Mamici de ianuarie - februarie 2007 (34)
Raspunsuri - Pagina 25
adela2006 spune:
helenutza merci de consolare aveam nevoie ; nu stiu cum se pun pozele ma gandeam daca e de acord loremunteanu sa i le trimit ei si sa le puna ea in albumul nostru
la multi ani rali si marcela 
mariana_1976 spune:
Intru si eu citeva minute cit mai am pauza de masa la serviciu si vin sa intaresc ceea ce a scris Aventura despre ureaplasma.
OanaBucur nici in Suedia nu se face de rutina analiza de ureaplasma pina nu avem infectii urinare sau contractii premature care ar putea indica asa ceva.
Revin cu scrisul mai pe seara.
Mariana
25+
mama de Monica, Matei si Markus
anis spune:
Fetele , care stie ceva mai multe despre streptococul de grup B??
Eu imi repet analiza oricum...dar mi-ar prinde bine unele informatii..
AniS
31+ 
si
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
oana_bucur spune:
Helenutzapatutul ca si "carucioarele" stau gramada, nemontate deocamdata...acum asteptam ca maine poimaine sa vina sa ne aduca si monteze mobilierul de bucatarie. Apoi am vrea sa achizitionam si un covoras ptr camera lui bebe si de abia apoi aranjam cat de cat si restul. O sa fac poze dupa ce asezam un pic.
Flavia-Ioana eu sunt la doctorelul Podasca pe care il indragesc, dupa ce am incercat alti 5 doctori.
Aventura, multumesc scumpa. Probabil ca daca as fi fost intr-o pozitie relativ normala in sarcina probabil nu mi-ar fi dat tratamentul...dar la istoricul meu... Plus ca ureaplasma e achizizionata undeva in ultimele 4-5 luni. Am vazut ca doctorelul meu e la curent cu tot ce apare nou in materie de obstetrica si ginecologie (e si destul de tinerel) deci nu ma astept sa ramana invechit in idei...doar ca am incredere si il las sa decida.
Deocamdata caut fantastica Josamicina si in bucuresti..daca nu o gasesc revin la doctor si vedem ce facem.
Haine bebe
Burtica
Eu si Noi
30+ 
oana_bucur spune:
Aventura..uitasem...am facut analiza de culturi de col...banuiesc ca la asta nu se cauta ceva anume ci orice iese din normal...si asta include si streptococ B ca orice altceva, nu!?!
Mariana ma inscriu in regula
. Toata situatia in care sunt, medicamentatia si interventiile facute sunt cauzate de intariri de burta (contractii) extraordionar de frecvente inca din luna 4 soldate cu scurtare rapida de col in timpi scurti.
Haine bebe
Burtica
Eu si Noi
30+ 
aventura spune:
Da Oana, ar trebui sa iasa. Oricum la Medicover se face special screening pe streptococ grup B, repeta acolo analiza la 36 saptamani!
Anis, incerc sa-ti scriu eu cate ceva mai incolo, ma documentez pe net, k?
Cata, asteptam vesti de la Dr.
Aventura
28+ cu 
A.Alina spune:
Messa, super patutul. Imi place si caruciorul.
Mariana, as vrea eu sa mananc asha echilibrat ca tine. La cat sunt eu de dezorganizata e imposibil.
Helenutza, caruciorul meu e de la baby care dar nu e pliabil si are si scoica. Poate de aici diferenta de pret.
Aelita, modelul de bascuta il vroiam ca eu am baietzel, nu cred ca o sa-l imbrac in rochitza.
Am fost azi la dr. cu analizele. Trigliceridele si colesterolul putin marite (nici nu ma mir la cata ciocolata si prajitura am mancat). Proteina C Reactiva si VSH marite. In rest totul OK.
Alina
30w
Liuda spune:
va salut
va scriu repede si plec pana acasa ca vine romtelecomul sa puna fixul
raspunsuri:
A. Alina - eu m-am ingrasat 12 kile dar am fost cea mai ofticata de aici pentru ca la vreo 5 luni constataseram ca am pus pe mine 8 kile intr-o luna, si mancam cum mananc si acum... asa a reactionat organismul meu! Apoi cred ca si-a revenit asa ca am pana acum 12 kile in total si chiar am si slaninica - adica se vede destul ca am pus pe mine, obrajii maricei... asta e! Dar sa stii ca vitaminele dau pofta de mancare - mie dr. mi-a zis sa fac analize - si cand a vazut ca nu am lipsa la nimic doar la fier - mi-a dat sa iau fier separat, si mi-a scos elevitul din ratie! Deci acum iau doar fier si un elevit la 4-5 zile!!! Si mananc la fel doar ca nu se depune rau!!!Deci - verificati la vitamine - poate fi o cauza!
Mihacarm - pompa de san de 3 mil....? mi se pare exagerat rau - eu am luat din cea mai scumpa si e de vreo 800 000. Poate stirilizatoarele sant scumpe? Nu ai incurcat tu! Pompa de san buna este in jur de 1 milion, dar sant si mai ieftine si destul de bune!
Aelita - da, am sauna la birou si masa de masaj speciala! Inainte mai faceam si sauna, acum nu am voie dar ma mai bag la masaj, macar la picioare, cate un pic si spate cateva minute...
Sraluca - carutul nu este din magazin e din depozite, ceva angro, dar tot ei au si magazine in oras si standuri in piata - si diferenta de pret intre stand in piata si magazin in centru cam 3 - 5 milioane doar la carut ! Pe carut scrie bebesmile - nu stiu e firma , nfirma dar arata bine, are roti ca lumea - rezistente, piese multe si din fier nu doar plastic la care am eu semne de intrebare, cusuturi trainice!!! dar eu stiu sigur ca ei se aprovizioneaza din Bucuresti! mai aveau unul frumos la fel bun, calitativ dar era pe predominant albastru - si nu prea mergea la fetita, dar avea un albastru frumos, frumos, daca aveam baiat - ala il cumparam...
am plecat
Va pupic pe buric.
Liuda si o burta de 31 sapt fix