Piticlontzi de iulie-august 2004 (204)
Raspunsuri - Pagina 5
kim222 spune:
Carmen da..eu i-as da ...pt ca intii scad depozitele de fier..si in timp apare anemia...Acum tratez sinuzita...mi-au venit si analizele...sint perfecte cu exceptia faptului ca am cam putine globule albe..Merci de intrebare!
AncaMaria spune:
Bine ai venit pe lume Mara! Sa fii sanatoasa si sa ai noroc cu caru!!! Parintilor, felicitari pentru copiii minunati! Mitzu, sper sa te intorci repede acasa si sa ne dai amanunte.
si nu in ultimul rand... La Multi Ani tuturor Mateiasilor!
Andreea, dintii Biancai s-au refacut complet, nu se mai misca si nici culoare nu s-a schimbat, asa emotii am avut si atatea vizite am facut la dentist ca sunt chiar cei de sus din mijloc.. nu stiu ce alifie i-a dat lui Pupi.. aici se da Polysporin...
Papa, am citit despre problema ta, iti urez si eu multa sanatate, ai grija de tine, stiu ca e greu cu un miel si un pescarus acasa, dar trebuie!
Vad ca multe mamici se pregatesc de voiaje... roxana, distractie placuta la concert si shopping, il luati si pe Pat?... Mimilinca, si tie sedere placuta la Paris!.. ma gandeam ca si bianca e mai incercanata atunci cand sta mai mult prin casa...
Lia ce mai faceti? mai da un semn...
Daria vazui jucaria, e misto... o sa ma uit si eu dupa ceva asemanator pe aici..chiar voiam sa intreb pe mamele de fetite ce cadouri le faceti, sa ma mai inspir si eu...
Nu mai stiu cine m-a intrebat, da cautam un loc mai mare (se numeste townhouse si e un grup de casute inguste lipite una de alta)... of corz ca pe bani mai multi, dar nu mai suportam cartierul si vecinii.. problema e ca nu sunt prea multe de inchiriat..
va pup acu dar is prin preajma..
kim222 spune:
Anca eu te intrebam..si parca si Roxi...Noi stam in asa ceva..dar mai nasol cu scarile interioare...Succes la gasit repejor!
Luminita enjoy Parisul!
Despre cearceane...la unii sint constitutionale..altii arata diverse afectiuni...depinde..nu se poate generaliza..
edit ca am uitat..si asta cu stresul si ingrasatul..si asta depinde de metabolismul fiecaruia....dar singur pe unii ii ingrasa...asta daca nu se gaseste nici o deglare hormonala!
AncaMaria spune:
cu dormitul si ingrasatul.. da asa e, eu am vazut pe pielea mea, de obicei e diferenta de 1 kil la cantar intre seara si dimineata, dar noptile cand dorm putin diferenta e doar de 1/2 kil...
btw, carmen cate kile mai ai... ca erai sirena in ultimele poze in care te-am vazut io... io am 63 :((..
AncaMaria spune:
quote:
Originally posted by kim222
Anca eu te intrebam..si parca si Roxi...Noi stam in asa ceva..dar mai nasol cu scarile interioare...Succes la gasit repejor!
Olivia, pai cand m-am apucat io de scris mesajul tau nu aparuse, dar apoi l-am vazut repejor nu prea cred ca o sa se intample... cum am zis oferta este f. redusa aici.. majoritatea sunt proprietate...
roberta04 spune:
Buna dimineata!
Sunt iar , ca de obicei cand nu este Petro acasa, Matei se trezeste cu noaptea-n cap, asa ca nici cafea nu am apucat sa beau pana la ora asta.
Eu nu stiu ce sa-i mai fac, se trezeste dimineata ud tot, cred ca deja e prea mare pentru cea mai mare marime de scutece pentru copii. Degeaba as incerca sa-l schimb noaptea, el se uda spre dimineata si daca incerc sa il schimb pe la 4-5 adio somn!
ANCA, spor la gasit casa!
OLIVIA, chiar, cum evolueaza sinuzita? Urata boala, si pe mine m-a chinuit si stiu cum e!
LUMI, Paris?! Ce frumos! Drum bun!
Va doresc o zi buna si ma duc sa incerc sa fac o cafea...daca imi da voie alintatura mea!
carmenp spune:
naneatza!
olivia, spune ce si cit sa-i dau si-am si fugit la farmacie, miine plec la ilinca sper sa vezi mesajul in timp util...
anca, eram... acu`s la 64 da` cica pofta de mincare e semn ca-s sanatoasa;))
roberta, pune-l la olita mai devreme de 5, ionu` dormea in picioare si facea pipi... sau schimba-i pampersu` mai devreme, nu stiu, zic si io
Carmen, Ilinca, Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3,
roberta04 spune:
CARMEN, am incercat faza cu pusul la oala si cu schimbatul, dar face urat, plange si apoi nu mai vrea sa doarma. Undeva stiu ca gresesc, se trexeste noaptea si eu il readorm cu biberon cu ceai/apa, asa ca bea multe lichide.
Pentru carenta de fier, iti recomand ce mi-a zis o doctorita- galbenus de ou de gaina de tara, fiert moale, de 3 ori pe saptamana si ficat de pasare de tara, dar nu fiert sau prajit ci dat crud pe razatoare si pus in supa/ciorba imediat dupa ce ai inchis focul . Asta nu exclude si tratamentul medicamentos dar ajuta.
g_ioana spune:
Neatza,neatza si io azi am plecat la servici nemancata si necafelita,noroc ca ati scris vreo 4 pagini asa ca am avut timp sa-mi iau micul dejun!
Vrabiutza,io-s exceptia de la regula,adica nu dorm noaptea,plus stres zilnic,dar nu ma ingras deloc,din contra, asa ca am ajuns la 53 de kg,sotziorul zice ca ar trebui sa nu mai slabesc,ca-s bine asa!da' parca depinde de mine!!
Roberta,cica asa-s baietzii,fac pipi mai mult,dar in timp se rezolva!
Fetele plimbaretze,sa aveti vreme frumoasa si distractie maxima si asteptam poze!!!!
pupici
gorodeii
aripile mele