Piticlontzi de iulie-august 2004 (204)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Buna dimineata si sot de Rox si distractie maxima (daca ie ceva ce nu merge, stii tu ... )
So, pupam gasca si va dorim un we fain, ca e vineri, tralalalaaa.
Mey, vreau si io sa vad ce laptop ati luat copiilor vostri, sau intentionati, plsss !!!
Sunt pe aici, cu effaiv

Daria & Giulia (2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora__ spune:

Neatza!!
Fetele...azi n-am sefi....si cred ca o tai in oras la cascat gura

Dar pt ca vine we si faceti ceva bun,va scriu o reteta de tarta super-usoara,ca astea imi plac teribilVa scriu reteta originala si apoi va zic adaptarile mele.

Tarta cu mere

Merele curatate si taiate bucati,se pun in tava tapetata cu ulei si faina.

Se face un amestec din:
6 oua,400 g zahar,8 linguri ulei,o lamaie rasa+zeama,1 praf de copt,400 g faina.

Se toarna deasupra merelor si se da la cuptor.

Deci asa am primit retea,fara cantitatea de mere si nici marimea bucatilor.

Deci eu am taiat merele cuburele,nici mari,nici mici si am acoperit bine fundul tavii.Am folosit tava de aragaz ,aia mai ingusta.
Iar compozitia am suplimentat-o cu inca 1 ou si cate 2 linguri la fiecare ingredient:zahar,faina,ulei.Am pus si esente.
Compozitia de abia acoperea merele si credeam ca va iesi un mare 'fas'.Dar a crescuuut si a iesit foarte buna.Deci pt tava de aragaz ,reteta originala ar trebui marita,parerea mea.Daca e tava mai micuta,cred ca e buna aia originala.

Pofta buna!!

Nora

Comorile Norei Noi doi Costume carnaval Noutati

-------------------------
Viata nu se masoara in momentele de respiro pe care le avem,ci in momentele care iti taie rasuflarea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gama spune:

Neata, tuturor.Mai, imi dau si eu cu parerea, despre ficatul crud, nefiert.Mie mi-a interzis dr.sa-i dau ficat de pui cand aveam suspiciuni de alergii nedescoperite(valabil ptr.toate organele) ptr motivul ca ficatul strange multe....toxine in primul rand, asa ca ma gandesc ca n-ar fi potrivit semipreparat.Si mi-a mai dat un sfat, apa in care fierbe carnea sa n-o folosesc, sau s-o schimb cu apa curata.Roberta, trebuie pus pe oala in primul rand seara imediat inainte sa se culce, intr-adevar faptul ca bea in somn este cauza, noaptea ei nu-si pot retine urina,inca.Poate poti limita cantit.de apa/ceai.

si Matei(2.aug2004)
matei mai mic
octombrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Noricico la tine ma gandeam,mai scrie odata reteta de pui cu smantana la cuptor,pliiizzz, ca-mi vin socrii in vizita si vreau sa-i impresionezCiorba am prestat de aseara,azi trebuie sa fac felul doi,la desert ma mai gandesc,desi suna tare"repede" tarta cu mere!!
Daria,eu cred ca-s prea mici pentru laptopuri,nepotzica mea a primit unul cand avea 6 ani,si a picat la fix, ca facea adunari si multe alte chestii in engleza!Io tot la jucarii ma orientez,am vazut ceva la vreun milion juma cu un castel si tot tacamul,trasurica,cai, printzesa,printz,s.a.m.d!
Edit special pentru Olivia,trimite-mi pe PM,adresa ca sa-ti trimita Mos Craciun din romanika pentru Uka,piticii si alba!!!!
gorodeii

aripile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Neatza!

V-am citit aseara cand eram pe jum adormita si nu prea tin minte ce ati discutat

Roxi, la Multi ani sotului si distractie placuta! Il luati si pe Patrick cu voi?!
Anca, bafta la gasit apartament nou. Cine stie, poate aveti noroc si gasiti repede.
Olivia, sanatate multa in continuare!
Carmen, daca tot pleci la Ilinca poate te intorci si cu poze. Drum bun!
Nora, ce bine este fara sefi, nu? Sa ne spui si noua ce vezi frumos prin oras.
Gama, voi aveti probleme in continuare cu alergia?
Ioana, nici Stefi nu v-a primi laptop anul acesta, nu cred ca are rabdare. Noi vrem sa-i luam o masuta si cu scaunel (am facut comanda la Quelle, sper sa vina pana la Craciun) pentru ca ii place sa "deseneze" si sa aiba si ea locul ei.
Apropo de jucarii, am vazut la un baietel de 2 ani o chestie super faina. Sper sa o pot explica. Patrate de 20x20 cm, dintrun fel de burete, care se asambleaza si se poate face un covoras, iar in mijloc au cite o litera care se poate scoate. Este super educativ, iar Stefi si cu Mihai au stat mai bine de 1/2 de ora sa puna toate literele la loc, Mihai (este jocul lui) stia in plus sa si denumeasca fiecare litera. Noi i-am luat Stefaniei o chestie asemanatoare, dar in mijloc sunt animale care unt formate din alte 3-4 bucati mai mici (gen puzzle) si sunt un pic prea complicate pentru ea.

Eu azi nu prea sunt prin preajma, ar trebui sa vina sora mea acasa si fac si eu parte din comitetul de primire Daca nu mai reusesc sa intru va urez de acum un week-end placut!

LIAAAAA, unde esti? Pentru tine cand trebuie sa facem galerie?

Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefi mica-mica si Stefi - mica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Buna dimineata !
Vaz ca vorbiti de kile in plus sau minus ... Marcela, tin sa zic ca la mine nu a functionat povestea aia cu nedormitu care ingrasa, ca altminteri trebuia sa fiu cit casaaa !! De fapt la mine nu functioneste nici o metoda in afara celei cu "no-stress" ! Am luat vagoane de vitamine, am mincat tot ce se poate minca, si degeaba, pe mine ma consuma stressul (care pe unii ii ingrasa, culmeaaa !!). Asa ca pe undeva imi convine, ca pot agresa frigiderul oricind, oriunde si oricum, ca efecte secundare negative nu se vad la cintar, hehe !!
Olivia, !! Ma bucur tare de tot ca analizele sint bune ! Tot iti doresti pitici ??? Am gasit si eu aici de vinzare pe un site, mai caut o data daca vrei, da-mi adresa si iti trimit si eu, ca nu stiu daca aia livreaza si in strainatate !!
Anca, succese la gasit locatie noua ! Si bine ca Bia este Ok cu dintisorii !!
Carmen, sanatate Ilincai si pupici intregului pasaret !!
Daria, noi avem un laptop mititel cumparat de la metro acum ... numaistiucit timp, care laptop este aproape dezmembrat, ca Andrei l-a desfacut si paradesfacut si dat cu el de pamint ... dar inca merge, vad ! Am gasit si oferte acum in supermarketuri, dar nu mi-a placut nici una, asa ca mai cautam jucarii !
Si apropo de jucarii, ieri i-am gasit lui gizmo un joc din acela cu bucatele care se imbina, doar ca bucatelele cu pricina sint sub forma de animale - iepurasi, maimutele si pisoi parca ... mi s-a parut haios si o sa i-l facem cadou de sf.andrei, care se apropie ! Sper sa ajunga si thomas si ce am comandat de la quelle !!
Luminita, plimbare placuta si frumoasa la Paris !!!
Andrea, sa ii urezi surorii tale si din partea noastra bun venit acasa si sanatate multa !!
Robi, si la noi pampersu de peste noapte e plin dimineata si eu nu ii mai dau demult lui andrei nik de baut dupa ce se culca pina la trezire ! Dar folosesc pampers nr.6 la somnul de noapte (spre deosebire de ziua cind ii mai pun libero), ca am observat ca asta e mai bun si absoarbe mai mult !! Cit despre ficatul pus crud, si eu am o stringere de inima si nu l-as folosi !!
Nora, mama, am executat reteta ta aseara, dar ceva a fost in neregula si nu a iesit praji asa cum mi-am dorit eu ! Cred ca al meu cuptor electric a fo de vina ... oricum, fratele meu, cind i-am dus citeva bucatele, m-a intrebat direct "Dar mai ai ?" Si Florin a mincat juma din ea, asa ca a avut succes oricum, multumiri pentru reteta !!
Gata, ca m-am extins destul pe pagina asta ... ma duc sa muncesc ceva !
Si va doresc o zi minunata !

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

am si io puzzle de asta, numa` ca cupiii l-au asamblat si mi l-au pus in bucatarie pe jos ca cica e rece fara covor;)) pupam comitetu` de primire si noii veniti asisderea
lia in afara de faptu` ca e greoaie e bine, vorbii io cu ea ieri pe messenger. sorocu` ii vine peste o luna

quote:
Originally posted by amironeanu

Neatza!

Apropo de jucarii, am vazut la un baietel de 2 ani o chestie super faina. Sper sa o pot explica. Patrate de 20x20 cm, dintrun fel de burete, care se asambleaza si se poate face un covoras, iar in mijloc au cite o litera care se poate scoate. Este super educativ, iar Stefi si cu Mihai au stat mai bine de 1/2 de ora sa puna toate literele la loc, Mihai (este jocul lui) stia in plus sa si denumeasca fiecare litera. Noi i-am luat Stefaniei o chestie asemanatoare, dar in mijloc sunt animale care unt formate din alte 3-4 bucati mai mici (gen puzzle) si sunt un pic prea complicate pentru ea.

Eu azi nu prea sunt prin preajma, ar trebui sa vina sora mea acasa si fac si eu parte din comitetul de primire Daca nu mai reusesc sa intru va urez de acum un week-end placut!

LIAAAAA, unde esti? Pentru tine cand trebuie sa facem galerie?

Pupici,
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare

Carmen, Ilinca, Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Mey, io stiu ca bancurile sint departamentul Norei, dar uite doo de le citii in ziarul de dimi in metrou, care m-au binedispus oleaca (asta pentru ca aseara am avut niscaiva replici de schimbat cu al meu sotz !!) ...
"O femeie grasa sta in fata oglinzii fermecate si intreaba :
- Oglinda, oglinjoara, cine-i cea mai frumoasa din tara ?
La care oglinda ii raspunde :
- Daca vrei sa iti spun, da-te la o parte, ca nu vad nimica !!".

"NOU !!!! Super-promotie !! Razuieste vopseaua de pe 3 BMW-uri si poti cistiga : 1000 de injuraturi de mama, 100 de amenintari cu bataia si 10 ani de pirnaie, sau marele premiu, excursie de 5 stele la reanimare !!"

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Roberta, si Stefi bea foarte mult, seara la culcare 250 ml lapte si 100 ml ceai + ceai peste noapte, face un singur pipi peste noapte, dar daca ii pun Pampers invariabil se uda pana la gat, asa ca noi peste noapte folosim Happy. Si dimineata cum se trezeste pe olita si cum o pun, cum umple olita. Multumesc de sfat, Sinupret am folosit si noi la inceput, nu pot spune ca am vazut o dif. semnificativa. Cred ca de sambata incerc sa-i mai dau o tura. Am fost aseara la dr. de familie, gatul este ok, plamanii sunt curati, asa cum ne-am dus asa ne-am si intors.
Cine da Eurespal la copii? Si eu trebuia sa-i dau Stefaniei, dar este atit de amar ca nu am reusit. Cum reusiti?
Gata, am gasit explicatie pentru kg in plus! Of, stiu ca la mine are efect sala (aerobica, fitness) dar nu reusesc sa ajung

Pupici,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Neata!

Vreti raport? Nu cred da' io va spui oricum!...:)))

Ieri am plecat tot la 23 (ora romaniei) din lab...Azi dimineata la 8 eram pe baricade si se stricasera niste instalatii p'acilea si piuiau...
Nemtii vin la servici la 9, asa ca streseaza-te monico sa repari astea p'acilea...nebunie! Imi luai portia de adrenalina pe 6 luni!
Dupa care m-am dus sa-mi iau un mic dejun copios ca eram terminata...:)))

(aaa...nu am reusit sa repar pen# ca trebuia apasat pe un buton suplimentar de la o instalatie ascunsa sub o masa...:))))
Bre si le seetam si le zapaceam si dupa juma# de ora cand credeam ca e gata imi dadea mesaj de eroare....Sa ma arunc de la geam si altceva nimic!!!...:)))))
Mie mi se intampla lucruri!

Ieri am fost la o scurta repriza de shoppping, suficient cat sa-mi bag unghia in gat, luai niste cosmeticale mici (da' multe....hahaha) la toata lumea si Mariei i-am luat o papusa. Desi pusesem okii pe alta, dar era mare si grea.
Insa intreb daca mai merg si saptamana viitoare cu masina la cumparaturi prietenii mei si i-o iau si pe aia...Ca prea mi-a placut.
Vad io cum o car acasa.

Pupam toata gasca de mamici nedormite si copilasi muciosi. Sanatate la toata lumea (va citesc in pauze, ca sa ma relaxez).
Aaaa...Daria, beton jucaria! Am vazut una cam in genul ala p'acilea (dupa ce vazusem poza) noroc ca mi-au revenit creierii la locul lor in ultimul moment si nu am cumparat-o!...hihihi

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput