Piticlontzi de iulie-august 2004 (204)
Raspunsuri - Pagina 16
szivarvany spune:
Deci, ca sa intelegeti, io nu fac ciorba buna, dar acum am reusit sa fac o ciorba dementiala, de asta a cerut bis mandra mea. Iar snitel mananca de cand a descoperit ca e bun si comestibil, sambata a furat unul al naibii de cald, l-a trantit jos, dupa care s-a pus sa sufle si l-a mancat 

Daria &
Giulia (2004 08 16)
gama spune:
Buna ziua tuturor, am vazut si eu frumosi copii, frumoase locuri/case, he,he!!!!
Despre jucarii, cumparat una buc.orga maricica, culmea e ca se joaca zilnic cate putin cu ea asta ptr ca are vreo 10 butoane cu animale!
Pe Thomas l-a lasat de-oparte!
Semnez la grupul celor certate cu sotzul, motive mici dar...ambitii mari, asa ca de vineri seara nu ne vorbim nici azi si d-zeu stie cine cedeaza primul si cum.
si Matei(2.aug2004)
matei mai mic
octombrie 2006
leeloo2004 spune:
Buna ziua!!
An revenit si eu dupa o saptamina de Atena, tzatziki, greek salad, gyros si multe alte bunataturi (va dati seama ca saptamina trecuta am lasat deoparte regimul meu alimentar...). Am avut si o juma' de zi pentru cumparaturi - evident ca nu puteam pleca fara sa-i iau iarasi hainutze lui Stefan (nu stiu ce o sa ma fac ca nu mai am unde sa le pun...), dar am scapat si de cadoul de Craciun pentru sot, mama si tata! Mi-am luat si eu una, alta ca doar nu era sa plec cu mina goala!
Cam asta cu aventura mea greceasca - as vrea sa-i urez si eu un calduros BINE AI VENIT pe lume micutei MARA - sa fii sanatoasa, fericita si norocoasa si sa aduci numai fericire in viata familiei tale! Mitzule - tie un mare
!
Am citit si din urma, asa ca sunt la curent...
Cadouri pentru Stefan nu am luat inca - dar am vazut in Cora un set de bormasina si tot felul de scule - set care cred ca i-ar placea lui Stefan (tinind cont ca statea numai in drumul mesterilor de ne-au facut bucataria, tragind de toate surubelnitele, ciocanele etc ale acestora...). Mai am si o lista lunga de copii de toate virstele pe care trebuie sa-i "operez" cu cadouri de Craciun si sincera sa fiu as vrea sa rezolv asta pina la inceputul lui deecembrie ca sa scap de o grija...
Edit ca am uitat ceva - Nora - te-ai intilnit cu colegul meu sau nici acum nu ati reusit??? Da-mi un semn sa stiu daca trebuie sa vorbesc cu el!
Gabriela si
Stefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz
Albumul comun!!!
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
Nora__ spune:
Gabi...bine ai revenit!!Bun tzatziki ala...si giros-ul....mmmmmm...sotzul a devenit expert in tzatziki.
Daaaa...m-am intalnit cu colegul si mi-a dat inelul.Multumesc inca o data.
faza dragutza a fost alta.Vorbesc cu colegul si imi zice ca ajunge in 5 min in parcarea de langa job-ul meu siiii...cobor io.Il intreb de masina...(am si uitat ce marca era
...ca io nu ma pricep,neam) si zice el ceva de Bucuresti...(logic) si cu 75 la numar.Buuuun...cobor io in parcare si cum mergeam io cascand ochii dupa masini ,vad un nene care iese din masina,zambind la mine...Io,ca tuta...nu ma mai uit la masina si ma duc spre el,zambind,off course
...si hmmm...deodata imi vine sa-l intreb:'sunteti din Bucuresti?'...el:'nu,dar pot sa fiu daca e musai'....looool
Deci am taiat-o de acolo si in scurt timp a venit si colegul.Acu' m-am uitat de 2 ori la masina si numar,sa nu mai fac boacane.
Deci...l-am dus acasa...si Rares s-a repezit la el,zicad ca e olita
L-am pus de proba in el.De bagat...a fost cum a fost,dar nu mai puteam sa-l scot
A fost distractie,nu gluma.
Multumesc inca o data!
Beyyyy...ce aveti cu certurile?O fi molipsitor?
Deci tre sa zic husbandului sa calce ca pe cioburi,sa nu ma deranjeze,ca io-s sensibila de pe forum![]()
Glumesc fetele,nu va suparati!!
Dariuto...oricum e mult ce mananca Giulia...bravo voua....poate are bafta sa fie genul care mananca si nu se ingrasa,ca s-a scos.Ce serioasa e ea acolo,cu parul in ochi
Apropo....azi mama face snitele...sa vedem daca ii place.
Nora
Comorile Norei
Noi doi
Costume carnaval
Noutati
-------------------------
Viata nu se masoara in momentele de respiro pe care le avem,ci in momentele care iti taie rasuflarea!
roberta04 spune:
NORA, seturile de animale le-a luat barbatul meu din Bucuresti dar gasesti si in Iasi, am vazut pe la librarii, la tonete sau in Siraj. Nu stiu cat costa dar cred ca putin, sunt dintr-un plastic nu foarte rigid (setul de pasari e din cauciuc), au marimi intre 2 si 10 cm inaltime.
Noi avem un camion de jucarii din plus..dar sa ma joc eu cu ele. Astea din plastic sunt mai tentante, le baga prin masinute, le aliniaza si faza cea mai tare, a pus purceii mici sa pape tzatza de la cei mari.
Promit sa pun poze, sa ma laud ca dupa meciul de ieri, dupa amiaza cumpara al meu sot un TV nou, camera video si foto, sa intru si eu in randul lumii!
Nora__ spune:
quote:
Originally posted by roberta04
sa ma laud ca dupa meciul de ieri, dupa amiaza cumpara al meu sot un TV nou, camera video si foto, sa intru si eu in randul lumii!
poze
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36243" target="_blank">Povestea nasterii
aaaaaaaaaaaaaaaa...pai daca e asa....ma cert si io cu husbandul,ca se merita
Nora
Comorile Norei
Noi doi
Costume carnaval
Noutati
Viata nu se masoara in momentele de respiro pe care le avem,ci in momentele care iti taie rasuflarea!
alice2004 spune:
EEeee, Roberta, super ! Vezi ca nu orice cearta se sfirseste rau ? Si mai zici ca sotzu lu matale nu-i atent, ntzz, ntzz !!! Hai, sa le stapiniti sanatosi si sa nu va mai certati (io vorbesc
) !!
Gabi, uelcom bec, ma bucur ca v-ati simtit bine la greci, dieta da-o incolo, ca la cite bunatati ai aia, ar fi fo si culmea sa nu dai iama prin ele !! 
Nora, mama, ma intrebai ce mai meshterii prin casa ... nu am avut timp de bucatareli prea mult, ca m-am ocupat de spalat, gemea masina de atitea haine cite s-au strins !
Asa ca am scos partea asta de pe lista "to-do"-urilor ... stateam si ma gindeam ca parca nu se mai sfirseste treaba de facut prin casa ... zic io uneori ca sint prea migaloasa si incerc sa le fac pe toate, dar pur si simplu nu am cum sa le las deoparte ... mincare de facut, tre sa fac ceva ordine prin casa, ca altfel ne rupem picioarele cu totii prin jucariile aruncate de Andrei - si tooot asa ! Acum de cind cu olita, il lasam mai mult in chiloti (prin casa) si cum omumik nu anunta cind e sa faca ceva (doar cind a facut !!!
), da-i si schimba-l de nustiuciteori, asta daca nu sint atenta, ma iau cu trebi si uit sa il pun pe oala !!
So, prajiturile au de asteptat oleaca ... dar ma revansez io, ca tarta aia cu mere de am facut-o dupa reteta ta, Nora, se termina raaaapid !!![]()
Editez - mey, Nora, pai se poa un DVD player, ca acu e la moda si ... ma mai gindesc !
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
roberta04 spune:
NORA, eu m-am strambat cand a venit acasa si mi-a zis ca aduce obiectele cu pricina diseara si i-am aruncat peste umar ca trebuia sa-mi ia si robot de bucatarie, ca nu mai suntem in epoca de piatra. Ce rea sunt!!!![]()
Si sa va povestesc cea mai misto faza, ieri, v-am zis, meci cu soacra, a venit la noi cu ceva in sus si a inceput sa urle de rasuna blocul si sa se ia de viata mea aiurea. Nu lasa pe nimeni sa vorbeasca si cand am inceput sa tip si eu, a mutit. In 4 ani de cand sunt in familia lor, nu m-a auzit nimeni tipand sau vorbind urat. Am pus-o la punct de n-a mai scos o vorba, nu i-am zis nici la revedere cand a plecat si... azi m-a sunat numai lapte si miere :"Ce fac copiii mamei?".
Dar faza mista e ca aseara am vizionat cu sotul din dotare filmul "Soacra mea e o scorpie". Nu vorbeam nimic unul cu celalalt dar eu radeam de una singura cu lacrimi.
Nora__ spune:
roberta......buhahahahahhahahahahahah...bestiala faza cu filmul....tu radeai,dar el?
Chiar.....cadoul de Craciun pt soacra ta:filmul "Soacra mea e o scorpie"....![]()
alice...nu intrebam de bucatareala...ci asa,in general.
Avem DVD-writer,deci pica asta.
Apropo de robot de bucatarie...nu stiu de ce,dar pe mine nu m-au incantat never obiectele de bucatarie,chit ca stau destul pe acolo.Sa ma bucur ca mi se dau instrumente de munca?
Mai bine sa-mi ia ceva pt sufletul meu,personel,decat ajutoare la bucatarie.
Deci roberto...mai bine un parfumel,o hainuta...lasa muncile.
Nora
Comorile Norei
Noi doi
Costume carnaval
Noutati
alice2004 spune:
Aaaaaa, in general ??? Apoi, no big deal, ca daca fusei suparata pe omu meu, m-am ocupat de casa si de copil, ca tot ma acuza el ca nu il apreciez cum trebe si ca vreau sa fac toate singura !!! L-am intrebat daca nu cumva vrea sa ii ridic statuie, ca daca da, o sa aiba muuuuult de asteptat, ca lista de statui e lunga ! Dar asta e alta mincare de peste ... fuseram in Auchan, dupa cum am spus si credeam ca de data asta o sa avem mai mult timp de "studiat" oferta lor, dar pas !!! ca andrei a vrut 'acas-acas-acas" de enshpe mii de ori si nu ne-am inteles cu el, asa ca a trebuit sa plecam !! ![]()
Acu mi-a trimis o fata catalogul de jucarii de la minimax, sa vad ce au si eu pacolo !! Ca jucariile de la quelle nu crez ca le voi vedea asa de usor la fata !!!
So, Nora, fata neichii, nu prea am noutati ... aaaa, am reusit sa vaz un film dragut pe dvd - Running scared, cu tinerelul ala mistoc din The fast and the furious ... mi-a placut, ca era cu impuscaturi multe si cu singe (la cit eram io de nervoasa, hehehe !!!) ![]()
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete