FIV 90

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adelia alin spune:

Rubia super!!Esti mamica ,bucura-te,si sa dea Domnul sa te tina bucuria asta noua luni si apoi sa urmeze cea mai mare bucurie a vietii!Asteptam vesti bune!
Te pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

rubia esti !!! iti tin pumnii sa ramai asa in urmatoarele 9 luni!!! +

PUSSI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KITTA spune:

Rubiatinem pumnii la asa o veste minunata! Cum de ai avut asa productie buna? Updateaza-ne si pe noi cele mai batrane si cu tinere de minte mai scurta unde si cu cine ai prestat?
Lachinici un semn zilele astea?
Feteloreu nu stiu ce am avut ca nu am iesit de vineri seara din casa deloc. Chiar si al meu s-a impacientat ca altfel nu prea ma tine pe acasa. Azi a vrut sa ma scoata cu forta pe undeva si nu a reusit! Da maine trebuie sa ies!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

ba da...sunt la birou...muncesc...
tu ce faci? cum esti?

Adelia aiinceput tratamentul? cu te simti?

Sheri daca nu te potolesti cu ananasul sa stii ca ma supar! Am fost azi in Selgros si nici urma de ananas! Mi-au spus ca a venit o doamna bine (dotata si mai bine) si l-a cumparat pe tot si de pe rafturi si ce mai aveau in depozit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vali02 spune:

Vin si eu cu o rugaminte catre voi: am nevoie urgent de nr. de telefon si nume/adresa a cabinetului particular unde poate fi gasita dr. Cocei . O prietena are nevoie de o consultatie pentru FIV si stiu ca daca se programeaza la Giulesti dureaza mult. Acum caut prin celelalte capitole, dar e tare mult de cautat...
Am citit pe aici ca pentru FIV cu dr. Marinesu e mai bine sa se duca mai intai la Cocei. Ei lucreaza la aceeasi clinica particulara?
Inca o intrebare si va las: stiti daca dr. Dracea este in concediu si cat?

Bafta multa tuturor aspirantelor si sa dea DD sa vina mai repede ziua in care toate ve-ti avea copilasul mult dorit.
Pentru Lachione si ZisaCami un pupic in plus si sa stiti ca am de gand sa trag cu ochiu' pe aici pana va vad burtoase (am eu un feeling c numai dureaza mult)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Dasha, acum am vazut si eu ca nu e o greseala! Doamne, imi pare tare rau!
Kla, bafta multa maine!
Rubia, iti tin pumnii sa devii !

toate FIV-oasele!

Andreea 6+

Pozele mele
Ajutati-l pe Andrei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Rubia mult succes in cele 9 luni si o sarcina usoara si bebe sanatos.
Kitta, Dj Mama si eu sper ca povestea cu endometru sa fie doar de moment. Luna asta mi-a venit Cm-ul de pe 14 si cu tot cu AC care le-am luat din prima zi si Diphereline inca nu s-a oprit. Sper sa nu mai fie asa de gros endometru acum. Kitta, scumpo stii ca ne fac in perioada protocolului 4 randuri de analize si tot atatea ecografii?

betty78

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

vali02 vezi ca e exact invers! in aceasta eprioada obtine programare muuult mai repede la giulesti. la cab particulare nici nu se mai fac pe anul asta, insa in spital are sanse. Pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

gataaaaaa veniraaa..de maine incep AC...
va tin pumnii la toate!!!

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

Un fulg pentru seara de Craciun

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KITTA spune:

Lianotu cat timp iei AC si de care? Pe mine m-a durut capul fo 3-4 zile da acu' ma lasara durerile in schimb sunt cam bleaga!

Mergi la inceput