FIV 90
Raspunsuri - Pagina 28
puiramy spune:
Fetelor, fivoaselor,
Aseara mi-am sunat dr sa vad ce se intampla de nu mi-au venit uratii nici acum.Am doua saptamani de cand am facut testul Bhcg si 13 zile de cand am intrerupt utrogestanul.Ma dor sanii de mor si sunt umflati.Mi-e teama sa ma gandesc ca mi-au gresit analiza aia de la Iasi, ca la cat am suferit cand am auzit rezultatul, ar fi culmea...
Dr mi-a zis ca nu e normal ca ar fi trebuit sa-mi vina si sa nu fie vreo extrauterina sau poate sarcina normala.
Am aflat de curand ca se face si la noi in spital testul si dimineata am fost si l-am facut.Pe la 1 i-au rezultatul.Ce-o fi o fi, cum o vrea DD.
Mrl Mi-a fost dor de tine.
Zisa Cami Tin pumnii stransi.
Fetelor in focuri le urez curaj si credinta ca totul va fi bine.
Laura Ioana spune:
Puiramy ai fost si ai facut testul? Ma bucur! Vezi ca ti-am raspuns si la "Durerea unei pierderi...". Sper din suflet sa-ti dea o veste nesperat de buna
Poze Laura
Moniland spune:
puiramy, ce bine ar fi ca de data asta sa fi gresit.
Si mie mi-a intarziat destul de mult CM. Nu mai stiu exact cat dar sigur > 10 zile. Eu am stat linistita pentru ca odata si odata tot venea. Si bineinteles ca a venit dar si lunile urmatoare am avut dereglari. Inca astept sa vina la exact x zile.
Monica
puiramy spune:
Moniland Ce bine ar fi...dar nu prea cred, e mai mult o dereglare, sigur.
Laura Ioana Si eu ti-am scis tot acolo.
zisaCami spune:
Puiramy imi imaginez prin ce poti sa treci ... sper din tot sufletul sa fie o greseala si tu sa fii insarcinata, iar sarcina sa nu fie afectata! Doamne-ajuta sa ai un raspuns pozitiv la ora 13,00!
Iliuta
Kla te asteptam cu vesti bune! Bafta la ET!
Pussi mie mi-a venit CM la 5 zile de la intreruperea AC. Stai linistita, ca vine sigur pana vineri.
Cami
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83610" target="_blank">Barbye are nevoie de ajutor!
Moniland spune:
betty, asa stiu si eu. Sper sa fi reusit transferul si sa nu fie grava problema cu sangerarea. Ii tin pumnii.
Monica
venera_h spune:
Dragelor, maine este ziua cea mare pt mine: da sau ba! Am niste emotii... Va pup si va anunt rezultatul!
puiramy spune:
Fetelor,
Multumesc pentru sustinere dar cum ma asteptam nu mai e nimic Bhcg 0,0.Sper intr-o reusita data viitore.
Pupicei pentru toate fara exceptie