Recomnadare cosmeticiana
Raspunsuri - Pagina 2
BraveGirl spune:
Eu mi-am luat din Gima.Se cheama Nose pore strip de la Cettua. E o cutie bleu cu alb cu poza unei tipe.
==========
Corina
Albumul meu
Deanny spune:
quote:
Originally posted by BraveGirl
Eu mi-am luat din Gima.Se cheama Nose pore strip de la Cettua. E o cutie bleu cu alb cu poza unei tipe.
==========
Corina
Exact, merci frumos BraveGirl

cristi22na spune:
eu ma duc la un slaon in militari daca va intereseaza va pot da nr de telefon.tramamentul e 35lei si stai 2 ore,e super misto
Anuska spune:
quote:
Originally posted by cristi22na
eu ma duc la un slaon in militari daca va intereseaza va pot da nr de telefon.tramamentul e 35lei si stai 2 ore,e super misto
Chiar te rog sa-mi spui unde in Militari..... Eventual nr de tel sau alte detalii imi poti trimite pe PM ca sa nu fie considerata reclama. Multumesc!
Poze la intoarcerea cu Teo(bb2) acasa
De la botezul Teodorei
Din parcul Tineretului, dar si cu altii
Povestea nasterii Anei
Povestea nasterii Teodorei(bb2)
MILESCHRISTI spune:
Si pe mine ma intereseaza unde anume in Militari si cum pot sa dau de ea. Te rog scrie-mi si mie datele de contact ale salonului.
denisabia spune:
Un sfat ca tot vorbeati despre cosmeticiene.Normal petele , urmele de la ce ti-a scos trec normal in 2 zile ideal sau mai mult.Cand e vorba de acnee trec si se vindeca mai greu.Si ca sa fiti sigure ca nu ati mers degeaba observati cum se comporta fata , priviti la lumina si vedeti daca a scos tot.Eu cativa ani am mers la o cosmeticiana care desi mi se parea ca lucreaza bine ,si acum are numai luma buna , poate ele n-or fi avut prb majore ca ale mele si mi-a facut pete pe fata de la cosuri.Nu scotea tot ,nu se vindecau , pur si simplu o detest ca mi-a chinuit fata.De cand am schimbat-o am realizat ce inseamna sa ai mana buna , pacat ca nu-i din buc v-as fi dat adresa.Fiti atente sa nu umble cu mainile murdare pe fata , sa dezinfecteze aparatele inainte sa va dea cu ele , sa va puna la aburi obligatoriu.Nu mai mergeti la ea daca nu observati vreo imbunatatire.Cunosc atatea cazuri nefericite ,candva si eu am trecut prin asa ceva.Nu va lasati pacalite.Folositi si o crema adecvata ,multe le recomanda gresit ,de dragul reclamei , nepotrivindu-se tenului.Si intrebati pe masura ce va face tratamentul detalii.
tudormiha spune:
Buna fetelor.Va pot recomanda si eu un salon super super la care ma duc si eu si sunt foarte incanatata.Se numeste CRYSTALCOSMETICS si il gasiti in Dr.Taberei in spate la TipTOp si la Gara vis-a vis de Ministerul Transporturilor.Daca va intereseaza, va dau nr. de tel la cel din Dr.Taberei.Au si manichiuriste foarte bune precum si coafeze.va pup
cristi22na spune:
in militari in spetele pietii gorjului e un salon misto www.charms.ro la cosmetica alina e super tare ,stati 2 ore ,lucreaza incet si nu iesiti cu semne pe fata sau sa fie fata iritata
Steluta spune:
Dar in apropiere de zona TITAN nu stie nimeni??
Eu aveam o tipa super la un salon pe langa Marriot. Dar avand fetita mica, acum imi vine peste mana sa ajung acolo.
Steluta cu
Andrada Cristina (17 iunie 2006)
cristi22na spune:
am o prietena care sta in zona si merge la salonul ariana la metrou nicolae grigorescu ,la piata