Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (112)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Irina - mami de Sabina
Cu intarziere vine urarea mea dar sa stii ca ieri m-am gandit la tine , insa daca n-a mers forumul n-am avut ce face.
Eiii, cum te-ai distrat ?

Anam, cred ca abia astepti vacanta.
Poze noi cu printesa nu mai adaugi ?

sarbatoritilor Clara Francesca, Mark si Iarina

Mirela, sanatate multa lui Dany .

Am reusit sa racesc acum c-a venit caldura .
Ma doare in gat si sunt moale ca o carpa .
In dimineata asta iarasi are mucisori Roxanica . Oana oricum nu scapase de ei, dar asta mica ziceam eu ca e ok.
Cine m-o fi pus s-o pup aseara de-am albit-o? N-am stiut ca eram deja virusata, fiindca abia azi noate a inceput sa ma doara gatul .

Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)

www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">BEBELUSI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Buna dimineatza!
LA MULTI ANI IRINUTZA si BEBEILOR NASCUTI AZI!

Eu evident ca-s KO ca Diana n-a mai vrut sa se culce azinoapte,pana pe la 3-4 tot facea fitze...Ghitza e terminat cu nervii Eu am mai reusit sa dorm ceva,asa pe bucati de pe la 2-3 pana la 7.
Acu is la birou
Tot e bine ca merge forumul,ca ieri n-am avut unde sa ma plang mai ales ca aveam cu ce
Noutati n-avem ,e tot asa de agitata,adica urla imediat ce nu ii faci pe plac,e si de la dinti cred,dar totusi...

A gasit si Ghitza cub din ala fain,e cu figurine de animale si pasari,a costat 150 000 lei.In rest toate vechi

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Buna dimineata fete
Dana, insanatosire grabnica si tie si fetelor tale. Pacatosii astia de muci..
Irinutza, la multi ani pt ieri
Ana_m patronul nu a fost de acord sa lucrezi din ianuarie? Angajeaza pe alcineva pe postul asta? Despre ce post e vorba? A.. si spor la
Moni sa stii ca ieri te-am pomenit si injuram de toti dracii
Am fost ieri la un magazin cu haine si de toate pt copii (de cartier cum spui tu, nu in centru) si cand ma uitam la jucarii vad jucaria ce i-ai cumparat-o tu la Diana..(aia cu 240.000) O rog pe vanzatoare sa mi-o arate mai de aproape. E identica cu a ta, am memorat cutia si sunt identice. Cand intreb cat costa imi spune...630.000
Deci iti dai seama la noi ce preturi sunt....Un mini pian cu clape care canta e 200.000. Pai pana si hinta tu ai luat-o mai ieftin cu 120.000 ca mine.
A..si am gasit pe net pe un site la vanzare jucaria asta la 350.000 + taxele postale... Deci la voi se pare ca unele lucruri sunt ieftine.
Ieri eram un pachet de nervi si DC nu a mers toata ziua....bine ca acum merge.
Mark Victor Clara Francesca Iarina Andreea

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostru

Mergi la inceput

BIANCA pai pun pariu ca si cubul ala il luam mai ieftin dac aveam eu timp sa circul,dar acum l-a luat Ghitza din centru de la cel mai mare magazin
ANA ma bucur ca mai intri si daca la asa ore
DANA sa te faci repede bine (stii pentru cine )

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Moni dar asta e nesimtire nu te supara....daca eram pe litoral mai inteleg sa fie asha preturi dar altfel.. si chiar suna fain jucaria ca am testat-o
Si tin minte ca de la inceput cand ai pus poza am zis ca la noi nu sunt jucarii asha ieftine...ca doar mi-am dat seama ca era mare, si cu cat e mai mare, cu atat mai scumpa...
Apropo...am vazut ieri un dinozaur, era mare intradevar cu telecomanda la 3.5 mil

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostru

Mergi la inceput

3.5 mil???

Mergi la inceput

Tare boala am sa ii iau ceva cu telecomanda,de cand am vazut-o pe Jasmine cu catzelul alb poate gasesc ceva ieftin Trebuie sa caut

Mergi la inceput

Multumesc fetelor .

Si eu sunt in dilema cu ceea ce as putea sa-i iau Roxanei de Mos Craciun. Hainute am o gramadaaa... jucarii de asemenea....
Cred ca o sa-i cumpar lapte praf + borcanele de piureuri + cereale + pampersi si servetele umede, le ambalez si le asez sub brad. Asta doar asa, ca sa vada Oana ca si Roxanei i-a adus mosul cadou.
Pe de alta parte as vrea sa-i cumpar si ei o jucarie, ca sa se bucure. Dar ce jucarie sa-i iau, ca Oanei i-am luat atat de multe, am casa plina. Am mai citit aici pe forum ca ar fi bine ca fratii sa aibe jucarii diferite, ca sa se invete sa imparta. Asa ca am o BIG PROBLEM: ce jucarioara sa cumpar pentru Roxanica care sa nu existe deja in casa si care sa o atraga si pe Oana ???

Mergi la inceput

Cred ca ceva gen pian ,desi presupun ca are Oana,dar alt model...sa zicem...

Mergi la inceput

Am vreo 3 tipuri de piane si 2 modele de chitara .

Chiar vroiam sa le rog pe fetele de unde sunt hipermarketuri Carrefour sa ne tina si pe noi la curent cu ofertele si cu jucariile faine pe care le putem gasi acolo.
La sfarsitul lunii noiembrie vrem sa ajungem pana la Carrefour Ploiesti sa luam castelul pentru Oana (in primul rand), dar sa mai cumparam si alte cadouri pentru cei de pe lista.

Mergi la inceput