oust!!??

oust!!?? | Autor: mama lia

Link direct la acest mesaj

ce parere aveti de acest produs....care se spune ca ar elimina mirosurile neplacute????

sotul meu e fumator si imi afuma bucataria....si daca pun un parfumant de camera sau ceva antitabac, miroase si mai nasol, pe incercate.....

asa ca m-as risca cu un oust, dar nu spray, ce aparat electric.

so, stiti ceva despre el, in afara de ce ne spune reclama de la tv???

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olim spune:

mie mi-a adus sotul meu acum un spray, si mi se pare normal, adica nu e chiar ce spune la t.Imi place insa ambipur mai mult, si am in toata casa aparate
nu stiu aparatul cum este, dar ambipurul mie imi `place la nebunie, acum este cel cu trei fragante diferite care e super, cei drept un pic mai scumpa rezerva, dar merita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

...TZEAPA! )Oust-ul...)

...ambipur antitabac e sfant!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giul spune:

Eu am oust galben ,are un miros placut ,plus ca aparatul electric are ca un potentiometru de la 1 la 5 ,adica miroase mai slab si poti da cam cum vrei .pentru tutun ,barbatu-meu are ambipur antitabac,dar mie nu-mi place mirosul,parca ma deranjeaza mai rau decat tutunul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mama lia spune:

eu vreau ceva care sa nu bage un alt miros peste tabac.....si ambipurul asta face....ma doare capul de la el....

giul, si unde tii oustul se fumeaza???

daniella, de ce e teaapa??? chiar nu absoarbe nimic???

Mergi la inceput

Nu am folosit decat spay. Si nu mi se pare ca ar absorbi nimik, parfumeaza pt o vreme (exact ca orice alt odorizant de camera) dar atat.
Anyway, din motive de pitic noi nu fumam decat in balcon.

Mergi la inceput

Nu am folosit decat spay. Si nu mi se pare ca ar absorbi nimik, parfumeaza pt o vreme (exact ca orice alt odorizant de camera) dar atat.
Anyway, din motive de pitic noi nu fumam decat in balcon.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Eu nu am crezut reclama asta de cand am vazut-o. Pai logic acum, unde ar putea sa duca acele mirosuri, cum sa le absoarba? Mirosul de fum iese doar pe geam , parerea mea. Un spray nu are cum sa le anihileze, poate decat sa le acopere asa cum spun ei ca nu face oust. Si vorba lor, nici ei nu stiu cum reuseste ...ca nu are cum , de-aia nu stiu.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59001" target="_blank"> Salvati viata unui copilas oferind 5 euro la teledonul umanitar

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emicris spune:

O metoda mai putin costisitoare pentru a scoate mirosul de tigara e sa aprinzi o lumanare.Din pacate nu parfumeaza,dar reduce simtitor mirosul de tutun( pe probate;recunosc insa ca aveam si geamul deschis).

mamica de zmeu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Messa spune:

Oust e o mare minciunica. Tot miroase nasol daca e sa miroasa ceva nasol.

Mergi la inceput