Fetele din America (80)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Corina, tu socotesti tot ce se cumpara in casa? Adica poate si incaltaminte sau bijuterii intr-o luna?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

David nu e deloc atras de jucariile violente...si nimic ce tine de violenta (poate doar o pereche de catuse...)...am avut eu grija...

Mai impinge prin parc, dar nu o face din rautate...si oricum e varsta...

Eu nu as putea sa ii arunc nici o jucarie ca are o minte tare bine organizata si e tipcar (spre deosebire de mine si ta-su care suntem ff dezordonatii), si stie mereu unde ii sunt lucrurile!!!! (si de la cine le are!!!) Si are si gura mare si limba ascutita...asa ca daca arunc ceva, sau dam la alti copii o facem de comun acord...(altfel nu se poate!!!)

Corina, si noi cheltuim (asa ni se pare) foarte mult...si nu prea ne atrage gandul sa punem ceva deoparte...in fine...avand in vedere ca e primul an aici si avem nevoie de multe chestii, poate se explica...
Noi cheltuim mult in primul rand cu scoala lui David, apoi inotul si tenisul (vreau sa incepem si gimnastica)...si apoi chiria si altele...
Pe mancare si consumabile in casa cred ca dam cam 700-800 pe luna...(eu spal si gatesc ff des...)

It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation

Sinzi, Radu si David bomba pisaloaga
:
varsta, poze, D-ale lui David
Imagini...fotografii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sanca spune:

Noi tocam cam 2 mii pe luna - mancare / innot / tennis / distractii - film - carti / si cumparaturi minore de haine - (o bluza, un pulovar, tricou, etc) / animale . Si santem 4 - plus 2 pisici si un caine.
Scoala, chirie, gaze, curent si benzina, asigurare, telefoane nu sant incluse.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamari spune:

corinadana

mult, putin-depinde-de statul in care locuiti, de venit, de scopuri financiare samd.
Pot sa te ajut cu o analiza de buget daca vrei-dar poti sa o faci si tu singura, cred ca pe bankrate.com gasesti calculatoare pentru asa ceva...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by corinadana

Ramona dar de unde Mix ul??? De la frigidere? Daca esti draguta zi mi asa ca idee pe langa ce produse este ca sa stiu pe unde sa caut.

Merci!

corinadana mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mixul de pancakes se gaseste pe raft. Eu il iau de la Henry's si se gaseste pe raft langa cereale. La Costco poti lua un sac care te tine un an intreg la acelas pret la cat e cel organic. Cel mai bine imi place pancake mix de la William Sonoma..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Da Simina si incaltari, haine, cosmetice, bijuterii sau mai stiu eu tot ce nu e rent,rate,asig. sau cursuri.Dar care nu ti iei in fiecare luna, nu ca n ai vrea dar din motive financiare. A! Da, am uitat in cei 1000 avem si benzina.

Sanzi si Uca stie de unde sunt jucariile numa' nu stie pe unde le lasa si atunci actionez. O vecina de aici i a dat o sabie si palarie de muschetar, palaria mai e dar sabia saraca "nu stim", ca si mai scotea ochii cu ea.
Sunt scumpe cursurile la voi? inot, tenis. Aici m am interesat ptr Uca la gym. E 250 pe luna , de 8 ori.Sa nu mai vorbim de balet sau actorie. Brrr! La orele de actorie e jegmaneala curata.

corinadana mama Ralucai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

quote:
Originally posted by Sanca

Noi tocam cam 2 mii pe luna - mancare / innot / tennis / distractii - film - carti / si cumparaturi minore de haine - (o bluza, un pulovar, tricou, etc) / animale . Si santem 4 - plus 2 pisici si un caine.
Scoala, chirie, gaze, curent si benzina, asigurare, telefoane nu sant incluse.

Sanca si fara inot tenis si distractii? Merci ptr locatia Mix ului.

Anamariam sa intru sa vad ce si cum.

corinadana mama Ralucai

Mergi la inceput

cam 1300-1500 - conservativ - nu innot si nu tennis, fara filme si iesiri...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Consumam cam de $1300-1500/luna. Inclus mancare (fara restaurant), laptele praf pentru micuta, benzina, un abonament la fitness de $40 si cate un moft din cand in cand asa de 20-30 de dolari.

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

quote:
Originally posted by corinadana

Ramona dar de unde Mix ul??? De la frigidere? Daca esti draguta zi mi asa ca idee pe langa ce produse este ca sa stiu pe unde sa caut.

Merci

corinadana mama Ralucai

Nu... E ca o faina, cred ca e pe la chestiile de mic dejun sau pe linga gemuri in general. Eu folosesc unele de la Arrowhead Mills, sint organice.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput