Fetele din America (80)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Gata, a nascut la 9:23 am pe David Andrew cu o greutate de 8 lbs and 9 oz.
Felicitari, Elena! Sa fie intr-un ceas bun. Bb sanatos si voi fericiti!

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Felicitari, ce bebe barosan!

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Felicitari multe!!!! Si o recuperare rapida + un bebe sanatos.

corinadana mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alintaroma spune:

Felicitari Elena sanatate multa la toata familia si suficienta putere sa faceti fata celor doi nazdravani .

Mergi la inceput

Intrebare pentru fetele care si-au cumparat casa: cum ati procedat in privinta defectiunilor constatate la inspectie? Daca au fost minore le-ati trecut cu vederea? Ati cerut niste bani pentru asta? Cum ati stabilit cit? Ati cerut sa repare ei totul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Nu prea avea ea updates de fel dar nu am luat in seama ce nu era scump si ce puteam face cu mainile noastre. Pentru noi major inseamna furnace, acoperis, ferestre si am cerut scadere din pret pentru ca furnace-ul e vechi si acoperisului i s-a pus, mi se pare, deja al doilea layer.

Oana_B

Donatii - Craciunul Bunicutilor

Mergi la inceput

Asta ati scazut dupa ce ati negociat initial? Sincer, casa e in stare destul de buna. La inspectie au scris nu stiu cite pagini, dar mai toate chestiile mi se par chichite. Parca mi-e jena sa mai cer ceva.
Doar cuptoarele de incalzire au fost montate incorect, e o margine ascutita care freaca de un tub din ala de gaz si in timp se poate face acolo o gaura sa scape gazul. Pentru ca astea sint montate relativ recent cred ca pot ei sa-i cheme inapoi pe cei de la firma sa corecteze greseala asta.
In rest nu au detectoare de gaz montate dupa ultimele standarde, trebuie curatat cosul de la fireplace etc. Nu sint chestii mari, nu stiu daca ar trebui sa ma mai leg de asa ceva. Cu citeva sute de dolari se rezolva toate.
Ma gindeam totusi cum ati procedat voi in faza asta. Un "nativ" poate ca ar cere sa pui totul la punct, pina la ultimul detaliu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Daca imi amintesc bine, am pus prima oferta plus o garantie de nu mai stiu cat prin care vanzatorul nu putea sa vanda la altcineva timp de vreo doua saptamani parca pentru ca vroiam sa chemam inspectia. Am mai avut dupa cumparare si o homeowner warranty timp de un an, adica daca se intampla ceva timp de un an responsabil era vanzatorul.
Am zis suma, omul a zis no way si a pus alta suma cu care i-am zis agentei noastre ca suntem de acord dar ea cand a vorbit cu agentul celalalt i-a zis aluia ca sub nici o forma si a mai stors 2000:))

Cum ti se pare si tie acum, daca crezi ca se aduna prea mult fara jena poti sa le zici sa se ocupe de detaliile astea.

Oana_B

Donatii - Craciunul Bunicutilor

Mergi la inceput

Multumesc. Noi am cazut de acord cu suma. La inspectie au gasit una-alta, dar nimic major.
Cred ca le cer doar chestia cu gazul pina la urma. Primim si noi home warranty.
Sa vedem cum o iesi! Multumesc mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Felicitari Elena!!! Sa fiti sanatosi si tu si bebelusul si asteptam poze!!

Cami & Sofia
poze Sofia

Mergi la inceput