Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (59)
Raspunsuri - Pagina 26
dolores spune:
v-am pupat pe toate...eu ma duc putin pe la mama dupa care la spital....sa va gasesc pe toate sanatoase....si va multumesc pentru incurajari.....paa mamicilor
dolores
38+
David Cristian
poze
poze dolores
"Un cerc de prieteni nu se face cu compasul."
asiza spune:
quote:
Originally posted by miraco
Asizaas face placinta de la tine dar nu ma hotarasc daca s-o fac cu branza sau cu mere.Tu cu mere ai facut?Merge aceeasi compozitie?Si in ce tava cea mare sau aia mai mica?Miraco
36+ cu
Alessia Elena
burtika
Miraco...nu-s io cu placinta!!!
...Io-s cu prajitura cu branza de vaci! 
Oana
35+ cu
Denis CristianDisney bb
Personality can open doors, but only character can keep them open!
bamboletta spune:
Dolores-mult curaj si nastere usoara,mult a fost putin mai este
,de data asta sigur te intorici cu bebe David in brate
multi pupici
suntem alaturi de tine 
Bamboletta
si
bebelina Antonia-Gabriela
"poze"
www.dropshots.com/bamboletta" target="_blank">"video bebelina"
"Poze Antonia-Gabriela"
dandusa spune:
Eu am folosit si inca mai folosesc pompa tip seringa si este super.Nu stiu cum sint restul ,dar eu mi-am facut treba bine cu asta.De muls cu mina ...,nici nu se pune problema...,nu as fi reusit decit citiva stropi...
Dandusa si printesa mica,Crinuta
poze crinuta
poze dandusa
burtica de mamica
miraco spune:
quote:
Originally posted by asizaquote:
Originally posted by miraco
Asizaas face placinta de la tine dar nu ma hotarasc daca s-o fac cu branza sau cu mere.Tu cu mere ai facut?Merge aceeasi compozitie?Si in ce tava cea mare sau aia mai mica?Miraco
36+ cu
Alessia Elena
burtika
Eu asa imi noasem "placinta cu branza asizaaia cu 5 oua,12 linguri de faina,lapte,ulei.......Acum pe cine sa intreb???
Ca as papa si eu ceva dulce...(de la hipoglicemie mi se trage)
Auzi dar cu glicemia mica si cu calciul mic tu eraiCa aceeasi prolblema o am si eu...Si pt starile alea de ameteala...mi-a zis sa iau ceva dulce in gura.,,,adik sa nu-mi lipsesca o bucatica de cioco...mmmmfericirea de pe lume.Iti zic si valorile care mi-au iesit...Oricum eu nu prea mai plec singura din casa si evit drumurile lungi de una singura si spatiile aglomerate.
valori normale...............valorara mea............
calciu seric total 9,2-10 eu am 8,5mg/dl
magneziu seric 1,9-2,5 eu am 1,9mg/dl
glicemie 70-105 eu am 62mg/dl
Miraco...nu-s io cu placinta!!!...Io-s cu prajitura cu branza de vaci!
Oana35+ cu
Denis Cristian
Disney bb
Miraco
36+ cu
Alessia Elenaburtika
porumbita80 spune:
Buna fetelor abia azi am aflat si eu ce inseamna cand urla bebe am crezut ca inebunesc azi noapte parca era spart copilu meu a mancat de la 2.30 nopatea pina la 6 dimineata in continuu cu interval de 20 min, si la mine mameloanele sunt ca dracu si trebuiea sa ma storc si sa-i dau stateam cu sotul si dormeam in fund cu el in brate sea marit cantitatea de lapte si credeam ca nu mai fac fata dar uite ca am facut, referitor la pompa eu de la chicco folosesc tip seringa si sunt multumita de ea, am mai avut una inainte nu stiu de la ce firma e dar era nasoala rau.va pup fug ca sa trezit papaciosu
MAMICA FERICITA DE BEBE MARIO GABRIEL
www.photos.yahoo.com/stelastratulat/
Yagmur spune:
Fetele mele dragi, Alexandra, Asiza, Atudor, Teutz, Miraco, Dandusa (sper ca nu am uitat pe cineva), merci mult pentru sfaturile si sustinerea voastra. Aveti dreptate, daca nu-l vrea, eu oricum merg mai departe. Luca o sa ma aiba pe mine si ii voi oferi toata dragostea.... Chiar stau bine cu moralul, nu ma mai afecteaza deciziile si actiunile tatalui. Sint doar dezamagita; eu eram cea matura (el fiind mult mai mic decat mine), dar chiar nu mi-am dat seama cat am fost cu el ca este atat de las si egoist.. Love is blind!
Monique, deci... are doar 25 de ani, dar asta nu cred ca este o scuza. Nu a fost un copil planificat, pur si simplu s-a intamplat... cand eu stiam ca nu pot avea copii decat daca urmez tratament (din cauza problemelor cu tiroida). Dar ne-am hotarat ca-l vrem si .. apoi el s-a razgandit... indragostit de altcineva... plecat, lasat.. cam asta e povestea pe scurt...
Dragele mele, ma duc sa vad daca pot sa adorm.. iarasi m-au apucat arsurile... sper sa reusesc sa adorm si sa ma trezesc plina de viata...
Yagmur 35+ bebe Luca 
asiza spune:
Miraco, da io-s aia cu prajitura descrisa de tine...da la mine placinta insemna altceva...sorry...asadar am facut-o cu branza de vaci in tava intinsa, potrivita ca marime...merge si cu mere...
Si tot io-s cu glicemia si Ca mici...mananc si eu dulce si maine merg la ginecolog sa vad ce zice de Ca asta...intre timp iau si Fe, ca si hemoglobina era mica...
Oana
35+ cu
Denis Cristian
Disney bb
mio75 spune:
Buna sa va fie inima , dragutele mele![]()
Azi intru si eu sa va salut, parca a trecut un secol .
Am vazut ca sotul meu v-a anuntat saptamana trecuta de producerea marelui eveniment
. Luni seara am ajuns acasa de la Cluj din spital dar am avut o oboseala in mine de nu stiam pe ce lume sunt. Acum incepem sa ne obisnuim deja cu bebe in casa, cu noile schimbari din viata noastra si cu noile responsabilitati. De doua seri dorm si eu mai omeneste si azi chiar ma simt foarte odihnita, deci...
Va pup deocamdata asa in graba si curand voi posta si eu nieste poze cu bebe cel frumos
.
Mio 75 cu bebe LEON
dianocica spune:
alexandra fix fix fix zici....
...tinem pumnii...vezi cu baita aia cu spuma....
miraco
acum ne am intors.am rezistat eroic, doar o tura mica de contractii cand ajunsesem la casa.bineinteles ca uitasem nospaul acasa...am luat pompita pt nasuc, e atat de simpatica...si lingurita de plastic. doamne, toate chestiile pt bebe sunt atat de simpatice...noi tot nu ne am hotarat de care sterilizator sa luam, de microunde sau normal. dar azi cand am vazut preturile...ala de mw e vreo 6-700.000 iar ala normal era de vreo 3,5milioane. ne am cam hotarat ca ne luam cuptor cu microunde...in scvhimb n am gasit scutece din alea de pus sub cearceaf, sa nu se pateze salteaua...mai cautam...
am asteptat la jolidon pt 80B pana mi s a acrit...noroc ca am primit vreo 2-3 ca altfel imbatraneam si de fiecare data ziceau ca aduc sapt viitoare.la multe jolidon, nu la unul....
fetelor, eu deja am anuntat pe toata lumea ca sapt viitoare e ultima in care mai primesc vizite, cel putin pana de anul nou.si nu in grupuri mai mari de 3 (fostii mei colegi de liceu se gandisera sa vina toti in vizita, vreo 8-10) si maxim o ora. ca sa nu existe discutii...la spital nici gand iar in primele saptamani scot soneria din functiune. si fixu'. si fara prea multe explicatii ca strica. cin eintelege,bine, cine nu, sa fie sanatos, mai vb dupa ce face un bb.
hai ca deja m am insirat...ma duc sa va mai 

dianocica
36s cu
david alexandru

aia cu 5 oua,12 linguri de faina,lapte,ulei.......Acum pe cine sa intreb???