Cind ii dam la gradinita?

Cind ii dam la gradinita? | Autor: cerasela

Link direct la acest mesaj

Buna. Tocmai m-am inscris... Cum facem fata energiei debordante a copiilor ?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns descintec spune:

Nu facem fatza, cedam! Si fizic si psihic!

Bine ai venit, Cerasela! Si nu te lua dupa mine.

D.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns descintec spune:

Cerasela, ma mustra constiinta pentru raspuns asa ca am revenit. Mai ales ca e prima ta postare. Aveam pofta de ris, sorry. Vrei sa il dai la gradi doar fiindca are prea mare energie sau fiindca e musai, nu are cu cine sa stea? Daca poti sa il dai la program normal, 4 ore, de ti-l ia de acum, da-l. Daca esti obligata sa-l dai la gradinita cu program prelungit, mai asteapata putin de se poate. E micut sa il bagi in haita. Acolo maninca, dorm impreuna, se imbolnavesc mai usor. cu drag,

D.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

BINE AI VENIT! La noi e clara treaba, ca aici nu ii ia decat la 3 ani impliniti pana in septembrie, asa ca daca ai "norocul" sa il nasti in decembrie cum se va intampla la noi cu al doilea, poate f bine sa mearga la gradi la aproape 4 ani! Am mai auzit acuma de-o mamica ce a facut scandal ca trebuia sa se intoarca la servici (obligatoriu dupa 3 ani de la nastere) si nu avea ce sa faca cu bebele care avea 3 ani fara cateva luni. Sa vedem... Scuze, am deviat de la subiect. La 2 ani si 4 luni merge cu program de 4 ore, cica pana la 3 ani trebuie totusi ferit de stat in colectivitate multe ore/zi, daca se poate. Bafta multa!

Cristina, mamica cu burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Buna si bine ai venit !
La gradinita se poate da, daca are impliniti 3 ani. Va avea cu cine sa-si consume energia, acolo, sigur. Acasa este mai greu, mai ales daca este singurul copil. Daca mai are, totusi, cateva luni pana sa implineasca 3 ani, ti-l primeste la gradinita cu conditia sa stie sa vorbeasca si sa foloseasca toaleta. Asteptam sa ne mai scrii !

Nina & Nina-Cristina (1 an si 4 luni)

Mergi la inceput