Mamici de ianuarie - februarie 2007 (34)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Haricleea spune:

CATA eu zic sa nu iti faci probleme.Datele de la eco sunt aproximativ egale cu ale mele(eu un pic mai mici si eram la32+,bine ca nu am facut decat eco normal.Cred totusi ca ai putea sa intrebi mai bine un pediatru daca ai...Ca ginecologul stie doar de pasa si atat asa zic eu,poate nu am dreptate!!!

SRaluca in legatura cu greseala de la eco facuta de Iosup,eu am vazut ca asistenta scia datele pe care dr le dicta.Asa ca eu cred ca vaca aia ti-a gresit!Eu nu stiu ce sa mai zic ca na....v-am mai spus eu daca tot nu sunt sigure de ce le mai facem?Asta ma intrebam cand am citit si eu acea poveste despre care spui tu.Normal ca si pe mine m-a pus pe ganduri...si cand mai vad ca fetele au facut si nu mai stiu ce de trasnai de analize si eu nu....dar,mai am maxim o luna pana la cezariana si o sa vad.Acum ce mai pot face?

Aiska ,mamico.la mine saptamana trecuta cica se ridicase fff putin placenta dar de cezariana tot nu scap!inca acopera OI.Sper ca tu sa ai mult mai mult succes.Oricum din cate am inteles nu e asa grav la tine ca si la mine!!!

AELITA nici nu vreau sa ma gandesc!!!la faza cu socrii.Oricum o sa ca m-am saturaty si de parinti si de socrii!!!PUICI
33+ David Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flavia-Ioana spune:

FETELOR VA ROG AJUTATI-MA SI PE MINE !!! VREAU SA PUN NISTE POZE IN ALBUM SI NU STIU CUM, IMI CERE PAROLA !!!!! SUNT PE MESANGER INVISIBLE !!!

PLEASEEEEEEE HELPPPPPPPP !!!!

Flavia , Alexia-Ioana si Daria-Maria 29+

"Iubeste, uita, iarta, e cea mai frumoasa arta !!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belle_vue spune:

Catalina, prezentatie craniana pozitie stanga inseamna ca e cu capul in jos, orientat catre stanga (nu transversal)

Despre hidrocel, citeste aici, dar nu te impacienta:

http://acest topic este si pe site-ul Desprecopii/articole/pediatrie/Hidrocel_congenital_536.htm

Despre hipotonie pielocaliceala:

http://reclama/intrebari.php?cx=list&pg=185

Sa-ti traiasca flacaul si sa iasa cu bina la lumina!

Mami de Theodor (27.10.2004) si Bebe din burtica (DPN 5 feb 2007)

Those who can't laugh at themselves leave the job to others

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela2006 spune:

ALINATXA vopseaua e garnier color naturals ( cu ulei natural de masline bla bla bla ) nr 3.16 negru violet sper sa-ti placa

eli1977 bebelina mea e pletoasa deja de 1 luna si nu am arsuri

ivona1977 eu mi-am scos verigheta de la 2 luni ; acum mai intra doar pe degetul mic ; abia astept sa revin la normal

aelita , messa vreau si eu porumb dar pe aici nu am gasit niciunde ; o sa mai caut

deseara e noaptea reducerilor la mall-ul nostru sa vad ce prostioare mai gasesc pe la bamboo ca nu am gasit nici un magazin cu haine de copii pe lista lor ( si la reduceri de 5% nu cred ca ma puteam apropia prea tare ) ; si asa nu pot adormi pana la 2 macar mai manc ceva ; mai fac miscare ; mai manc ceva
daca mai manc in ritmul asta probabil ma va interne doctorita
m-am uitat si eu aseara la danzez ptr tine ca eram la o prietena si ea nu rateaza nici o emisiune ( aseara a stat "calare" pe burta mea si-i explica la bebelina ce se petrece la tv , era draguta sigur o va tine minte fica-mia ) mi-a parut rau ca a plecat dana si pe mine ma enerveaza tipa care a ramas dar asta e

mai vorbim ca umplu doar eu toata pagina
32

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Monu, nu stiu ce sa zic, m-am uitat pe foita aia pe care a printat-o ecograful si vad ca in dreptul valorilor de IR pe care ti le-am indicat eu scrie avg. (eu asta am interpretat drept average - medie). Acuma, desigur, ce stiu eu ... Incerc sa gasesc ceva unde sa imi arate valorile normale dar nici nu prea stiu dupa ce sa dau cautare.

Haricleea, mersic de mesaj. Oricum copiii sunt diferiti intre ei si aceeasi varsta gestationala nu da neaparat si aceleasi valori. In orice caz, din pacate nu cunosc nici un medic pediatru pe care sa il pot intreba.
Se pare ca singura solutie este sa astept pana luni cand il voi intreba pe dr Radoi.
Ma gandesc oricum ca nu era nebun Iosup sa imi zica ca e un copil normal si ok daca nu era asa ... .

Hai va pup si va mai astept pareri, care mai aveti.

Cata 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

fetelor un sfat astept!!!

am descoperit azi dimineata niste vergeturi - mama ce urate, pe cur,,, adica pe aripioare.... acyum sant formate ca sant inca vinete - morrrrr.

vreau si eu o crema contra vergeturi - ce stiti voi? una buna? va rog ca am cazut azi cand am vazut ce cur vanat am....

o crema ceva?

Va pupic pe buric.

Liuda si o burta de 30 sapt si 6 zile

Mergi la inceput

Belle_vue, ITI MULTUMESC f mult pt detalii. Articolul despre hidrocel il gasisem si eu pana in final dar nimic despre cealalta problema. Din pacate nu pot deschide linkul trimis de tine. Imi poti copia tu aici cate ceva din ce scrie? Multumesc mult de tot!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Cata cam asta am eu ca info.
Valori normale IR
pt sapt 28 0.35-0.63, valoare medie 0.49
pt sapt 34 0.31-0.59, valoare medie 0.45

dar vezi ce zice si Radoi.

mami de Alexia Ioana
si Iulia Antonia

Mergi la inceput

Mersi Monu. Hai ca in loc sa ma linisteasca, ecografia asta mi-a generat la intrebari ...
Iti dai seama ca il intreb pe Radoi. Oricum pana acuma am tot cautat info despre valori IR si vaz ca parerile sunt impartite. Am gasit un lucru important, cel putin pt mine, ca valorile pot fi crescute si din cauza stressului mamei (si mie imi batea inima ca la calul de curse la eco ...). Asa ca as face bine sa ma linistesc.
Acuma ma luai la intrebari si cu BPD care e 9,29 de cm si care am inteles ca e val normala de nastere ... asa am gasit pe un alt forum. Oare poate fi asa la doar 33 de sapt ??? Pai cat sa mai creasca?
Offf, iar asteptari pana luni. Sper sa ma lamureasca nenea Radoi ca daca nu intreb in alta parte. Am prea multe intrebari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

fetelor astept si eu un sfat - daca vreti o crema - contra vergeturi..... ca sant in ultimul hal!

vedeti pozele
am pus 3D - 2 poze cu fata domnisoarei, si 3 poze cu carutul!!!

http://new.photos.yahoo.com/mamicile_ianfebr2007/album/576460762319191625

Va pupic pe buric.

Liuda si o burta de 30 sapt si 6 zile

Mergi la inceput