Viata in Japonia (37)
Raspunsuri - Pagina 22
hanako2004 spune:
multumesc mult fetelor...
dar in bagajul mare poti pune lichide sau nu?
prin viena...or fi si pana in nagoya zboruri?
multumesc mult si ma scuzati cu intrebarile mele
POZICI NOI LA bucatarie
Mami si ingerasul EMILy.2005.01.06
0
pika-pika spune:
Nu stiu daca este din Nagoya,eu nu am gasit...Am plecat din Narita.Mie mi-a placut austrian airlines ca nu am asteptat mult in Viena,la intoarcere mai putin de ora cred.Iar zborul Viena-Bucuresti este doar de o ora si 20 min.
knicoleta spune:
Am si eu o intrebare? Un bilet de avion pentru un copil sub 2 ani pe Austria cam cit costa? Si ce conditii am pt copil?
mamaluidavid spune:
Pika ma bucur sa aud ca s-au schimbat lucrurile in Viena.
Anul trecut cand m-am intors am ramas socata ca nu se controlau bagajele,intrau oamenii in aeoroport si direct la check-in fara nici un control ,mie doar la Sibiu ce mi-a fost controlat bagajul,in Viena a trebuit sa imi iau bagajul mare de pe banda si sa fac check in din nou,fiindca era prea greu a trebuit sa cumpar o geanta si sa impart,nu a contat.
A fost in favoarea mea ca am putut aduce carnuri si carnati,etc dar totusi...
Stefania, mami de David(24 dec.2004) si Patricia(12 iul.2006)
mamaluidavid spune:
Tot eu
Nicoleta depinde de unde cumperi biletul eu am platit anul trecut aprox 40.000 fara taxe.
Conditii...primesti un patut(bassinet) pe ruta Tokyo -Viena si posibil mancare la borcanase si cornuri. Spun posibil deoarece la prima vizita in Romania David avea 4 luni si nu a primit mancare,a 2-a oara avea 11 luni si a primit.Cred ca se uita la varsta copilului si apoi ofera sau nu.Cred.
pineapple spune:
Si ce ne facem cu lichidele pentru preparat laptele lui bebe, e voie cu termosul in bagajul de mana sau nu? Si daca bea lapte de vaca, cum i-l iau? Ca sigur o sa fie nevoie.
Si eu zbor prin austria luna viitoare cu bebe sub 2 ani, am inteles ca patuturile acelea se dau numai pt copii sub un an, speram si eu la unul...
mamaluidavid ai reusit sa aduci carnatii? Si pe mine ma bate un gand maaare de tot sa aduc tot ce nu se gaseste aici, niste afumaturi ar fi un deliciu absolut pentru toata familia oaaa
mamaluidavid spune:
Pineapple daaaaaa,am avut 15 kg. doar de afumaturi,carnati,cascaval si alte bunatati.Din pacate s-au dus de mult.
Al meu barbat vreau sa zic ca e innebunit dupa carnatii din Romania,cand au venit maica-mea si sora-mea nu i-a trebuit altceva decat carnati,de asemenea cand merge vreo prietena in Romania si ma intreaba daca vreau ceva sare el repede CARNATIIIIII
Stiu persoane care au primit patut si pentru bb peste 1 an.Daca nu a implinit 2 ani este dreptul lui la patut
EDIT: eu am avut voie cu termosul in bagajul de mana,dar asta era acum 1 an de zile.Oricum apa fiarta este si in avion,trebuie doar sa o racesti putin.De lapte de vaca nu stiu ce sa zic.
mamaluidavid spune:
Vin si eu cu o intrebare
Stiti cumva site-uri cu bilete de avion interne?
De Golden Week as vrea sa mergem in Okinawa si vreau sa vad cam cat ar costa biletele+cazarea.
Multumesc
pika-pika spune:
Ai voie cu termosul cu apa calda si cu alte produse pentru bebelusi.Cum am spus sunt mai stricti in Europa,in Japonia nu m-au intrebat...in Viena s-a uitat cam urat la mine si m-a intrebat ce am in termos,apoi a vazut-o pe aia mica si n-a mai zis nimic.Eram dispusa sa arunc apa ca imi dadeau in avion dar n-a fost nevoie.
Pe patutul care l-am primit noi scria ca este pana la 11 kg,si nu mai stiu cati cm.(era destul de mic)Dar tu crezi ca va sta copilasul tau cuminte acolo?Aina a stat la dus,avea 4 luni jumate dar la intoarcere cand avea 6 luni nu mai vroia deloc,tot incerca sa se ridice.Bine ca nici nu a dormit tot drumul...in Romania era ziua...
Eu am dat pe amandoua biletele 200,000 in noiembrie.Separat nu mai stiu exact,cat si cat a fost...
hanako2004 spune:
Cu drag de martisor, primeste primavara in sufletul tau, si fie ca acest anotimp sa iti aduca in viata ta implinire si noroc, fericire si iubire si nu in ultimul rand caldura sufletesca de la cei dragi. Iti doresc o primavara frumoasa!
POZICI NOI LA bucatarie
Mami si ingerasul EMILy.2005.01.06
0