FIV 90
Raspunsuri - Pagina 17
Liana30 spune:
offf Dasha imi pare tare rau...
azi am primit numai vesti din astea..sunt asa trista,,,,DD a mai luat un ingeras..
Seritooo inca nu le'am inceput pt ca nu au venit rushii..inca ii astept..
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
Un fulg pentru seara de Craciun
"Nimic nu-i imposibil!"
betty78 spune:
Dragele mele, va multumesc pentru incurajari. Deja sunt super stresata.
Maine ma duc sa imi fac prima injectie de diphereline.
Kitta, nu vroiam sa te sperii, doar ca nu am intels de ce tie ti-a dat 2 luni de AC si mie doar cateva zile. Oricum ieri m-am dus sa imi fac o ecografie, ptr ca nu m-am simtit bine de cand mi-a venit CM-ul si iau AC, asa ca am aflat ca endometrul este prea gros fata de cum ar trebui sa fie. Asa ca am mai descoperit un motiv in plus sa fiu stresata. E prima oara cand mi se spune asa ceva. Poate ca am luat AC din prima zi a CM-ului, crede-ti ca asta o fi motivul????
MUlta bafta tuturor!!!
betty78
dj_mama spune:
Kla, 'nteles! . Sa ai si tu noroc deplin!
Betty, la Endometru sau Fibrom uterin (topice) este Noela care stie f. multe despre acest endometru ingrosat. Din pacate si ea se confrunta cam de multisor cu aceasta problema. Cred ca e ceva temporar daca n-ai mai patit asa pana acum. Nu te speria.
first_carmen spune:
Andrada.P si eu am facut protocolul lung.
Mie CM mi-a venit cu 3 zile mai devreme fata de data la care trebuia (dar asa mi-a venit cam de citeva luni, eu am pus pe seama faptului ca mergeam la sala). Oricum la mine a tinut mai mult decit ma asteptam. De obicei pina in a cincea zi nu mai erau decit niste semnne vagi ca a fost. De data asta m-a tinut 10 zile. Nu se mai termina si cind am fost la ecografie (era ziua 8 de CM) mi s-a spus sa vin peste doua zile sa se termine. De abia peste doua zile mi-a dat sa fac si menogon.( cind singerarile s-au oprit de tot)
KITTA spune:
Andrada.PAC sunt anticonceptionale care se dau inainte de inceperea inhibarii pentru linistirea ovarelor, practic in aceasta perioada nu se mai produc foliculi si asa ii tii de rezerva. De aceea, te-am intrebat daca ai luat fiindca nu toti medicii recomanda.
Betty78si eu zic ca poate e doar trecatoare chestia cu endometru gros. Dr. nu a zis nimic? Tot la Dr. Anca si nu mai stiu cum la MNL? Oricum daca ai inceput tratamentul vei mai avea o eco (*nu stiu exact cand) si vei mai vedea si atunci. Poate ar trebui sa incerci niste naturiste care sa ajute in acest sens, nu stiu ce sa zic!
Va pup si va doresc o duminica odihnitoare ca insorita nu prea e!
dana p. spune:
Dasha, imi pare rau. Sa-ti dea Dumnezeu putere sa treci peste asta.
Si eu sunt de parere ca mai bine sa nu se prinda deloc decat sa se prinda si dupa aia sa-l pierzi , este mult mult mai greu.
Am luat rezultatul de la analizele din sange si mie mi se par ca sunt bune toate.O sa ma duc maine la doctorul de familie si o sa-l intreb si pe el.Acum astept rezultatul la cultura de col. Eu am facut cultura de col pentru chlamidia si ureaplasma / mycoplasma, trebuia cumva sa fac si cultura de col simpla? Mie mi-a zis tanti de la laborator ca trebuia sa-mi ia dr. proba separata pentru cultura de col simpla.
Dana
Poze
piccaflor spune:
Iliuta si Kla tin pumnii strinsi!! sa va ajute Dumnezeu sa vi se implineasca visul!...poate reusim sa vorbim pe mess.zilele astea...
Dasha imi pare tare rau iubita ...
MOana te inteleg iubita...si eu credeam ca adoptia e floare la ureche in Romania,insa ma inselam...aici lucrurile sint un pic diferite dpdv birocratic si dureaza mai mult...noi joi vom avea a treia si ultima intilnire cu asistenta sociala(pot avea loc intre 3 si 9 intilniri...sper sa fie un semn bun ca pe noi ne-a chemat doar de 3 ori)...mai urmeaza 2 discutii cu psihologul,dupa care vom fi chemati la Tribunal pt verdict...daca e pozitiv,incepe asteptarea...care ni s-a spus ca dureaza minim 3 ani (desi am auzit si de cazuri fericite care dupa 1 an au avut copilul)...
Sper ca la tine asteptarea sa fie fff scurta si sa devii cit mai curind atit mama biologica cit si adoptiva
Pentru Barbye-una
dintre noi!Trebuie sa ajuti!
ceciserban spune:
MOana,Liana va multumesc mult ca va ganditi la mine .Poate intr-o zi o voi lua si eu de la capat.....Never say never....Va pup dulce pe toate si de abia astept numai vesti bune!
poze
rubia spune:
Din 9 embrioni am transferat 4 mi s-a zis ca sunt de f buna calitate,restul congelati
Mi s-a recomandat vreo 2 zile repaus total si apoi fara efort fizic
Cam atat...
va pup si mai revin eu.
kla78 spune:
PICCAFLOR multumesc frumos!chiar ma intrebam oare unde ai disparut....tin si eu pumnii pe joi,si te astept la o poveste pe mess.
RUBIA iti doresc ca peste 2 sapt sa vii cu vesti bune.
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/kla788/my_photos