Aspirante optimiste >20 ( 14)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

ziceti ca Clear Blue e mai sigur?Adica daca la SureCheck mi-a aratat negativ la asta sa-mi arate pozitiv?Bineinteles,daca sunt.Si daca sunt in Z24 pot face testu sau e prea repede?

NUNTA
28.05.2005
http://photos.yahoo.com/ramon_ramonel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selina-d spune:

Felicitari din suflet tuturor proaspetelor mamici Sa aveti sarcini usoare si bebei sanatosi, si nu uitati sa luati cat mai multe din noi la odisee
La mine au aparut petele prvestitoare de CM asa ca maine ma invadeaza. Luna asta am fost sigura ca nu s-a prins nimic si nici macar nu am cumparat vreun test.
Ramonella si eu am inainte de ciclu vreo 2-3 zile niste pete bejulii care se fac mai maronii pana sa vina uratii. Asta patesc de cand nu mai iau anticonceptionale. Nu stiu exact ce inseamna - am citit pe net ca ar fi o posibila lipsa de progesteron, dar nu sunt sigura. Nu vreau sa iti tai sperantele, ca poate la tine e de bine, dar la mine petele asta inseamna
Oanabbb hai repede cu testu pozitiv. Sa dea DD sa fie asa cum vrei.

Luna asta o sa imi iau si eu teste de ovulatie. Dar la farmacii sau drogherii sunt prea scumpe, mai ales ca trebuie sa fac mai multe, ca nu stiu exact cand ovulez ci ciclul meu asa lung. Asa ca imi iau de pe e-bay. Fetele care nu sunteti din ro cum faceti sa nu va usture la buzunar, mai ales astea de ovulatie?
Nana eu am citit prospecte la multe teste de sarcina si chiar si la cele ieftine in jur de 3 euro detecteaza un nivel al beta HCG de la 25 exact ca si Clear Blue care e de 3 ori mai scump. Nu stiu ce sa zic daca merita sau nu. Eu zic sa mergi sa ceri unu care sigur arata II

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iyoana spune:

Mai, da' ce productive mai sunteti!
am lipsit 30 minute si ati umplut doua pagini...

oanabbb, asteptam raspunsul!

iyoana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geany_bc spune:

Felicitari tuturor gravidutelor din ultima vreme.
Ma bucur enorm pentru voi.
Eu luna trecuta eram mai mult ca sigura ca sunt si eu in grupul vostru de gravidute, dar nu a fost sa fie.
Acum sunt in z7 si raman cu speranta ca poate, poate luna asta va fi, desi o dezamagire mare a pus stapanire pe mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AndraZ spune:

Laura, multumesc si multi ! astept sa imi dai si tu vesti bune. Ai fost la dr? Astept noutati!

fetele mele, nu stiu cum este peste hotarele Romaniei, insa aici e jale cu testele de sarcina. eu una, am facut deja toate marcile existente....insa cel mai cert mi s-a parut ClearBlu.....unii zic de ozone, altii de shurecheck....eu le-am facut pe toate si la surecheck aproape ca nu iese nimic....pe cand la celelalte marci se vad II linii de la o posta! dai un ban, dar stii ca face! a pup si va astept cu II!

Andra

"Cere si ti se va da!"
http://family.webshots.com/album/451122110ijEsvK
http://good-times.webshots.com/album/199397533PvSBWg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Selina poate si la mine e din cauza anticonceptionalelor.Mai ales ca le-am lasat doar de 2 luni.Dar luna trecuta mi-a venit la 28 de zile,si totul a fost ok.Scurgeri din acestea mai avem in timp ce luam pastile.Si am fost la doctor si mi-a spus ca atuci se produce ovulatia,de aceea am scurgeri.Eu sper ca scurgerile de acum sa fie de la nidatie,poate acum se fixeaza outul fecundat.Si se chinuie saracul.
Acum am sunat la doctorita sa ma programez si nu mai este loc numai in 8 decembrie.E foarte tarziu pana atunci...

NUNTA
28.05.2005
http://photos.yahoo.com/ramon_ramonel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutza2 spune:

'Neata fetelor. Am chiulit 3 zile, pentru ca vineri am stat acasa fiind un pic racita (cit de proasta tre' sa fii sa racesti intr-un moment asa important?!?...dar ce sa fac), apoi a fost week-end-ul.
Eu sunt in continuare in asteptare, TB se mentine mare, desi azi a scazut un pic si e prea tirziu sa fie implantarea, burta ma doare de o saptamina... dar sper, ce sa fac? Altfel o iau iar de la capat cu stimularea, macar ma bucur ca am avut ovulatia in perioada normala; incet-incet... tre' sa mearga la un moment dat, dar asteptarea asta e groaznica!

Tin pumnii si ma rog pentru toate fetele in asteptare si sa fie numai bine pentru cele care si-au vazut deja cele 2 liniute!
Sa dea Dumnezeu sa le vedem toate pina la Craciun!
Multumim mult pentru rugaciune blueeyes2003, o sa intru in fiecare zi s-o citesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns turturica spune:

selina, eu nu mi-am cumparat niciodata teste de ovulatie, asa ca nu te pot ajuta. Doctorul pe care l-am vizitat mi-a interzis sa ma ocup de sportul testelor si al monitorizarii temperaturii, pe motiv ca stresul generat de trebile astea poate sa inhibe rezultatele. Mi-a recomandat sa incerc sa imi detasez mintea de la chesiunea bb (usor de zis, greu de facut) si sa incercam doar sa prestam in toata perioada ciclului, la diferenta de 2-3 zile.

ramonella, e suspect ce ti se intimpla tie. Cred ca nu mai are rost sa iti faci teste de sarcina deocamdata, daca o fi sa fie sarcina ziua 24 e prea devreme ca sa apara liniutele, daca nu e sarcina atunci le faci degeaba. Eu as zice sa mai astepti citeva zile si sa vezi daca scurgerile maronii se opresc sau daca incepe sa iti vina ciclul.
Din cite stiu eu, ziua 1 e de abia ziua in care ai singe rosu si abundent (scuze de descrierea prea detaliata). Stiu cit de grea poate sa fie asteptarea, dar mai ai un pic de rabdare.

oanabb, eu iti tin pumnii sa vii si tu cu vesti bune.

Vad ca celelalte gravidute nu ne mai zic cum se simt, eu sint tare curioasa ce simptome au.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kory spune:

ce frumos fetelor, se pare ca rugaciunea andreiincepe sa dea roade.Felicitari noilor burticoase, cate sunteti!!!!!!!!
Vreau si eu, poate de pana de Craciun plecam toate de aici.
Va doresc o saptamana buna si plina de II liniute!

Mary

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

red]Oanabbb[/red], bine-ai revenit! Si eu am lipsit o perioada, am aparut saptamana trecuta cand am avut o intarziere de 3 zile, dar nu a fost sa fie...

Iti tin pumnii sa vezi II liniute.

CLAU

Mergi la inceput