Bucurii de sept - oct 2006 (6)
Raspunsuri - Pagina 8
inni spune:
Cecilia, Monique, Adriana sa va traiasca micutii.
V-am vz pozele. Niste copii adorabili.
Si noi am facut botezul la aceeasi biserica la care ne-am cununat si la care am si cununat.
Eloise...am uitat sa-ti raspund. Am facut dupa aceea si o mica petrecere..dar strict in familie. Poze a facut tipul care a filmat. Cand imi va da filmul voi avea si poze.
Inni mamica de Ami (29.08.2006)
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank"> Amalia si paginutza ei
adameasca spune:
La noi e nasoala rau treaba cu mucii la Ilinca, are nasul atat de infundat ca nici nu iese nimic la scos cu pompitza, nici picaturile nu penetreaza zona. Cred ca o sa avem niste nopti agitate si asa ma enerveaza...
Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
O poveste fara titlu...
inni spune:
Nu stiu cine o intreba pe Carmen cum a reusit sa adauge ambii baietei pe site. Stiu eu cum. Cand te loghezi, intri la start building site apoi te duci la "General" si jos de tot in pagina...apare scris chestia asta "By default your web site is setup for one Tot. Some parents like to include all their children in one TotSite so if you want to add more then one you can do so here: add another Tot BE SURE TO SAVE YOUR CHANGES FOR THIS PAGE FIRST". Se da click pe "add another Tot" si se adauga datele fratiorului/surioarei.
Ma tot tin sa citesc si eu povestile lui Carmen, pe care o pup pt. poezioara draguta-draguta, lui Pufy si a Alessiei si nu gasesc vreme. Poate in seara asta.
inni spune:
Aoleo Ileana..si cum respira ? Pe gura ? Nu i se usuca gurita daca pe nas nu reuseste deloc ?
Susa spune:
buna seara mamici si bebici,
noi tot pe drumuri...particip la botezuri dar eu nu-l fac pe al lui Lucas decat cand vine tatal lui acasa asa ca mai asteptam..pana atunci facem pozici prin casa si pe unde apucam...
Felicitari tuturor bebeilor care au avut botezul superbe pozele..si eu astept sa-l vad pe al meu botezat..maine mergem la controlul de doua luni..In rest suntem bine, papam san exclusiv si ne simtim bine amndoi singurei prin casa..ne mai viziteaza bunicii si prietenii mai mergem si noi la plimbarica si asa trece timpul...va pupam si va uram sanatate tuturor.
Silvia mamica de Lucas-Daniel 9-09-2006
www.dropshots.com/new.php?userid=190258&cdate=20061001&cimg=8" target="_blank">pozele noastre
Adriana mica spune:
Monique, Itzy-Bitzy felicitari pentru crestinarea papusilor voastre, sa va traiasca si sa va bucurati de ele. Ce haios ca au fost botezate impreuna: se zice ca sunt "surori" de cruce.
Putzuruca, multumim pentru mesajul pe care Deea l-a lasat pe paginuta lui Dudu. Si noi am admirat-o pe printesa ta roscata, care este dulce foc.
Adriana, mami de bebe Tudor zis "Dudu"
Varsta Dudu
O raza de speranta...sau cum a venit pe lume Tudor
www.totsites.com/tot/dudu" target="_blank">Paginuta mea de web
Pozici
nicolstoy spune:
quote:
Originally posted by inni
Nu stiu cine o intreba pe Carmen cum a reusit sa adauge ambii baietei pe site. Stiu eu cum. Cand te loghezi, intri la start building site apoi te duci la "General" si jos de tot in pagina...apare scris chestia asta "By default your web site is setup for one Tot. Some parents like to include all their children in one TotSite so if you want to add more then one you can do so here: add another Tot BE SURE TO SAVE YOUR CHANGES FOR THIS PAGE FIRST". Se da click pe "add another Tot" si se adauga datele fratiorului/surioarei.
Ma tot tin sa citesc si eu povestile lui Carmen, pe care o pup pt. poezioara draguta-draguta, lui Pufy si a Alessiei si nu gasesc vreme. Poate in seara asta.
Eu intrebam...hi hi hi..
In sfarsit i-au dat drumul...
Eu inca sunt pe baricade desi copii dorm,desi imi pica ochii in gura de somn(sunt treaza de la 6:30).Mai stau pana la 12 sa-i dau Nurofenul lui Vladut.E varza cu carne,gat rosu,o amigdala mai mare,durere de ureche (care a disparut intre timp).Azi dimineata mers la Grigore Alexandrescu,la urgenta,stat dupa medic 40 min,medicul nu venit,dus la Medicover,consultat cu succes,dat antibiotic,administrat in seara asta ,lui Vladut nu placut...vomat Incerc sa-l tin cat mai departe de Alex si reusesc cu greu...
Offfffffffffffffffffff......
Gata.Noapte buna.
Nicol - Vladut (1 aprilie 2003) si Alex (21 August 2006)
POZE
ALEXUTZU si www.totsites.com/tot/alexandruandrei" target="_blank"> PAGINA LUI
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74827" target="_blank"> Nascut pe 1 aprilie
cata14 spune:
Din cate am auzit eu diversificarea prea curand poate duce la obezitate la copil. Poate o sa radeti dar aici chiar e o problema cu copiii obezi.
Am si eu o intrebare, cele care ati facut vaccinul de 2 luni, le-ati datceva la copiluti inainte? (panadol?) Cum au reactionat? le-a fost rau? au plans mult? ma gandesc cu groaza ca maine ma duc si eu la vaccin si tb sa-i faca 3 injectii.
Catalina, mamica de Erik (17.09.06)
Hazul spune:
Salutare la toata lumea
Revenim si noi dupa o luuuuuuunga absentza, dar "motivata"
Am implinit si noi o luna, dar ne chinuie colicile
Cand suntem ok cu stomacelul, suntem tare cuminti, zambim, si ne jucam.
In rest, eu sunt obosita de nu mai vad prea bine. Incerc sa ma obisnuiesc cu programul de nesomn, dar cel mai tare ma doare cand vad ca nu pot sa o ajut in nici un fel. I-am dat picaturi pentru asa ceva, dar nici un rezultat. Acum vine cineva din Romania si am rugat sa ne aduca de acolo sabsimplex(am inteles ca e bun). Nu va prea plictisim noi acum cu problema cu colicile, pentru ca am vazut ca deja se discuta despre diversificarea mancarii. Noi mai avem pana acolo
Va pupam pe toate, am vazut si cateva poze cu bucuriile, au crescut si sunt toti frumosi, foarte frumosi
Avem si noi niste poze mai recente daca vreti sa ne vedeti, si promitem ca in curand vom intra si noi mai regulat sa va dam de stire despre noi.
http://adobe.kodakgallery.com/I.jsp?c=6pelz9b.henmbdb&x=0&y=-kddx1j
Mathea, a tiny litle bundle/ How adorable and sweet/ What better way to thrill our hearts / And make our lifes complete. Hazul
de Mathea Roana 10/10/06 si
Lucas 04-05-2000
POZE
Monique_new spune:
quote:
Originally posted by cata14
Din cate am auzit eu diversificarea prea curand poate duce la obezitate la copil. Poate o sa radeti dar aici chiar e o problema cu copiii obezi.
Am si eu o intrebare, cele care ati facut vaccinul de 2 luni, le-ati datceva la copiluti inainte? (panadol?) Cum au reactionat? le-a fost rau? au plans mult? ma gandesc cu groaza ca maine ma duc si eu la vaccin si tb sa-i faca 3 injectii.
Catalina, mamica de Erik (17.09.06)
Eu am observat ca bebei alimentati numai cu lapte praf mult timp sint fff grasuni, fata de cum era inainte de se introducea alimentatia diversificata mai devreme chiar de la 2 luni si nu erau copiiasa "umflatei".In ultimul timp am vazut bebelusi grasuni rau. fiind si fetita eu nu as vrea sa ajunga asa. Nici sa-i dau prea devreme papa dar nici sa o fac "pufoasa" de la lapte.
la vaccin eu nu i-am dat nimic inainte. Dupa eferalgan 2.5ml la 8 ore si nu mi-a facut febra doar a fost mai miriita asa .De ce il inteapa de 3 ori????/
POZE CU PRINTESA
Monica si bebe Cosmina