Decoratiuni de Craciun

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lady_in_red spune:

Aldebaran, arata superb felinarele....Problema e...le-ai confectionat tu sau le-ai cumparat?Mi-a venit o idee pentru pomul de craciun...sunt grele?ar putea sta atarnate pe o creanga?mai la baza?pe un pom de craciun aflat in gradina casei?Eu, plina de idei si fara timp

Oricum sunt superbe!Felicitari!

Prostul pana nu-i fudul/
Parca nu e prost destul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Corina, superbe felinarase ! Presupun ca sunt cumparate de-a gata, la voi se gasesc o gramada de minuni, nu ca la noi . Le-ai decorat superb, felicitari!

Liviana, mi-am recuperat cartile, sunt multe lucruri interesante in ele. Scanez ce ti-am promis si iti trimit prin mail.

Diana si Iulia (15 iulie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aldebaran spune:

Da fetelor, sunt cumparate. Eu doar le-am decorat.Nici macar nu sunt de buna calitate, sunt cam strambutze, a trebuit sa le dau cu ciocanul nitel.

Corina, mama lui Aris(12.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamescu spune:

Buburuza,poate dai retetele mult mai devreme........Am cam ramas in pana de idei ce sa fac cu pustiul meu dimineata acasa noi doi singurei....Te roooog!Ai vreun ingeras facut si fotografiat?

irina gravidoasa 35+

Binecuvantata cu suflet pereche-R. si cu un scop luminat in viata-Tomas Cristian,asteptand un bebelus in ianuarie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Buburuza-shop spune:

Am facut deja cateva globulete si incepand de ieri lucram la trei omuleti de zapada. O sa caut in cutiile de anul trecut cativa ingerasi si o sa-i pozez in seara asta. Si poate reusesc sa gasesc si fisierele printabile pe care le-am desenat atunci - cele dupa care am decupat ingerasii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Liviana, trimite-mi pe PM adresa de mail. Am scanat paginile cu ghirlande .

Uitati si pe aici cateva idei:

http://www.teteamodeler.com/dossier/noel/index.asp

Diana si Iulia (15 iulie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Fetelor, facui si eu un ciorapel.
Spor la lucru.

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ML spune:

Talentata esti Ciufule! Cum ai prins animalul?

"Ce verde era valea mea!" (poze)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Pai furai modelul de la Hobby Lobby. Era $10.99 ciorapelul. Si zisei no way, pot si eu sa fac.
Partea mai plictisitoare fu cusutul partilor, dar ce-l mai mult imi placu sa umplu animalutul cu vata. Pe cuvant de nu ma distrai cu el.
E primul pe care-l fac, pentru ca eu la croitorie sunt cam lemn. Ma pricep la tricotat, dar cand vine vorba de tras la masina sunt in stare sa-mi cos degetele.
Una peste alta, e ok ciorapelul. Daca te uiti cu un ochi critic o sa vezi ca o dunga e cam cas, animalul cand l-am cusut pe ciorapel mi-a incretit un pic partea rosie ... Dar ma declar multumita pentru prima data cand fac asa ceva.
va pup

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamescu spune:

DIANA MIRELA vreau si eu la irinatodireanu@yahoo.com.Multam fain,draga!

irina gravidoasa 35+

Binecuvantata cu suflet pereche-R. si cu un scop luminat in viata-Tomas Cristian,asteptand un bebelus in ianuarie.

Mergi la inceput