Biserica si preotii ei

Biserica si preotii ei | Autor: goldi

Link direct la acest mesaj

Am o problema: nu reusesc sa ma rup de contextul real al oamenilor care slujesc intr-o biserica si sa ma dedic exclusiv rugaciunii si meditatiei, adica nu reusesc sa nu privesc omul din fata mea, sa nu conteze invelisul si sa ma concentrez pe ceea ce reprezinta preotul, adica "unsul lui Dumnezeu".
De aceea, uneori am plecat din biserica.Amuzata, dezgustata .... extrem de rar impresionata de omul din fata mea.
Nu caut pete in soare, nu vreau sa ii critic, recunosc ca e prea mica credinta mea ca sa nu-mi pese, sa ma gandesc numai la Dumnezeul meu care e deasupra tuturor si nu la alte amanunte pur ...umane.
Vi se intampla?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ina78 spune:

Mie mi s-a intimplat... Am avut neplacuta surpriza sa merge la slujba si eu sa vad cum preotul se "scobea" in nas.
Desi s-ar putea sa-mi atrag criticile, am sa spun totusi... cred in Dumezeu, cred in divinitate, dar nu pot sa sarut mina preotului sau sa ma inchin lui.
La nunta mi s-a spus, pupi mina nasei, nasului si al preotului si ghiciti pe a cui mina am uitat s-o sarut...
De aceea de cele mai multe ori cind merg la biserica, stau in spate intr-un colt daca e slujba, sau merg cind nu e slujba.
Prefer sa-mi aprind candela acasa, sa ma rog la icoana mea si sa-mi gasesc linistea.

Nu va suparati pe mine ... Stiu ca sint oameni si ei, ca e bine sa faci ce spune preotul, nu ce face el.

"O viata fara dragoste este asemenea unui an fara primavara."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Hai serios acum...trebuie sa pupi mina nasei si a nasului?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina.c. spune:

quote:
Originally posted by ina78

Mie mi s-a intimplat... Am avut neplacuta surpriza sa merge la slujba si eu sa vad cum preotul se "scobea" in nas.
Desi s-ar putea sa-mi atrag criticile, am sa spun totusi... cred in Dumezeu, cred in divinitate, dar nu pot sa sarut mina preotului sau sa ma inchin lui.
La nunta mi s-a spus, pupi mina nasei, nasului si al preotului si ghiciti pe a cui mina am uitat s-o sarut...
De aceea de cele mai multe ori cind merg la biserica, stau in spate intr-un colt daca e slujba, sau merg cind nu e slujba.
Prefer sa-mi aprind candela acasa, sa ma rog la icoana mea si sa-mi gasesc linistea. Nu va suparati pe mine ... Stiu ca sint oameni si ei, ca e bine sa faci ce spune preotul, nu ce face el."O viata fara dragoste este asemenea unui an fara primavara."

si crezi ca nasii nu s-au ,,scobit ,, niciodata in nas?Irina si bb Ilinca(26 aprilie '04)
"Traim intr-un paradis al nebunilor."
Serafim Rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina78 spune:

Poate s-au scobit si ei... dar ma indoiesc ca in public. Cit despre pupat, as se "practica", la cununia religiosa, pupatul miini preotului si nasilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

quote:

Poate s-au scobit si ei... dar ma indoiesc ca in public. Cit despre pupat, as se "practica", la cununia religiosa, pupatul miini preotului si nasilor.

in curind se da lege si se baga pupatul si la primarie....vanghelie de abia asteapta sa va prinda.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

mi s-a intamplat...chiar de mai multe ori...al nunta mea preotul l-a chemat in altar pe prietenul nostru care facea poze, chiar in timpul slujbei.s-a lasat o mare liniste, numeni nu stia ce se intampla! pana la urma...preotul il chemase pe amicul nostru in altar ca sa vada cum functioneza un aparat foto digital, ce zoom are...., etc.
am ramas masca!

alina si alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

quote:
Originally posted by Guestus

quote:

in curind se da lege si se baga pupatul si la primarie....vanghelie de abia asteapta sa va prinda.

...s-astepte!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goldi spune:

Bineinteles ca toti ne scobim in nas, dar unii dintre noi nu o fac in public iar marea majoritate, nu intr-o biserica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DARAEL spune:

Vai, preotii aistia.... cu atata carte nu au invatat sa isi lase mucii sa cada singuri pe pamant ca sa nu deranjeze distinsa adunare simandicoasa de enoriasi cu actiunile lor indecente

Aaaaa.... in mod sigur carcotasii nu s-au scarpinat niciodata in nas – au asteptat sa le treaca mancarimea singura

Singur, DARAEL
Ratacitor prin Lume

Credeti ca Viata e grea ? Asa o fi... dar trece repede

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

pai Darael, de acord cu tine - cum a spus cineva mai sus, toti ne nascobim - numai ca nu avem pretentia sa ne pupe cineva mana cu care tocmai ne-am scobit!
Mie oricum sarutatul mainii sau a icoanelor mi se pare ceva neigienic!

J si Carla-saurus Rex (05.02.2006)

Mergi la inceput