Piticlontzi de iulie-august 2004 (204)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vrabiuta spune:

si noi pe lista de puiuti cu cearcane. eu am avut dintotdeauna si probabil ca ma mosteneste.
si il inscriu si pe al meu sotior pe lista de barbati care gatesc (din proprie initiativa), care spala vasele, baga si un aspirator daca-i nevoie. asta mi-a placut la el de la inceput, ca-i baiat de casa! dupa ce m-am mutat la el am plecat la roma 5 zile si cand am venit m-a asteptat cu casa BEC! papica buna, muzica... asa DA...

am citit ca daca nu dormi te ingrasi. ia, gagici care va treziti noaptea din cauza puiutilor, dati raportul.

edit: adica ziceti si voi ca v-ati ingrasat din cauza de oboseala si stres. ca sa nu fiu singura

cele mai frumoase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

PhilipAndreea - ce face Pupi, cum e buba ???

Io`l trec pe sotu` pe lista neagra, a celor ce nu fac nimik in casa inafara se sex
Dar are grija de Giulia si schimba scutecele in mare forta si cu multa rapiditate si dexteritate

Daria & Giulia (2004 08 16)

Mergi la inceput

daria - al meu nu a schimbat nici un scutec in 2 ani (atunci cand am fost eu acasa). poate la bb2

oare ce face mitzura?

cele mai frumoase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimilinca spune:

Marcela, eu, eu! m-am ingrasat din cauza de oboseala si stres , rusine sa-mi fie! si ma trezesc si peste noapte si dis de dimineata, ca Ilinca-i matinala, dar nimicutaaaa daca mananc seara tot felul de bunatati care le face mama ....offffff

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Vrabiuta - io, io, io !!! io `st stresata deci mi se face de ciukalata, so, ca sa nu lesin pe aici si la plimbarile nocturne, bag ciukalata de tot soiul, n-am greturi

Daria & Giulia (2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Vrabiuta, na ca mi-ai furnizat o explicatie buna pentru al meu barbat- ma ingras pentru ca nu dorm! asta ca sa nu zic ca mananc noaptea de fiecare data cand ma trezesc...azi noapte am bagat 1 ecler, doua bomboane de ciocolata si, spre dimineata, o jumatate de pachet de biscuiti

Mergi la inceput

fetili, am cetit acuma un studiu din asta americanesc si e pe bune: daca nu dormi te ingrasi. deci stiu: incepand de astazi trecem tatii la trezit noaptea pentru copii. daca vor sotii suple, sexi si bine dispuse, trebuie sa se sacrifice.

cele mai frumoase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Buna dimineata!
Roxa am uitat ..poze cu vecinul nu am!Dar sint atitea cupluri de gay si din celelalte ca daca vrei le fac poze...sint numai la noi in complex vreo 6 cupluri! Misto cadou! LMA nu zic inca!Deci ai un Scorpion acasa,ai?
Gama ..rau faci ..uite de aia a tusit Matei ca nu te-ai plins la noi!La multi ani Mateiasului!!!
Robi ma bucur ca esti bine si sa serbati frumos! La multi ani Matei si sa ai mult noroc! Cit priveste suplinirea vaccinului...ar vrea ei!
Anca va mutati? Voit sau fortat? Ai gasit ceva? Te copatimesc..eu cind aud de mutat mi se ridica parul pe cap..cam asa... Scufita rosie era caseta..filmul Eu asa fac ..combin cartile cu filmul si daca se poate cu personajele sub forma de jucarii..Si de aia pling ca nu am piticii Ioanei!
Adela a nascut in 10 minute ..ptiu ce noroc au unii...eu m-am chinuit..vreo 50 de ore...si anestezie..si tot la cutit am ajuns...
Daria misto jucaria...eu i-am luat orga de la 1 an..si am ascuns-o cind am vazut c-o calarea! Sanatate maxima!
Ioana ti-am zis ca am vazut ..pe mica UUUU (adic avrajitoare cum ar spune Uka)!!! Superba! Orice numai la Gigi Becali ..nu ..pleaseee!
Ma duc sa mai citesc...

edit: Cristalinule...tu stai mult in Germania? Daca da...mai bine John sa mearga cu Botosica la dr...Este fetita si nu vrei sa aibe pete pe fata! Nu te supara pe mine..mi-am dat si eu cu parerea..neintrebata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

Vrabiuto, eu ma scol la 3 si 15 dimineata, lucrez de la 4...si nu m-am ingrasat. Nu ma speria! Ca-mi dau deminsia. Zau!

Ianca Printesica si Super Mamica

Poze strumfesti
Poze mai vechi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78981" target="_blank">Povestea Burticii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

naseara
rozi, te-am scapat, la multi ani sotului tau si distractie maxima, tii, ce va inviediez pe voi astea care va plimbati prin straineturi
olivia, trecut raceala? ma-ntrebai de anemia ilincai, pai ii iesi hemoglobina 13 da` fieru` mic, ca la uka parca... nu i-am dat nimic tratament... sa-i dau?
philip, ce face pupi?
la mine treaba cu ingrasatu` e pe motiv de nesimtire, adeca no cupil frecacios= no stres= chile multe, bine, daca intervine sefu` din umbra datele problemei se schimba. cind eram cu amindoi acasa, nu prea aveam timp de frigi, acu` fac ce fac mai dau o raita
cuscro, puteai sa bagi si tu un smail acolo la prezentare sa vaza lumea ce tare te bucuri

Carmen, Ilinca, Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3,

Mergi la inceput