Ioana Basescu divorteaza de Bodo

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Erau o pereche nepotrivita, asa ca, nu ma surprinde informatia care circula acuma prin ziare.

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diciu spune:

piticutz...a scris si in presa ca fosta lui sotie locuieste cu fiul lor adolescent in america

si mie imi placea de ei..dupa parerea mea se potriveau..cel putin aparent..insa e greu sa reziste o casnicie la acest nivel...mai ales ca el este cantaret si ea..fiica presedintelui...sigur au fost presiuni si tensiuni intre ei si nu au avut o viata usoara si normala..ca sa zic asa...iar in primii ani de casnicie totul este subred...nu ma suprinde ca divorteaza..dar imi pare rau totusi...

anda

IONUT STEGARU ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU

"daca dragoste nu e...nimic nu e"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

Era de asteptat ! Sa speram ca Ioana sa isi gaseasca pe cineva mult mai serios .Bine ca nu au

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kla78 spune:

asta-i moda in ziua de azi...mai ales printre vedete!poate e mai bine asa...nu se prea potriveau...

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/kla788/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxivan spune:

Ea acum vrea sa devina notar, cred ca vrea sa-si schimbe stilul de viata si asa ca....face curatenie in viata ei.

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

invatam si noi din greselile altora. o data ce te-ai casatorit cu un barbat care a mai fost insurat si care s-a despartit de fostele pt ca le insela, exista mari sanse sa patesti la fel, desi in cazul de fatza s-ar fi zis ca nu risca Bodo o rafuiala cu presedintele. dar se pare ca lupul isi schimba parul, dar naravul ba.
nici mie nu-mi place de Bodo ca persoana, dar imi place cum canta impreuna cu formatia sa. melodia mea preferata e "Numai una". din pacate, Bodo nu se limiteaza la "numai una".

Ramonika si pisicile Vladutz Bubulina Maritza Fulgushor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinai spune:

peste tot unde am citi scria ca ioana inca il este foarte indragostita de el....... imi pare rau pt ei, ca, chiar pareau ca se inteleg bine si mie mi imi placea cum se potriveau....(no ofence) si nu cred ca divortul lor are legatura cu vreo alta femeie, cred ac la mijloc sunt alte interese, afaceri....

http://www.9am.ro/revistapresei/Monden/48297/Ioana-si-Bodo-inca-se-iubeau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamc spune:

Tocmai am auzit la stiri ca Ioana a cerut termen de impacare si ca pana de Craciun o sa uite ca au vrut sa divorteze vreodata...Oare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

quote:
Originally posted by oanamc

Tocmai am auzit la stiri ca Ioana a cerut termen de impacare si ca pana de Craciun o sa uite ca au vrut sa divorteze vreodata...Oare?

ar fi frumos sa fie asa...divorturile nu aduc nk bun si daca cei doi simt ca mai este cale de impacare

INGRID

Mergi la inceput