Fetele din America (80)
Raspunsuri - Pagina 19
Porumbita spune:
Buna!
As avea mare rugaminte daca ma puteti ajuta cu ceva linkuri de unde sa iau colinde de craciun in engleza... (imi trebuie si textul si melodia);
multumesc anticipat!!!!
ANDRUSHKA spune:
quote:
Originally posted by anamari
Andrushka
am facut si eu o traducere odata si am folosit "a-si face publica orientarea sexuala", "a-si dezvalui orientarea sexuala", stiu ca se prefera de asemenea "parteneriat gay", "barbat gay" si "transsexual"
uite aici pagina lor web:http://www.accept-romania.ro/
anamaria-Alex 24.08.1993 ,Lia 21.10.2004 si Liam-17.11.2005
poze de copii cuminti
Ignoranta naste monstrii
anamari, multumesc! Siteul ala este in constructie, dar sper sa-i dea drumul repede, sa ma informez...Daca mai aveti si alte idei, ele sunt bine venite...multumesc
michelle7 spune:
fetele din seattle. daca vreti sa trimiteti pachet in romania cu 1,20$/lb minim 50 lb da-ti PM sa va dau adresa
orhidee spune:
Salutari tuturor fetelor,
Nu am mai intrat de mult prin zona, motivul: nu prea am avut cu ce ne lauda!!!
Dar acum avem, iata-ne si pe noi:
http://www.riversidehealth.org/body.cfm?id=155&action=detail&ref=1448
Ne cheama Helen Alina ...o mare mancacioasa!
Va dorim un weekend cat mai relaxant
Orhidee
CamiM spune:
Orhidee superba bebelina!! Sa va traisca sa se faca mare sa fie cumine,frumoasa si foarte desteapta, na ca i-am urat de toate!!
Tie refacere rapida si mult laptic!!
Cami & Sofia
poze Sofia
Delia21 spune:
Orhidee,pupam fata si ....venim in petite,ne primesti?Helen,sa ai parte de o copilarie frumoasa si sa te rasfete viata cu tot ce e frumos si bun pe lumea asta!Sa fii sanatoasa si sa-i bucuri pe parinti!
Ramona J spune:
Ce fetita frumoasa! Sa creasca mare si sanatoasa.
The best thing you can do for your children is to love your wife.
orhidee spune:
Multumim mult de urari, intram foarte rar, ca avem un program haotic.
Noroc cu mama ca este aici si ne ajuta la curatenie, la facut mancare si de fapt, ea face totul...
O singura problema am cu mama, se plictiseste, ca termina de facut tot ce are foarte repede.. are o energie!!!
Nici nu stiu cum sa o tina ocupata. Tricoteaza pt bebelina, coase, dar tot i se pare ca nu are nimic de facut.
Ati avut si voi probleme de genul asta, cum sa va ocupati si de mamicile voastre??
Mult noroc si sanatate, spor la cumparaturi si inspiratie la cadouri reusite!
Orhidee
orhidee spune:
Delia 21, m-am uitat la pozele voastre, voi sunteti mari, adica tocmai buna diferenta, cat ma gandesc cat mai are fata mea de mancat pana-l ajunge pe baietelul tau din urma...si cate nopti mai am eu, nopti nedormite!!!
Va dorim numai bine si sa-ti creasca baiatul precum Fat Frumos!
Orhidee
ciuf spune:
Orhidee, felicitari pentru venirea pe lume a micutei Helen Alina. Apropos, cum o strigati?
Este un bb tare frumos, si curatel. Poza a fost facuta in spital?
Va doresc sa va bucurati de minunea data, sa fie o cumintica si mancacioasa, iar tu sa ai mult laptic.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo
Sarbatori fericite!