Mamici de ianuarie - februarie 2007 (34)
Raspunsuri - Pagina 16
ALINATXA spune:
Liuda Crema antivergeturi ptr perioada sarcinii de la galenic.Mergi in paralel si cu ulei de masline.E cam scumpa dar fetele care au folosit-o zic ca e super buna.Eu am folosit o perioada acum ptr a le combate ma ung cu ce apuc.Ba ulei de masilne,ba galbenele cu miere,ma doina cu vitmaina e.
27+saptamani http://pg.photos.yahoo.com/ph/naomi_creamy/my_photos
bits spune:
Liudo e cam nashpa cu vergeturile caci acum in timpul sarcinii chiar nu poti face nimic.era recomandat dupa sarcina bitterul suedez cica le estompeaza.din cate am vazut eu pe net cica nici cu laserul nu prea pot fi ele scoase.eu m-am umplut sub burtic la prima sarcina cand s-a angajat bebe si s-a lasat burta(cred ca centura prenatala mi-ar fi folosit atunci).dupa nastere au devenit rozii si de la bronz nu prea se observa dar tot acolo sunt.
Aiska decat cu socrii mai bine il chinui la camin
,oricum nici macar nu s-au oferit sa ma ajute!
Catalina hidrocelul nu e atat de relevant in timp ce e bebe in burtica mai sigur e dupa ce iese asa ca nu te impacienta caci acum poate fi din cauza lichidului.
31,KEN(1nov 2004)
aventura spune:
Fetelor, sunt bine dar nu pot sa va prind din urma...weekendu' trecut am fost plecati, ne-am intors luni insa am fost prinsa cu serviciul - se inchide reprezentanta, din ianuarie sunt oficial pe liber. Ma duc luni la casa de asigurari sa-mi spuna aia ce trebuie sa duc ca sa intru in maternitate si sa-mi plateasca ei...
In rest putzulica e bine, abia miercuri merg la dr. sa-l vedem (n-am mai fost de la sapt. 24), sper ca a facut si el macar 1 kg si ceva
. Nu stiu daca apuc sa mai citesc din urma.
Vin la intalneala, cand a ramas??
Aventura
27+ cu 
Flavia-Ioana spune:
FETELOR VA INVIT SA O VEDETI PE REGINA BALENELOR, SA VEDETI IN POZELE PE CARE LE-AM PUS IN ALBUM ADEVARATE VERGETURI SI GRASIMI !
HAIDETI INDRAZNITI !!!
PUPICI
Flavia
,
Alexia-Ioana si
Daria-Maria 29+
"Iubeste, uita, iarta, e cea mai frumoasa arta !!!"
eli1977 spune:
LIUDA,, fetita, eu folosesc tot de la Galenic, e speciala pt sarcina, e un tub verde asa, eu ma ung din sapt 6 de sarcina si vad ca nu am deocamdata, iar cele mai vechi, de la curele mele de slabire aproape au disparut.Miroase f misto si intra in piele super bine, e f misto si tratamentul anticelulita cu fiole, tot de la ei, abia astept sa il iau dupa ce nasc, da rezultate super repede.
Mersic fetelor pt raspunsuri la faza cu arsurile, da, vorba Messei, o sa facem niste cheliosi grasuti, o frumusete, daca ar fi sa ne luam dupa astea.Am zis sa va intreb pt ca prea toata lumea imi spunea la fel.
VA ROG EU MUUUULT, MAI PUNETI-MI SI MIE RETETA ACEEA CU CARTOFI SI CIUPERCI LA CUPTOR, CA AM LUAT DE TOATE DAR NU MAI STIU UNDE AM NOTA-O SI MOOOR DE POFTA
,SAU MACAR SPUNETI-MI LA CE CAPITOL ERA, SA O CAUT.PLEAAASE!!!!
loremunteanu spune:
Salutare burticoaselor!
Liuda, tare frumoasa bebelina ta.
Fetelor, noi suntem tare bucurosi. A venit tati al nostru acasa si ne-a adus o gramada de hainute. Daca vreti sa le vedeti, le-am pus in album...
Aventura, bine ai revenit! E bine ca esti bine. Asteptam vesti despre bebe, miercuri.
Sa aveti un week-end frumos!
Pupici la burtici! 

Loredana
28+
Roni-Cristian
http://new.photos.yahoo.com/loremunteanu/albums/
Liuda spune:
crema asta de la Galenic - sper ca nu e de la plafar? e de la orice magazin? ca ma duc sa-mi cumpar !
oare ce fac azi de haleala? nu stiu - ma duc sa cumpar fructe si sa ma gandesc ce dracu fac de haleala - ca e naspa altfel!!!
Va pupic pe buric.
Liuda si o burta de 30 sapt si 6 zile
mariana_1976 spune:
Eli1977 si Messa la sarcina asta nu am deloc asuri dar la ultima am avut de n-am mai stiut in ce pozitii sa ma mai asez.Copilul a iesit tare blondut cu un pufulet de par.Chiar acum la 9 luni e destul de chelios.Arsurile groaznice se datorau faptului ca bebe a fost in pelvina vreo 3 luni si imi apasa cu capusorul.Chiar daca e in pozitie normala poate apasa cu piciorusele.
Bits la primul copil am avut lapte in exces dupa nastere naturala.La al doilea nascut tot vaginal laptele era in cantitate suficienta desi sanii pareau mult mai mici decit prima data.La al treilea dupa cezariana iar am avut prea mult lapte si a trebuit sa stau 7-8 zile sa ma mulg pina s-a reglat.Cred ca nu este o regula.
Liuda tare mi-e teama ca nici o crema nu e prea eficienta la vergeturi.Mie dupa prima sarcina mi-au aparut citeva razlete pe sani in luna a cincea si acum sint albe.La celelalte 2 sarcini nu am avut pe nicaieri vergeturi.Nu inteleg de ce in alte locuri tesutul a fost mai rezistent.
Anis poate iar or fi incurcat aia la analize borcanele.De streptococ auriu se scapa foarte greu dar un Suedia in sarcina se dau totusi antibiotice daca nastem vaginal.
In Suedia anticorpii anticardiolipina se fac imediat obligatoriu cind ne prezentam la primul control medical in sarcina.Este foarte bine sa va faceti testul.
Mariana
25+
mama de Monica, Matei si Markus
ALINATXA spune:
De la farmacie liuda gen sensiblu .Adika farmacii private ptr ca nu cred ca farmaciile astea mai saracacioase au.Ceri crema antivergeturi de la GALENIC.E cam 750.000 ,in functie de farmacie.Dar e bunasa stii nu dai banu aiurea!
27+saptamani http://pg.photos.yahoo.com/ph/naomi_creamy/my_photos
eli1977 spune:
AA!MI-AM MAI ADUS AMINTE CEVA:
Am mers saptamana trecuta la medicul de familie, de la policlinica de unde apartin, la MAI,sa vad care e treaba cu , concediul pre si post natal, cand sa vin , cine mi-l da, ce-mi mai trebuie la internare, tot.Mi-a zis ca normal pot intra in concediu cu 5 dec , dar eu vreau sa ma mai duc la birou si luna dec, deci pana la urma iau din ianuarie.In fine, ma duc la cadre la mine, le intreb pe fete daca exista adeverinte tip privind plata asig de sanatate, adeverinta care ne trebuie la maternitate, ma trimit alea la financiar, unde ce aflu:salariul pt concediul pre si post natal 132zile, este integral, dupa care
-fie intru in concediu de crestere a copilului, dar suma nu mai e 8milioane ca pana acum, ci de la 1 ianuarie este de 6 milioane!!+ordinul de hrana, dar tot e f putin
-fie ma intorc la serviciu dupa cele 132 zile si primesc in plus 1 milion, in loc de 3 mil si ceva, cat se dadea pana la 1 ian, pt mamicile care se intorc la serv
Deci dupa ce ca era si asa f putin pt cresterea unui copil, a mai si scazut suma, e jale.Si daca te intorci la serviciu tot nu e smecherie, ca tot nu te ajuta statul cu nimic, iti mai da un milion ca la prosti!!!Foarte incurajator sa mai facem copii!!!
Ma intreb ce fac mamale care au exact atat, cele 6 milioane pe luna pt cresterea bebelui, cum se descurca.
va las un pic ma duc sa mananc ceva.
ELI
29+