Mamici de ianuarie - februarie 2007 (34)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adela2006 spune:

am uitat sa va spun marea mea problema M-AM UMPLUT DE PURECI si se pare ca nu mai scap de ei
am fost la o farmacie veterinara si i-am spus la tipa aia ca vreau ceva de pureci si ma intreaba "caine sau pisica ?" la cere eu ii spun " nu doamna sunt la mine in pat nu am nici caine nici pisica "
mi-a dat niste fiole ( asta era acum o luna ) am dat cu solutia aia si au disparut atunci si de sambata am din nou
acum ma pregatesc sa spal din nou totul de pe pat si hainele si sa dau din nou cu solutie poate dispar din nou

mai stiti voi ceva metode si mai ales de unde pot sa tot iau pureci ca nu stiu pe nimeni cu caine sau pisica si oricum aia nu prea stau la oameni si purecii mei nu vor sa mai plece

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela2006 spune:

liuda dupa ce ai zis tu de vergeturi m-am studiat si eu mai bine in oglinda si sunt plina de dungulite rosii si albe pe burtik ; am tot vrut sa-ti spun sa ai grija cu masajul nu stiu cine ti-l face dar spune-i sa evite zona lombara prin masaj provoaca contractii = nastere prematura e o chestie probata mi-a zis doctorita cu care fac gimnastica si sa nu ajungi de la masaj la spital

acuma gata ma duc sa ma deparazitez

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A.Alina spune:

Am pus in album si ultimele achizitii de hainute. Ce a adus tati din Austria si ce am cumparat din ungaria. Cei mai haiosi sunt botoseii cumparati din Ungaria, la care daca ii misti fac zgomot stelutele din varf. tot din Ungaria am cumpartat si o Pompa Chicco care credeam ca e pt corectare mameloane, dar care e defapt recomandata pt inceputul alaptarii si dupa. Asta e, daca nu am putut citi pe cutie (avea lipita o eticheta in maghiara peste instructiunile in engleza). A costat in jur de 20 Ron, deci nu o avere. Eu intentionez sa iau o pompa electrica de muls de la Avent dar am auzit cateva mamici care ziceau ca nu au avut lapte deloc dupa nastere si ma gandesc ce rost are sa o cumpar, daca nu voi avea lapte ce fac cu ea? Poate e mai bine sa o cumpar dupa ce vad daca am sau nu lapte. Voi ce parere aveti?

Alina 30w

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flavia-Ioana spune:

OANA,NU POT SA CRED !!!! SI EU TOT LA EL SUNT !!! ESTE MINUNAT, IL ADOR !!! POATE NE-AM SI VAZUT PE ACOLO !!! EU MAI MERG JOI LA EL !!!

ANIS, UITE EU DOAR CE AM SCAPAT DE ACEST NENOROCIT DE STREPTOCOC B, F GREU, CU PENICILINA INTRAVENOS, 28 DE BUCATELE...
CE STIU EU ESTE CA E F PACATOS SI F PERICULOS PT BB...IN CAZUL UNEI NASTERI NORMALE, LA CONTACTUL CU SECRETIA INFECTATA, BB POATE FACE INFECTII F NASOALE, MENINGITA FIIND CEL MAI ADESEA, DECI TREBUIE TRATAT PT CA NU ESTE DELOC BUN !!! SI AM AUZIT CA DACA SE FAC NU STIU CE PERFUZII IN TIMPUL TRAVALIULUI SI AL NASTERII SE POATE EVITA INFECTAREA BEBEULUI

Flavia , Alexia-Ioana si Daria-Maria 29+

"Iubeste, uita, iarta, e cea mai frumoasa arta !!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Helenutza23 spune:

anis stiu decat ca trebuie tratat oricum dar mai ales la o nasterea naturala.
uite 2 subiecte pe tema strept de grup B, in caz ca nu le-ai citit deja.
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68102
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53379

Oana astept pana cand e gata camera
A.Alina merci, te-am batut la cap la greu.

fetele mai am o intrebare referitoare la carutz. pt bb mic, nou nascut, carutzul trebuie sa aiba si pozitia perfect orizontala, nu?

27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Buna fetele, va multumesc ca va interesati de soarta mea. Eu abia acum, in vreo 15 min ma pregatesc sa plec.

Lili, ma rog sa iti fie bine si sa continui sa fii curajoasa. Oricum esti una dintre cele mai curajoase fete pe care le cunosc asa ca nu ai nici o sansa sa fii detronata, cel putin nu in cartea mea. Ai grija de tine, te rog mul! Ai dreptate ca esti echilibrul multora, printre care ma numar si eu. :-)

Adela, sa stii ca si eu am avut aceasta pb. De doua ori: o data cand m-am mutat in apt in care locuiesc acum si o data anul trecut cand cica era subsolul plin (voi stati la casa sau la bloc - vedeti sa nu vina de undeva ca pana nu starpiti sursa nu scapati). Si noi tot de la farmacie veterinara am luat o solutie parca in fiole si punea sotzul mult mai putin decat scria apa. Adica o facea fff concentrata. Hainele trebe intr-adevar spalate, toate, asternuturile si tot si tre facut curat si dat cu solutia. Dar repet, daca sursa nu e identificata ... . Aveti prin prejur animale, chiar si in alte locuinte? Succes.

Am emotii, sper sa fie intr-o zi buna dr Radoi. Va dau de veste cand ajung inapoi.

Va pup
Cata 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_bucur spune:

Flavia eu merg acum din 2 in 2 sapt la el...am programate urmatoarele 2 consultatii in 2 si 16 dec caci am fost si sambata asta. Tie streptococul B ti-a iesit la analiza simpla de culturi de col?...sau ai facut altceva in special?
E intr-adevar un doctor care m-a castigat ca incredere.
Helenutza eu inclin sa cred ca pozitia perfect orizontala este foarte importanta ptr oscioarele bebelui in primele luni de viata. Din pacate la carucioarele sport cu pozitii reglabile nu am gasit niciunul care sa se indrepte cu totul si nu-mi parea tentant sa il burdusesc intr-o parte cu paturi...de aia am si apelat la varianta 3 in 1 cu landou serios de sine stataror.

Haine bebe

Burtica

Eu si Noi

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Anis, daca nu sunt in forma de cozonac cand ma intorc traduc din carte despre Strep.B.
Pupici
Cata 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flavia-Ioana spune:

OANA, MIE MI-A IESIT LA UROCULTURA, DECI IN URINA...

CATA, MULTA BAFTA !!!

SI NOI AVEM MARI EMOTII...LA 16.30 MERGEM LA MORFO !!!
SA NE TINETI PUMNII !!!

Flavia , Alexia-Ioana si Daria-Maria 29+

"Iubeste, uita, iarta, e cea mai frumoasa arta !!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Messa spune:

adela2006 PURECI!!! Foarte tare! Sfat foarte serios - ia-ti un caine. O sa-i "aspire" din casa si pe el il poti deparazita pe urma extern simplu de tot, cu Frontline. Eu asta cu purecii am patit-o cand nu aveam pisici si am fost pana in beciul blocului unde colcaiau, am venit in casa cu ei pe picioare, ziceai ca am ciorapi vii. A fost destul de greu sa scap de ei, cu solutii nu a mers, pe urma a venit in vizita o prietena care are caine, cu cainele, si a doua zi nici picior de purece in casa! Ce m-a injurat aia, saraca Oricum, inainte de orice, poti incerca cu solutia numita "Regent" pe care o iei de la farmacii veterinare.

A.Alina, mercic

Mergi la inceput