Fetele din America (80)
Raspunsuri - Pagina 11
ciuf spune:
Alintaroma, sa spun ca in primii ani cheltuiam la jumate???
Si acum sa ma vezi cand vine factura de la cartea de credit iau creionul si hartia si notez cheltuielile care cred ca nu le voi mai avea luna viitoare, in speranta ca atunci plata va fi mai mica. Si de unde. Luna viitoare vin altele ... si o tinem tot asa. Dar tot e bine, ca fac matematica, nu folosesc calculatorul.
Fetelor, ati inceput cu decorarile de iarna? Ca vad ca astia deja si-au cam pus instalatiile afara. Si parca ma bate si pe mine gandul. Macar sa profit cat mai sunt zile frumoase.
La multi ani romanilor!
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo
CRISMIR spune:
CIUF si eu ma gandesc sa pun decoratiile...abia astept de fapt.
LA MULTI ANI romani!
Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
anamari spune:
Ramona
multumesc. am "imprumutat" bugetul de la serviciu- ca eu cam asta fac-consiliere financiara/ adica pt. cei cu probleme financiare....
no de 4 luni cand lucrez aici un lucru am invatat -ca atunci cand vine vorba de cat cheltuim mult ,putin depinde de : venit, zona in care locuim si ce ne propunem sa obtinem din punct de vedere financiar...
HELOC-home equity line of credit/ mai poti lua si home equity loan -asta e un imprumut pe care il iei pe casa....
ciuf-noi azi decoram. adica barbatul ca eu sunt la munca dupa cum se vede...e prima oara cand decoram de abia astept sa vad cum iese(desi eu vroiam cu luminite albe si al meu cumpara multicolore, dar deh')
corinadana spune:
Ciuf si eu fac la fel cu bill urile care vin de la credit card. Le analizez si studiez si mi fac propuneri si aia si aia si luna urmatoare e la fel.
Alintaroma stai linistita ca noi suntem de 4 ani si doua salarii si tot nimic n am pus deoparte.
Anamari multumesc si eu !
Ramona eu nici nu indraznesc sa i cer Ralucai asa ceva! Haine si jucarii dam mai departe sa se bucure si altii de ele iar ce i mai mare( masina Barby inca mai incape n ea, bici mai merge,o vanity inca o mai folosim ca masuta).Nici daca i zic ca banii vor fi ai ei nu tine. Ea ne gubileste oricum asa ca are banutii ei.
corinadana mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
alintaroma spune:
Ciuf trebuie sa-i arat mesajul tau lui sota'miu ca numai el are impresia ca nu o ducem bine , desi eu tot ii explic ca suntem la inceput si ca altii au fost si mai strimtorati cu banii decit noi ...
in fine stii cum se spune cit ai atit cheltui ca noua abia ne-a venit primul credit card cu limita de 300$ ceea ce nu-i grozav dar e un inceput deci deocamdata cheltuim din propriu buzunar.
Uite ca am incheiat luna financiara si iar am depasit targetul ca ne-am luat dryer si bradul cu oranemtele necesare si am mai dat si avans la cabana de revelion
Poate de la anul
Corinadana multumesc de incurajari
Sanca spune:
Va recomand programul de la Quicken - Personal Finance, in care va puteti face download automat de la banca si credit card - atunci sa vedeti grafice si rapoarte....
Intre timp ( de la discutia despre Financial Advisor) am aflat ca exista unii (cel putin aici in San Diego) care nu taxeaza pe ora sau pe profit. Sant gratis, ei isi trag comisia de la companiile in care investesc.
Noi nu punem luminitze pe casa, ca nu are cine sa le scoata, si mie ca ne apuca Pastele cu decoratii de Xmas... Sa angajam pe cineva pentru treaba asta, costa prea mult, asa ca o sa decoram in casa, de Sf Niculae, cand luam si bradul.
sinzi_ana spune:
http://family.webshots.com/photo/2638280700087737923jjnmHG
am pus si noi cateva poze de la gradi...facute azi!!! hihi...
Cu ocazia zilei ro!!!!
It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation
Sinzi, Radu si David bomba pisaloaga
: varsta, poze, D-ale lui David
Imagini...fotografii
ciuf spune:
Sanzi, faine poze. Vroiam de mult timp sa te intreb. Voi puneti TV la copii, la gradinita?
Ca noi asta-vara cand am vizitat o Montessori m-am blocat cand am vazut copiii ca stateau in fata TV mancand popcorn.
Ma bate gandul sa ii schimb gradinita lui Luca si sa mai vizitez unele Montessori ca mi-au placut tare mult lectiile care le-ai pozat tu.
David e in grupa ta? Pentru a lucra la gradinita a trebuit sa faci ceva cursuri CPR? Esti multumita financiar?
Sper de la primavara sa imi vina si mie dreptul de munca si stau acum si analizez incotro sa o apuc. M-ar tenta sa lucrez intr-o gradinita ca sa imi mai dau drumul la limba. Si apoi sa urc catre altceva.
Va pup
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo
sinzi_ana spune:
Ciuf, in gradi avem Tv...dar nu pt lectii...
Orele de lectii sunt 8 dimineata la 15.00 dupa- amianza...
Si mai raman copii din after care...acolo stau o ora afara in locul de joaca, apoi pana la 18.00 stau inauntru...de obicei nu ii pune la tv...dar daca ploua afara, sau eu stiu...e ceva deosebit ii mai pune la tv...dar se intampla foarte rar asta... (aici ploua foarte rar!!!)
It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation
Imagini...fotografii
sinzi_ana spune:
David nu e la mine in grupa (nici nu mi-ar placea sa fie!!!), e chiar in alta cladire (in cadrul aceleaiasi gradi) cu alta educatoare...
Eu sunt foarte multumita de evolutia lui la gradi...parca e alt copil!!!! Si gradinita e foarte buna, si se vede...au rezultate fantastice cu copiii!!!! (mai ales daca le merge si lor mintea un pic!!!)
Chiar azi am primit prima evaluare a lui David si sunt uimita (nici nu stiam ca am asa copil la usa!!!!)
Cat despre partea financiara...hihi...dupa ce ii platesc taxa lui DAvid nu mai raman cu multi bani ...ma platesc cu 10$ pe ora, (sunt assistant, ca trebuie sa ai pregatire speciala sa fii teacher montessori) si sper ca la vara sa ma apuc de pregatire si in 2-3 ani sa devin teacher si atunci si banii vor fi mult mai multi!!!
Dar sa stii ca e foarte obositor...hihi...e destul de greu aici in US sa lucrezi cu copiii de gradinita, e foarte competitiv...dar te tine in forma!!!!
Imagini...fotografii