Decoratiuni de Craciun
Raspunsuri - Pagina 7
lbelciug spune:
Buburuza, succes si te asteptam cu retetele pt mos-craciunei, spiridusi si spiriduse.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Forum despre Flori Presate (2)
Aldebaran spune:
Am pictat si eu niste felinare mititele pentru lumanarele, uitati aici, si le-am agatat asa si asa
carola- ce draguta steluta din pasla, ai putea sa-i pui si niste margelute sau niste praf din ala auriu. Nu faci si ciorapel sa puna mosu' cadourile?
Corina, mama lui Aris(12.08.2005)
nemary spune:
quote:
Originally posted by Aldebaran
Am pictat si eu niste felinare mititele pentru lumanarele, uitati aici, si le-am agatat asa si asa
superbe felinarele, Corina. o idee minunata!
o zi minunata,
Mari
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
poze
carola spune:
Aldebaran - frumoase felinarele. cu ce le-ai pictat?
Mie nu imi place cum am cusut steaua, dar fiind prima realizare de acest gen ma iert. :)
Bau!
"Pentru orice femeie exista un barbat care s-a saturat sa se culce cu ea" Alfie
Aldebaran spune:
Multumesc, fetelor!
Am facut desenele cu un liner pt. contur, uitati-l aici, si apoi le-am "umplut" cu vop\sea email.
miria_cristina spune:
Sunt foarte reusite felinarele!!! Bravo!
In curand, apar si eu cu "creatiile" mele!
Am facut si ciorapel!
Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
ML spune:
Bubu, Cristina aduceti "marfa"!
Corina, eu ce sa mai spun, ca mi-au luat-o fetele inainte? Deosebite, ca de altfel tot ce iti iese din maini.
Spune-mi si mie, le-ai agatat de grinda sau de unde? Intreb din alt motiv (am o "vartelnita" (carusel) din aceea tip suedez cu ingerasi care se rotesc, daca ii asezi deasupra unei surse de caldura (lumanari, veioza, calorifer) si imi tot chinui mintea unde sa-i pun, fara sa fac gaura in tavan...).
"Ce verde era valea mea!" (poze)
Aldebaran spune:
Multumesc mult!
ML- le-am agatat de un raft pe care il am deasupra canapelei(courtesy IKEA), l-am instalat cand a inceput sa bantuie Aris prin casa si sa distruga lucrurile, asa am putut salva cate ceva. In cazul tau poate un carlig in perete deasupra caloriferului sau a unei masute pe care sa pui o lumanare, nu prea vad cum ai putea sa faci ca sa nu gauresti tavan sau perete.
ML spune:
Multumesc Corina. Rafturi suspendate am si eu, dar sunt deasupra computerului... Deci tot nu scap de gaurit peretii...
"Ce verde era valea mea!" (poze)