Recomnadare cosmeticiana
Buna fetelor
Va rog sa imi recomandati o cosmeticiana buna pentru un tratament .
Trebuie sa imi fac un tratament de indepartare puncte negre, cred ca doar o sedinta, si am auzit tot felul de bazaconii...ca iti strica tenul....
Daca stiti pe cineva de incredere la un cabinet mai in centru, va rog sa ma ajutati.
Multumesc
Raspunsuri
Anuska spune:
Da' de una care scoate punctele de grasime far' sa-ti lase fata vraiste stiti? Ca mie ultima mi-a facut asa o rana pe fata, ca a trecut in vreo 5 zile..........
Punctele negre se refac, cica sunt porii care se umplu cu mizerie (praf de ex!).... Eu asa am inteles...
*********************************![]()
Poze la intoarcerea cu Teo(bb2) acasa
De la botezul Teodorei
Din parcul Tineretului, dar si cu altii
Povestea nasterii Anei
Povestea nasterii Teodorei(bb2)
curlyeirina spune:
Nu cred k exista vreuna care sa nu iti strice fata.Eu nu cunosc nici una.Pana la urma toate au aceleasi metode.Din punctul meu de vedere tu esti cea mai de incredere si macar daca iti faci rana e doar vina ta si nici n-ai platit
Incearca sa ti le scoti tu acasa .... Eu asa fac ... sunt propria mea cosmeticiana si sunt multumita de rezultat.
Sorina spune:
Eu am o cosmeticiana care nu imi lasa urme pe fatza. Bine, un pic de rosheatza acolo. Insa a doua zi e super ok. Din pacate, punctele negre se refac, asa ca o singura sedinta este o rezolvare de moment a problemei.
Daca doriti numarul ei de telefon dati-mi PM. La mine vine acasa in we si pana luni cand merg la serviciu sunt refacuta.
Mada spune:
Sorina, dar cu vapoforul cum face? are ea? vine cu el dupa ea?
ca tre sa stai la aburi, inainte de operatiune.
Mada,un om. Cu frica lui Dumnezeu si Ilinca Teodora 22 sept 2004
Ilinca
Deanny spune:
MamideIngeras, ai incercat benzile pentru puncte negre? Eu le folosesc pentru nas cu succes.
MamideIngeras spune:
Multmesc de recomadari, fetelor.
Nu am incercat benzile, poate am sa incerc intai singura apoi sa vad ...
Multumesc inca o data
Sorina-Alexa spune:
La Miko au niste cosmeticiene super,lucreaza cu grija,au aparaturi performante,la fel si produsele - sunt foarte calitative.
Si nici nu lasa fata "vraiste".
E adevarat,este un pic mai scumputz dar merita,oricum nu ne facem tratament zilnic,daca este facut cum trebuie, o luna,cel putin,nu mai ai treaba.
Sorina&Alexa
bufi spune:
Nu stiu unde locuiesti, dar iti recomand cosmeticiana Ana de la Salonul Marchif, zona Vatra Luminoasa, cum vii de la Pta Muncii, imediat pe partea dreapta cum incep blocurile - primul bloc, prima scara, se vede din strada.
Eu sunt de parere ca nu este bine sa scoti punctele negre singura, pentru ca nu faci acest lucru la fel de bine ca cineva care stie si mai de atat sunt anumiti pasi care TREBUIE indepliniti.
Iar un tratament este 50 RON, deci chiar se merita.
Bufi
rosioara spune:
Deanny, si eu am folosit o data benzile de care spui, dar imi daduse o cunostinta... As vrea sa te rog sa-mi spui si mie, te rog, cum se numesc exact si de unde le pot procura ca m-am tot uitat pe la raioanele de cosmetice prin hipermarketuri si nu am vazut. Multumesc anticipat.
Deanny spune:
Rosioara, o sa ma uit acasa ca sa-ti spun exact cum se numesc. Ultima oara am gasit la SensiBlu - un pachet de 6 benzi costa in jur de 22 RON. In hipermarketuri am cautat si eu mult timp, dar fara succes.