Piticlontzi de iulie-august 2004 (204)
Raspunsuri - Pagina 15
cristalina spune:
Neata!
M-am trezit la 5....cu niste carcei...d'aia adevarati. Deja am sarit de doza zilnica recomandata de magneziu la pastile...nu se vede nimic (sau poate ar fi mult mai rau daca nu as lua...hahaha).
N-am pe cine sa pun sa prepare probele, ca astia nu prea stiu cu ce se mananca si nu vreau sa-mi strice frumushata de masuratori...:)
Partea buna e ca de obicei nu umblu deloc cu substante d'astea...si ca oricum e vorba de 15-30 minute in care le manevrez sub hota...
Inca 3-4 ture de dizolvari si gata...
Andrea, Chicco si Farlin...cam la fel s-au comportat. Botoshu' a fost lenesh si nu prea faceau ele fatza, dupa ce am cumparat-o si pe a doua mi-am dat insa seama ca nu la pompa e buba...hahaha
Am admirat una bucata de "fetitza"...:))) Pupam!
O zi frumoas ala toata lumea
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi
roxanaz spune:
buna dimineata!
am revenit...cu un sac de amintiri frumoase! ce mai, a fost bestial.
am reusit sa citesc tot dar nu sa vad si poze, imi pare bine ca toata lumea e ok.
si acum cu jucariile.
Daria se gaseste playmobil la greu in Budapesta, da mai bine te duci tu sa alegi![:d]. ieri de exemplu am calarit un mall bestial, Arkad se numeste, cu un magazin maaare de tot de jucarii....de unde pat sa ales cu o masina de gunoi
ca de, asa e preferintele la noi. multumesc mult de tot pentru urarile pentru mugur, au fost transmise. concetula fost si el minunat, am luat un sac de haine pentru cupil de la C&A cu niste preturi....gizaz! dementiale! in rest...ce sa va zic, orasu ffff frumos, oamenii ok, vremea frumoasa, mancarea super.....asa week end sa tot fie ![]()
ma scuzati ca is pe fuga pe aci, revin! poze diseara.
pupici si o saptamana frumoasa!
alice2004 spune:
Buna dimineata !!
Se vede ca s-a cam stricat vremea pafara, ca a fost activitate aici in uichend ! ![]()
Cristalina, pupik la burtik si ai grija cu probele acelea !!
Andrea, io una nu am folosit pompa de nici un fel, asa ca din pacate nush ce sfat sa iti dau ... dar subscriu la cele spuse de Andreea, sa ii spui surorii tale sa puna copilul la sin ori de cite ori este nevoie, el e cea mai buna pompa !! Pupici multi ! 
Andreea, hehehe, si noi idem, ori de cite ori merem in magazin, nu se poate ca Andrei sa nu se inamoreze de vreo jucarie pe care sa fim nevoiti s-o cumparam ! Si ca vorbeati de animalute, simbata am fost din nou in Auchan si am gasit la oferta o jucarie de care gizmoul nu se mai desparte, se numeste Arca lui Noe si este un fel de barcuta cu animale care cinta daca le apesi, am facut ceva poze cu ea si o sa il rog pe Florin sa mi le trimita, ca sa vedeti mai bine despre ce este vorba ! Partea frumoasa este ca o parte din animale se scot din barca si te poti juca cu ele ...
Roxi, ma bucur ca v-ati distrat la Budapesta !
Asteptam cu enteres deosebit poze, sa va vedem in action !!
Io mi-s pe aici, ma apuc de muncile mele si va doresc o saptamina linistita si o zi minunata ! 
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
roberta04 spune:
Buna dimineata! Eu am avut un week-end cum nu doresc la nimeni, cu doua meciuri-unul cu sotul si unul cu soacra, asa ca acum nu vorbesc cu nimeni- cu exceptia voastra
Inca o data, m-am convins ca trebuie sa merg la serviciu, deja am stat prea mult acasa...
Asa...sa-mi aduc aminte ce-am citit....
ANDREEA (P), superbe pozele, de fiecare data ii admir parul lui Pupi, e "mos ca o titza"
(frumos ca o fetita, cum zice feciorul meu).
ANDREEA (M)- eu am folosit pompa de san de la Baby Nova, costa vreo 300 mii, am fost foarte multumita pentru ca, desi Matei sugea foarte bine, nu-mi golea complet sanii (am fost o Fulga adevarata, cu productie mare
) si mi-a fost frica sa nu patesc ceva la sani, eu avand antecedente.
ROXI, ma bucur ca a fost frumos si v-ati simtt bine, mi-e dor tare si mie de o iesire "afara", n-am mai fost din 2000, dar poate la vara...
Despre olita, Matei nu face deloc pe el ziua, in schimb, cum va spuneam, noaptea e full pampersul. Sambata, insa, mi-a facut o bucurie, l-am imbracat sa plecam la ai mei, eu ma incaltam si a dat alarma:"Mami, kk", l-am insfacat sa-l pun pe oala si el m-a anuntat senin"Am facut kk". Si nu va povestesc ce frumos a fost, era uns pe boxeri, ciorapi, body etc. 
MONICA, ai grija cu chimicalele astea, eu sunt obsedata, ca mama a lucrat la un laborator la antibiotice inainte de a ma naste si cica de aia sunt alergica. Dar poate la ea a fost si faptul ca a lucrat 9 luni cu mine in burta, zilnic cu reactivi. Pupam saburica mica!
Despre jucarii- i-a luat tati lui Matei 3 seturi cu animale si pasari, a umplut casa cu ele, dar nu-i auzi gura cat se joaca cu vaci, porci, capre, cai si toata ferma (el oricum are o problema cu vacile in special, de cand a fost la tara).
I-a mai luat o masina mare de politie, dar o ignora, asa ca nu dau banii pe jucarii scumpe ca-i dau degeaba.
Hai ca m-am intins...
szivarvany spune:
Buna dimineata !
lui Pupi, avem si noi in sfarsit cateva plete, le puteti vedea aici http://family.webshots.com/album/553554290wJQQJg?start=48
Amironeanu - io nush, ca eu am avut putin si Giulia manca tot.
Cristal - pupam samburicea, la ce nume te-ai gandit ??
Liaaa - pe unde esti ???
Rox - fhat, am avut emotii si am stat cu celula in buzunar, ma bucur ca a fost totul ok !!! Vrem pozeleee !
Alice - sa vedem jucaria !
Roberta - si io m-am certat cu sotul, ca mi-am dat seama ca nu ma ajuta deloc in casa, da` deloc-deloc, asa ca am facut cu nervile 
Despre noi: ieri Giulia , dupa ce a papat 2 boluri de ciorba si 2 snitele cu ardei copti, a baut 300 ml zama de fructe proaspete, a baut 250 de lapte ... ei bine, nu avea somn si vroia la wc, va dati seamaaa, s-a cerut la "budi" ca mami si tati.
O saptamana faina sa aveti, sa mai scrieti sa am ce citi ! ![]()
Daria &
Giulia (2004 08 16)
diana21 spune:
Buna ziua, fetelor! Intru repede sa va salut ca ma pregatesc sa plec acasa! Ieri am fost cu piticul la teatrul de papusi, o porcarie punerea in scena, desi ideea specatcolului era ok. va povestesc mai tarziu. Sa va zic cea mai tare faza pe care a facut-o Ianca pana acum.
Discutie:
Eu: Mami, nu mai da in mine ca ma supar.
Ea: de ce?
Eu: Pentru ca ma doar si pentru ca nu ai voie sa dai in mami.
Ea: De ce?
Eu: Pentru ca oamenii nu trebuie sa se bata.
Ea: De ce?
Eu: Exasperata. Mami, unde am ajunge daca ne-am bate toti intre noi?
Ea: La doto. (La doctor!)
Ianca Printesica si Super Mamica
Poze strumfesti
Poze mai vechi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78981" target="_blank">Povestea Burticii
g_ioana spune:
Roberta
sa-ti treaca mai repede supararea!!Si daca te ajuta cu ceva hai sa-ti povestesc de socrii mei(care n-o ma vazusera pe Maria de 6 luni!)sambata au spus ca este un cupil exceptional, destept,frumos si cuminte(leit tacsu
)iar duminica dimineazta "devenise" alt cupil,care suge degetele inainte de a adormi,nu bea lape dimineazta si adoarme INCA cu mama in loc sa adoarma singur(toate din vina mamei care-i prea indulgenta)Insa io ii tratez cu mult simtz al umorului si multa indiferentza,sanatate curata!![]()
Roxi,ma declar roasa de invidie pentru asa week-end!!!Sa va fie de bine si s-o tineti tot asa!!
Mei,voi unde l-ati vazut pe Pupi ca vreau si io!!!!
Edit,ca am baut o cafea si m-am trezit aa ca am vazut si poze cu Pupi,super frumusel si are niste gropitze in obrajiori numa bune de pupacit si pe serioasa de Giulia!!!!
gorodeii
aripile mele
alice2004 spune:
Heheee, Roberta, daca te incalzeste cu ceva, sa stii ca si io ma certai cu al meu sotz si nu ne-am vorbit fro doo zile ! Nici macar monosilabic ... acum ce ne-am mai revenit !
Asa ca te inteleg perfect !
Diana, 
!! Stie copilul ce stie, nu ??
Vazut pozici de pletosi - Pupi si Giulia, pupam pe amindoi !!
Da' ce facea neicutza copilul infasurat in prosop (cred) pe jos, Andreea ? Iar Giulia mi se pare ca a crescuuuut, oleleee !! Apoi si daca maninca atit, pe bune ca o satz dam un premiu, Daria, ca fetitza ta e campioana la felurile de mincare mincate odata la o masa !!
Am sa iti pun si pozele cu jucaria de indata ce le primesc de acasa (ca io mi-s la uorc), si daca nu mi le da Florin, le pun eu deseara, cind ajung home !
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
Nora__ spune:
Neatza fetele!!
E luni,dupa un we plin de vizite petrecarete si mancare la greu...ma simt ca un balon cu heliu,ma mir ca nu plutesc inca![]()
Stau cu emotii,ca piciul mi-a stranutat ieri si a facut 37.7,ceea ce la el indica un inceput de raceala.Bey...parca-s termometru...pun mana pe el si il simt daca temperatura i-a crescut cu 2-3 liniute peste normal.
Am fost si la cumparaturi pt fata,de ziua ei,sa-si ia blugi si o bluza...am ametit pana am gasit ceva sa-i placa.Si fara ea,nici o sansa sa-i iau ceva,ca exista sansa sa nu-i placa ce i-am luat.Macar e copilul multumit
I-am luat si inca o bluza,de Mos Craciun care i-a placut,sunt curioasa de reactie
,ca i-am luat-o pe ascuns.
roberta...ce fel de seturi de animale?Din ce sunt facute si cat de mari?Ca al meu are din astea de plus,dar nu le baga in seama.Si de unde le-ati luat?
Si crezi a daca mergi la serviciu,se termina comentariile si nemultumirile soacrei?
Alea-s implicite
Ioano...in spiritul celor zise mai sus...sti vb:"cate bube si belele,tot un fundul norei mele"
Deci e clar ca nazbatiile copilului sunt efectul educatiei gresite data de nora
Oricum,daca e posibil,cum zici tu,sa o tratezi cu umor si ignore,e cea mai buna solutie.Beyyy...secretoaso...prin ce zona din oras lucrezi?Ca mi-ai dat ignore si nici macar soacra nu sunt![]()
Daria,mama,io-s pe spate de la meniul Giuliei.Alea le mananca toate la o masa?
Roxana...bine ai venit acasa si asa we...sa ai mereu
Nu mai ziceti de cumparaturi ieftine si bune,de pe alte meleaguri ca io mor aici
Cristalino....ia si niste calciu,ca oricum samburica ti-a papat rezervele federale
Poate trec si carceii.
Cat mai stai pe acolo???Treci acasa mai repede![]()
philip.....e frumos de pica 'fetitza' ta...si are niste gropitzeeeee...de sa le mananci.
diana....logica explicatia fetei,nu?mai poti zice ceva?![]()
alice...ce ai mai facut?Cum fu in we?Sa pui poze cu jucarelele,sa ma zgarii putin.
Io tot ma tzin sa fac reteta Ioanei,aia cu aluat foietaj,dar sa vad unde o gasesc,ca n-am putut sa o bag atunci in favorites
Mai revin io...
Nora
Comorile Norei
Noi doi
Costume carnaval
Noutati
-------------------------
Viata nu se masoara in momentele de respiro pe care le avem,ci in momentele care iti taie rasuflarea!
cristalina spune:
Aaaa...ca mi-ati adus aminte de imbracat si de ales haine...avem niste prieteni aici care au o fetita de 3 ani. Pai nu ies din casa fara sa se schimbe de 3 ori. "Asta nu-mi place, sa o luam pe asta"..."Dar e de vara, are decolteu! Ia si nu pulover!"..."Nuuu, mai bine sa o luam pe asta"..."Dar trebuie si un maieu, ce maieu vreu sa iei!?"...
Cam asta ne asteapta...
Nora, nu pot sa iau calciu ca deja io cu tonusul ridicat...:))))
Am contractii si nenea doctorul a zis ca nu trebe sa iau calciu nici macar din greseala...
Vineri ma intorc...de abia astept pen' ca mi-a cam pierit cheful de munca...:))
Maine tin seminarul....Poimaine ma duc la reprezentanta la Zeiss sa ma joc la microscoape...mai trece vremea...:)
Diana, pai poti sa o contrazici?!...hehehe...Simpatica foc Ianca....
Daria, am vazut pletoasa...:))))
Cu invidia care ma roade nu mai zic. Nu ca Maria nu ar manca bine, dar avem un meniu de bebelus si parca mi-ar place sa o vad ca mesteca si ea mancare normala...
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi