Aspirante optimiste >20 ( 14)
Raspunsuri - Pagina 24
oanabbb spune:
fetele asa s.a pozitivat...cam dupa 10 min...
ma duc sa cumpar un clearblue pe care am sa.l fac acu ca nu mai am rabdare pana dimineata si la mine in oras nu se fac teste de sange!
Laura Ioana spune:
Felicitari, gravidutelor!!!! AndraZ, Meda bravo, fetelor! Sa aveti sarcini usoare si bebei cumintei si mancaciosi!
Oanabbb poate e bb? Sa refaci maine testul cu clear blue si atunci vom sti sigur!
Rox incearca si tu clear blue sau fugi direct la sange! Daca e sarcina vei sti sigur si daca nu e tre' sa vezi ce s-a dereglat! Ai vazut la Anca cum a fost! Oricum io zic ca-i bebe
Asa-mi place: lipsesc un pic si se mareste lista la gravidute
Poze Laura
fify spune:
Iyoana, multumesc de incurajari!!!Dar ...sper ca nu vine mosul la mine cu vreun pui de bat , ca-l bat cu el. L-am mai asteptat cu sufletul la gura , dar n-a vrut sa vina. Asta e , cine stie ...poate ca anul asta imi aduce un test cu 2 liniutze.Acelasi lucru il doresc la toata lista.
Oanabbb, oare sa fie a 2-a liniutza doar in imaginatzia ta? Nu prea cred. Hai nu-ti pierde sperantza , fii mai optimista ....ca viata e asa de grea. Daca noi nu ne-o facem mai frumoasa , atunci cine?Si sa fie intr-un ceas cu "cuc", cum se spune.Hai curaj
floriscris spune:
ramonella..mi-a iesit 34.77 la o valoare normala maxima de 24.40. dr mea mi-a zis inainte sa imi fac dozarile ca ne vedem dupa ce imi vine cm daca mai vine. de-asta sunt total nelamurita...mi-a iesit ca am ovulatie...si nu prea se potriveste cu prolactina marita. nu stiu daca mai trebuie sa imi fac sperante ca am ramas..sau nu am nicio sansa sa fi ramas...sau ar fi bine chiar sa imi doresc sa nu (daca zici ca se poate pierde sarcina). off o sa imi pierd mintile sapt asta
oanabbb spune:
LAURICI mama...atat de mult am asteptat momentu asta ca nu pot sa cred ca ar putea fi adevarat...ca se intampla acu cand renuntasem...
ca io as putea fi......ma duc acu dupa test si va spun...
mychydutza spune:
sunt z13. deci ar cam fi cazu de alea-alea. numai sa am cu cine si cu ce
mi-am luat analizele . caty cica ar fi ok. poate voi cele care ati trecut prin multe, va dati cu parerea:
IN ZIUA 3 AM ASA
FSH 6.38
LH 6.14
ESTRADIOL 33.36
PROGESTERON 0.808
Z14
FSH 8.51
LH 24.18
ESTRADIOL 227.53
PROGESTERON 0.986
Z21
LH 7.94
PROGESTERON 12.15
PROLACTINA 4.254
sa fitzi iubite!
mihaela
http://pg.photos.yahoo.com/ph/mychydutza/my_photos
http://tt.lilypie.com/o-WVp2.png
rox_dox spune:
laura, sa inteleg ca clear blue e mai bun?
Incercarile mele pt
Nunta noastra!
Nepotelul meu!
Laura Ioana spune:
Oanabbb deci asteptam sa ne zici azi? OK! Abia astept sa te felicit!
Rox pai toate fetele care sunt experte in teste de sarcina pe asta il recomanda! E mai scumputz (fo 200 mii lei), dar cica nu da gres!
Poze Laura
Happiness_4_us spune:
Am gasit si eu aici in farmacii Clear Blue si si aici este diferenta de pret intre asta si celelalte, aproape ca e cel mai scump! Deci e clar ca trebuie sa aiba si o precizie mult mai mare, sper eu!
Nana, aspiranta la titlul de mamica!
turturica spune:
nana, si tu esti in intirziere? cit de lung e ciclul tau? Eu fac cuie aici, asteptind sa treaca orele, burta ma doare ca la venirea rusilor, dar asa m-a durut tot week-endul si degeaba, tamponul ramine curat.
Pe de alta parte ziua 27 mi se pare prea devreme ca sa-mi fac test, desi ultimele cicluri au fost de 24-25 de zile. Dar am avut si ciclu de 27 de zile, asa ca mai astept.