Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (112)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

DANA ce zici de o trompeta?

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

quote:
Originally posted by monica70

DANA ce zici de o trompeta?

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

Si maine-poimaine punem de-o orchestra .
Sau o toba , nu ? Sa stii ca la toba chiar m-am gandit, fiindca Oana a invatat "Toba lui Nicusor" si mereu ma intreaba ce este aceea o toba.

Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)

www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">BEBELUSI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Dana, gasesti tu o jucarie frumoasa nou aparuta ca sunt destule care apar acum..
Eu i-am luat la Dani si de Mos Nicolae si de Craciun jucarii asha ca mai ramane Sandra pe care trebuie sa o rezolv cu 2 papusi Witch de Mos Nicolae si de Craciun nu stiu...(oricum ea stie ca nu exista Mos Craciun..a aflat anul asta...)
De Mos Nicolae i-am cumparat un dinozaur care merge si face ca dinozaurul ( 250.000 din Kaufland- sincer ca nu imi place ca face urat, eu credeam ca canta dar nu se putea incerca).De Craciun i-am luat un catel mare (1 M) tot din kaufland + o bicicleta masina care nu are pedale..(cred ca ati vazut copii pe dinalea..(si aia a fost 350.000 la promotie ca in alt loc am vazut-o la 700.000 lei).
Deci Dani e aranjat pe moment.

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Gasesc Bianca, sigur ca da, insa astept sa primesc si alte idei.
Ce bine de tine ca stii ce vor avea copiii sub brad.

Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)

www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">BEBELUSI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

dragelor...multumum de urari...imi vine sa de bucurie cand vad cat a crescut si deja are 9 luni
Eu am o intrebare intrebatoare Istetul meu sot a fost sa-i cumpere cereale Iarinei si mi-a luat cu"grau,banana si miere" oare pot sa ii dau daca sunt cu miere? pe cutie scrie ca sunt de la 8 luni dar eu stiu ca mierea se da numai de la 1 an
Ana_m niste clatite nu ar strica...vacanta placuta sa aveti si iti tin pumnii sa va dea si o locuinta in zona
Dana si multa sanatate tie si printeselor tale.
Monica uite ca iti fac eu cinse cu otare
Bianca sunt cadourile pentru Dani.

Uram si noi La multi ani bebeilor scumpici Mark, Clara Francesca , Maria si Andreea

la mamici si pitici scumpici.

ali
albume IARINA(16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete Iarina
IARINA la 8 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Eu am zis ca si de Mos Nicolae si de Mos Craciun si de Sf. Stefan si de ziua lui () am sa-i iau jucarii.
Dar habar nu am ce.

Ali Eu as zice ca poti sa-i dai cereale cu miere.

ana sebe + tiberiu (13.01.2006)

poze Tiberiu , www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete , www.dropshots.com/annasebe" target="_blank"> filmulete2
tiberica fara frica

Mergi la inceput

Dana....eu imi fac probleme ce sa ii cumpar sotului de Craciun nu copiilor...cu ei scap fara batai de cap deobicei. sandra tot la papusi a ramas , asha ca imi e ushor.
La Dani..numai bani sa am ca jucarii sunt destule...
La sotul meu atata m-am gandit ce sa ii cumpar de ziua lui si pana la urma tot un parfum i-am cumparat ca eram in pana de idei...
Chiar...cine imi da idei de Mos Craciun pt barbati??Moni...dinozauru ala era 3.5 mil da..am ramas si eu dar asta e..

Albumul nostru

Mergi la inceput

Dana e cam greu cu cadourile aste mai ales ca aveti asa multe jucarii ...poti sa ii iei ceva jucarie care se plimba prin casa dupa care poate "fugi" Roxanica...eu inca nu stiu ce sa ii iau Iarinei cred ca o papusica de aia care face mai multe feluri: plange ,rade,vorbeste,face pipi si ce stiu ce pe acolo...

ali
IARINA la 8 luni

Mergi la inceput

Anasebe dar ce de zile are Tiberica de sarbatorit numai sa te tina buzunarul bine sa ii cumperi jucarii

ali
IARINA la 8 luni

Mergi la inceput

Ieri ma uitam in calendar ca ma intreba Sandra cand se taie porcul( cred ca se referea la Ignat) si sincer habar nu am...(parca in 6 decembrie dar in calendar nu este scris sau nu am vazut eu)
Si uitandu-ma in calendar am vazut ca exista Sfantul Daniel care e pe 17 decembrie, exact cu o luna mai putin decat ziua de nastere a lui Dani...deci o sa tzin minte

Albumul nostru

Mergi la inceput