Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (112)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

Ana pai chiar m,a gandeam ca as putea sa ii dau dupa ce a papat si supica de fasole,omleta,paine cu unt si cu castravete murat...dar daca ei i-a placut, nu am refuzat sa ii dau.

ali
albume IARINA(16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete Iarina
IARINA la 8 luni

Mergi la inceput

Bianca la noi nu este o zi anume in care se taie porcul, ci se taie cand are lumea timp de la inceputul lui decembrie...incolo...si m-am uitat si eu in calendar dar nu e trecut Ignatul.

ali
IARINA la 8 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Ali, da-i linistita cerealele. Cata miere crezi tu ca mananca fata la o masa ? Nu ?

Bianca, asa este: greu mai alegi un cadou pentru un barbat. Si eu tot la cosmetice m-as fi orientat.
Dar stii ? A fost la un moment dat un alt subiect despre idei de cadouri si am retinut o astfel de idee: un tricou imprimat cu poza copiilor sau cu o poza de familie. Daca tati e familist sigur va aprecia ideea.
Din cate am inteles sunt firme care se ocupa cu asa ceva, ba parca pot fi comandate chiar pe internet.

Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)

www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">BEBELUSI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Dana...sunt si la noi firme care fac imprimeuri dar...e o idee buna dar mai trebuie ceva...nu e destul un tricou..
Szaboali stii cum e...traditia zice ca atunci se taie porcul...
Apropo...ieri am facut gratare la amiaza si m-a luat Sandra la 11 m ca frumos incepem postul
Face religie la scoala si vad ca cineva ii baga in cap niste chestii...acuma nu am nimic cu religia si cu credintza, sunt credincioasa dar nu merg la biserica, ma rog seara dar cam atata. Post nu am tinut niciodata si inca nu voi tzine...(cred ca sotul meu mi-ar da in cap sa nu ii dau carne si eu nu ma pot abtine deci...)
Sandra cand vine la scoala intra pe la biserica ca e in drumul ei, intra inauntru pupa icoanele, daca are bani la ea pune o lumanare si vine acasa... Cred ca isi face bine meseria profa de religie..

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostru

Mergi la inceput

Am ramas singura???

Albumul nostru

Mergi la inceput

Si eu sunt aici. Acum tocmai imi fac un FERVEX si-o cana de cafea fierbinte (nu pot sa beau ceai nici daca sunt racita ).

Mergi la inceput

Eu nu beau ceai niciodata...oricat de racita as fi.. Apa calda cu zahar... bleah..

Albumul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Eu ... dupa ca ca e patronul aici de marti,mai are si invitati italieni
Ieri am crapat de plictiseala,ca toti inginerii erau prin sectie,liniste si pace aici,numa' io si dracu Si DC ioc

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

Mergi la inceput

Ne luam de mana, Bianca. Asta am spus si eu. Dar o cafea merge oricand .

A adormit Roxanica singurica in patut, draga de ea. A reusit sa se descalte de sosetute si acum doarme fericita pe burtica.
Pupa mama pe ea !

In conditiile astea stau la calculator. Aveam de gand sa fac ceva treaba in baie, dar cum dormitorul e langa baie stau cuminte sa nu fac zgomot.

Mergi la inceput

Bianca si la noi asa se zice dar nu se mai tine de traditie...poate ca se mai tine cont de traditie dar numai pe la tara.
Si eu sunt credincioasa dar nu merg la biserica ...aud slujba din casa ca am langa mine o biserica si asa ca nu mai tre sa iesim afara,ascultam din casa

ali
IARINA la 8 luni

Mergi la inceput