Piticlontzi de iulie-august 2004 (204)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Buna dimineata domnisoarelor,

Nu e frumos sa faceti misto de omu' nacajit cu bufeuri de la hormoni!!!:)))))

Io's pe baricade, noaptea pana la 22, dimineata de la 8...sa muncim ca asa e frumos...
Evident ca un sfert din nemti sunt si ei la munca. Asta e bine ca e destul de nasol singura intre betoanele astea.

Maria mea imi duce dorul, se trezeste noaptea si-l ia pe taica-su in brate "stai aici! stai aici! nu peca, nu peca!"
Dar macar am niste rezultate tare frumoase pana acum...
O zi frumoasa va urez!

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pako spune:

Mitzura, sa-ti traiasca printesica, sa fie sanatoasa, vesela si vioaie!!Refacere rapida!!

Monica, tu tot in Darmstadt te-ai dus?? Sa mananci si pentru mine niste brezzel ca tare am pofta....

Noi suntem bine...am avut cateva zile mucisori dar au trecut...

pup pe toata lumea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adema spune:

pako, chiar dimineata azi ma gandeam la tine! Esti bine, cum te simti???
De mitzura stiti ceva? Ea cum se simte?
Am citit sugestiile voastre ref. la cadourile de Craciun. De laptop nu se pune problema la Codrut ca nu e atras de el; are fetita unor prieteni si lui nu i-a placut.Cred ca pe la 4-5 ani ar merge...Mai vedem...
La capitolul olita, suntem codasii codasilor. Nu spune cand are de gand sa produca ceva, dar se piteste.Daca se baga pe sub masa sau dupa fotolii sau dupa perdea, e clar ce are de gand.Asa ca il prind din zbor si il pun pe olita si...ma rog sa nu fie evenimentul deja....consumat.
speel, in ceea ce priveste migratia de noapte, Codrut face la fel.Vine langa mine si se baga "in sufletul" meu, pe perna mea si ma inghesuie la maxim!
Va pup si va doresc un we cat mai placut! Mai ales pe vremea asta primavaratica!

Adema&Codrut

Mergi la inceput

Emanuela, te-am simtit:))...sunt bine, mananc mult si in cea mai mare parte dulciuri...mai am o saptamana si intru in 7 luni...o sa fiu ceva mai linistita atunci

Cu pisu'...si noi avem probleme...am stat cu olita dupa ea si n-a vrut sa faca, cum i-am pus scultecul a facut....acum se roaga de mine sa i-l schimb...imi tot spune ca e greu chilotelul...o las si eu asa pana n-o mai putea merge ca ma doare gura de cate ori ii spun ca tr. facut la olita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adema spune:

Pako,unde vei naste? Esti multumumita de medic? Iti tin pumnii sa fie totul super-bine! Pupici Andreutei!

Adema&Codrut

Mergi la inceput

multumesc

voi naste in timisoara(nici nu stiu unde e maternitatea, ma duc sapptamana viitoare in recunoastere)...de medic nu pot sa spun nici bune nici rele...e ok.pupici si voua

Mergi la inceput

Felicia, tot la Darmstadt...deh, imi place...:)
Ma bucur ca v-au trecut mucisorii.

Ema, pai cum sa fiti codasi!? Tocmai le povesteam zilele trecute fetelor cum o intreb eu pe Maria daca face kk atuinci cand o vad rosie la fata si ea printre icnete imi spune "nuuu! nuuu"!:)))

Mergi la inceput

MONICA, ADICA FACE KK GREU??CA A MEA FACE LA 2 ZILE NISTE BETOANEEEE....NU VREA SA MANANCE FRUCTE IAR IAURT MAI PAPA DAR NU ZILNIC SI CU MULTA PACALEALA

Mergi la inceput

Nope, Maria face kk de 2 ori pe zi, foarte bine si fara greutate...dar nu vrea sa faca la olita...Sta pe olita, ii place, sta si cate o ora...Apoi la 5 minute dupa ce i-am pus pampersul face in el.
Dar stie ca la olita se face, cel putin in teorie...:)
Cere, mami, oitza! Cred ca ii place la cracii goi...:)))

Maria mananca zilnic 2 fructe (banana+mar/piersica/para), bea sucul de la 2-3 portocale si mananca si 2 iaurturi...Ptiu sa nu-i fie de deoki! Asa ca probleme cu kk nu are cum sa aiba, da-s convinsa ca daca scoatem fructele din meniu incepe sa faca masline precum caprele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Salutare natiune !~
Pupam burtici de Pako si Cristal ! Si si de Lia, care nu stim pe unde umbla ...
Adema - hahaha, cica voi codasi, poi nici noi nu ne laudam si io nici nu o stresaz deloc-deloc. Deh, e comod pampaersu`.
Pako - Giulia a cazut in patima lui Danonino, 3-4 cutiute mici deodata, pe alese galben, rosu :-)) Si ne plac bulgarasii de branza de la Milli (noah astia imi plac si mie a looot).
Cristal - mult spor la muncile di`la nemtzi :-)

Va pupam ca asteptam un coleg la peste prajit (ioi ce nu-l suport).
O seara faina tuturor si o duminica frumoasa maine !
Pupam si schimbul 3 !

Daria & Giulia (2004 08 16)

Mergi la inceput