VINE BEBE!!!VOI CAT MAI AVETI?
Dragele mele burtici,trebuie sa va impartasesc bucuria mea!mai avem doar cateva zile pana la marea intalnire cu bebe Andrei.ieri la eco am aflat ca desi avem doar 37 sapt jumate ,aratam de 39/40!si dr s-a hotarat ca e mai bine sa actionam sapt viitoare pe 22 nov()daca mai sta smecherul)pt ca deja avem 3,7kg!!!deci cu emotii inainte si cu speranta astept saptamana viitoare.deja bagajelul e gata pregatit si asteapta cuminte plecarea la spital.
Va pup pe toate de acum pt ca dupa cum ma simt cred ca nu o sa mai apuc sa va scriu pana la eveniment.va doresc nastere usoara si bebei sanatosi si frumosi!!!
Andreea
fericita in asteptare si BB Andrei-micul urias!

Raspunsuri
ingeras26a spune:
Bravooooo!
Felicitari! nastere usoara si bebel sanatos!
Noi mai avem vreo 4-5 saptamani, ca de-abia am intrat in 35, dar bebe a mea e o finutza, la 32 sapt era fix in grafic, avea 2 kg, asa ca probabil vom sta pana ff aproape de termen, desi vreau ceza. Ma rog, asta daca nu creste mult acum, ca am ramas acasa sa lucrez si stau mai multicel in pat, ca pana acum am fost ff activa :)
Emotzii ai?
Pupicei, Ingeras
35+
Maya Maria
alexandra_25 spune:
Andreeaben...nastere usoara....sa ai un bebe sanatos si papacios si sa va aduca numai bucurii!!!!
Si noi suntem pe ultima suta de metrii....DPN-ul meu ar fi pe 19 noiembrie dar daca nu vine pana atunci vreau sa-ti spun ca si eu merg pe 22 la inducere...asa ca daca nu se grabeste bebe meu vom naste in aceeasi zi!
Sa ne ajute DD sa fim sanatoase si sa avem bebei frumosi si sanatosi!
alexandra
39 + cu 
Mark Andrei
poze
burtik 37 saptamani
primii fulgi
"Una dintre cele mai mari bucurii ale acestei vieti este prietenia si una din bucuriile prieteniei este de a avea cui incredinta o taina."
Rebiana27 spune:
Nastere usoara fetelor! Ce frumos trebuie sa fie sa mai ai cateva zile pana la intalnirea cu minunea din burtica! Abia astept sa se apropie si la mine momentul. Deocamdata ma delectez cu miscarile din burtica si cu visele despre bebelin. Eu sunt abia la jumatatea perioadei (maine fac 20 de saptamani) dar parca vad ce repede va trece...
Sa aveti parte de bebei sanatosi, cumintei si frumosi!
Va
!
Rebiana
19+
asiza spune:
Andreea, sa dea D-zeu sa fie totul bine pentru tine si bb...
...si nu uita mamicile de noiembrie-decembrie, care asteapta vesti de la tine!!!
Nastere usoara si bb sanatos, frumos si mancacios sa ai! Incepem galeria...

Oana
34+ cu
Denis Cristian
Disney bb
Personality can open doors, but only character can keep them open!
andreeaben spune:
Dragele mele burtici va multumesc pt incurajari si pt vorbele bune,conteaza f mult pt oricine e in situatia asta!
azi imi sun dr sa vad daca nu poate sa ma opereze mai iute un pic ,adica in 19 nov(duminica)pt ca bebe e mare si ma cam dor toate deja.daca nu,iaca ,om mai sta trei zile .
va pupacim pe toate

si daca nu mai apar curand pe forum....am plecaaaaaaat la spitaaaaaallll!!!!!
ANDREEA
si bebe ANDREI
monicastan spune:
buna fetelor sunt monica si am 34 de saptamani am o fetita de 2 200 si ne-am programat sa venim pe lume prin cezariana cam pe 20 decembrie
Alyna24 spune:
M_monica, ce mai faci?Esti bine?Si eu voi avea tot baietel!
Stii, amandoua am facut nunta la acelasi restaurant!
Te pup si nastere usoara!
14+
Alyna
http://new.photos.yahoo.com/alinafobl
mirelacam spune:
nastere usoara fetelor.Noi am fost la ultima eco pe 20 si se pare ca totul este ok.mai avem cam 4-5 saptamani si ne intalnim si noi cu bb.
Mirela 34+ si Alexandru 4 ani
Nicole_Bebe spune:
NOROCOAS-O eu sunt abia in saptamana a16a asa ca mai am de asteptata pana imi voi tine puiul in brate.Astept sa imi spui cum a fost nasterea.Pupici
Nicolici Viitoare Mamica de Baietel :))