bosch de 60 cm; io una sunt super incantata de ea.
are un program special de tigai si cratite (ies ok pt ca sunt aproape noi, nu-s arse).
desprecopii spune:
Eu pun in masina de toate - si tigai si linguri de lemn.
Este adevarat ca am stricat niste funduri de lemn - dar ce conteaza. curate sa iasa!
O masina de spalat vase este un plus de timp de cel putin 2 ore pe zi pentru voi... si mai mult timp de atentie pentru soti ... deci scrieti si voi o scrisorica pentru Mos Craciun si dati-o sotului sa o puna la cutie. (Ca sigur o citeste)
Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
NOU:www.supereva.ro
zio spune:
Da,mi-a adus si mie maica-mea cadou una,acum un an,vreo 6 luni a stat pe aici suport de carti,evident ca ii ratacisem instructiunile si nici n-aveam chef de ea.Intr-un final si-a batut capul cu ea o amica in saptamana cind femeia care imi face curatenie avea niste probleme si nu a aparut.Dupa ce a fost fixata recunosc ca e o minune in casa unui burlac..Miele parca o cheama sau Mielu