Piticodromul de sept-oct 2005 (151)
Raspunsuri - Pagina 8
Ioana75 spune:
Multumesc pentru urari
.
Nicole, bafta multa-multa-multa, sa se prinda bb2!
Cristina, si eu tot augumentin din ala, am amestecat praf cu apa plata si a iesit un maglavaitz pe care il tzin la frigider
. Doar atit ii dau (si Biotics in lapte, bineinteles).
Codruta, nici culorile noastre nu scriu foarte tare, "aprins", dar nu ma deranjeaza. Le baga si in gura oricum. Le-am luat dintr-un hipermarket.
Copilul meu deseneaza zilnic pe tablita magnetica; ii place. A invatat si sa "stearga" tablitza; incet-incet scap de griji
.
mysweetest spune:
'neatza pe la amiaza,
Ioana multa sanatate Mirunei
..si noi vorbim limba aia de cateva zile.
Nicole tin pumnii sa se prinda bb2!
Felicitari noilor gravidutze!
Tocmai am venit si noi de afara ..e asa bine...ne-am plimbat , am luat toate capacele de canalizare la rand si apoi ne-am jucat putin prin parc.
Ioana75 spune:
Marlena, ce frumos ca v-ati plimbat; mie nu mi-a trecut prin cap sa ies cu copilul la plimbare, ca si eu sint dimineata acasa.
Alina, sa stii ca am glumit, nu vin la tine sa maninc prajituri
. Mai scrie pe forum ca altfel cred ca nu scrii din cauza mea
.
mysweetest spune:
Ioana noi ne plimbam in ultimele zile de 2 ori pe zi ..pe la 11.30-13 si apoi dupa ora 16 dupa ce se trezeste ..de asta intru mai rar pe forum
.
Si noua ne-a curs mucii acum vreo 3 sapt si cand l-am scos afara parca mi s-a parut ca i-a trecut mai repede.
Si niste poze ca nu am mai pus de multa vreme :asa stam pe canalizare:1,2, asa aratam dupa baita,, asa iesim afara.
mysweetest spune:
Continuare: okii lui Alexandru sunt verzulii acum si cred ca vor deveni caprui fiindca au o nuante de caprui din anumite unghiuri.
Ma duc sa mananc ca mi-e o foameee.
innaa spune:
Marlena scumpic rau Alex pe capacele alea...parca-i un ursulet imbracat asa grosut!
spropos de ocki...tu si sotul ce culoare ii aveti...am citit aseara intr-o revista ca sunt maiš"tari" genele cu informatie inchisa la culoare...adica eu daca am ochii vrezi si sotul caprui, copilul o sa ii aiba caprui sigur sau cel putin cu o tenta capruie. si parul si pielea la fel..mereu copilul va capata culoarea mai inchisa.
Diana si Roxi....eu de vreo trei luni ii fac mancare cu "de toate": ceapa, ulei, rosii...iar in ultima luna am inceput sa ii dau cam tot ce mancam noi si ar putea papa si ea( normal, nu ii dau chiftelute care sunt grele la stomac sau carne de porc)- dar in general ..cum eu incerc sa mananc mai regim ..ii dau si ei ce pap eu.
Ioana ia maine sa duci fata prin parc!
Si eu daca sunt un pic racita ma simt mai bine daca ies afara decat daca zac in pat.
Mami si
Buburuza lui mami
innaa spune:
Si acum din ciclul " Ce mai puteam sa fur dar n-am facut-o" :
ma duc azi la banca sa scot bani(de la bancomat)
Astept sa plece doamna care era deja acolo si ma duc si incerc sa bag cardul.
Nu merge!
Ma uit pe ecran si vad situatia contului: + 1880....+1900+ nu mai stiu cat.
Ce se intampla?
Nu ma prindeam deloc de unde atatia bani intrati la mine in cont???!!
In sfarsit ma dezmeticesc si eu...nu erau banii mei..nu era contul meu...doamna dinainte plecase si isi lasase cardul si contul deschis
.
Am reusit sa o "prind " si sa-i innapoiez cardul.
si cam asta e...
sunt curioasa maine ce mi s-o mai intampla.
Mami si
Buburuza lui mami
Anya20 spune:
,
si mie imi place mult Sasha, Velen stie, si chiar ma gandeam intr-un timp la varianta asta. Dar si tu, Tonnia? Hai ca m-am amuzat. Defapt, eu nici nu stiu ce sex va avea copilul si ma tot gandesc la nume. mai e timp.
Ruxi, cine stie la cine se gandeste Matei cand spune "anya" si tu iti imaginezi ca se vrea un "mama".
Of, mamele de baieti...
Raluca, multumesc. Dar ce de gravidute printre noi si habar nu aveam.
Nicole, mult succes la un bb nou.
Alina
7+, mamica d-rei Anya (1 an)
locca spune:
Alina
touche. Poate s-o gandi la vreo mandra Anya (desi n-a mai vazut-o de foaaaarte mult timp). Mamele astea ...
Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)
mary ilie spune:
salutare piticodrom!
ca un facut ieri am avut un pic de timp si n-a mers forumul...
azi treaba, acum am terminat mancarea si am intins niste rufe si imi trag putin sufletul......pana nu se trezeste puiul meu
ieri a mancat si el mai bine....in sfarsit, insa au inceput sa apara semnele de buna purtare, dehh, asa sunt baietii: avem frumusete de nas julit si rosuu urmare a unei cazaturi din pat, desi el stie sa se dea jos din pat civilizat si fara sa cada.....insa vad ca sunt si exceptii
la capitolul olita stationam....cate un pipi pe zi reusim si la olita dar atat......
Sanatate copilasilor bolnaviori !
Marlena, dulce Alexandru, mai ales dupa baie......mama ce ochi are.....poate nu se schimba culoarea totusi......
Inaa, ce peripetii![]()
Mary si
Andrei(29.09.2005)
poze