Bucurii de sept - oct 2006 (6)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

'neatza!

Ilinca a luat-o pe aratura cu raceala ei, am scos ieri muci cat am scos de la Luk in 3 ani... Tuseste destul de urat. Si dupa ce ca era amarata vai de sufletelul ei ieri a avut si colici. Dar a dormit azi nopate, cred ca de obosita ce era. Am trecut-o pe antibiotic, azi mergem la dr sa o consulte. Si cam atat.

Am o pasa proasta, ma simt si eu rau. Ma rog, nu va mai zapacesc cu ale mele.

Va pup si o zi buna!

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
O poveste fara titlu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gripo spune:

Hai, mey, ILEANA, nu fii suparata, ca o sa treaca! si apoi, tu trebuie sa fii tare, ca stia mici simt. Dar de unde a luat raceala? de la LUK?

DORI, mami lui RADU ANDREI 11 septembrie 2006

www.totsites.com/tot/raduandrei" target="_blank">poze
VARSTA RADU ANDREI

Mergi la inceput

Dori, de la Luk a luat-o. Nu-s atat de suparata ca e fata racita, ca stiam ca asta o sa ma astepte. Insa incep sa-mi pun intrebari existentiale de genul daca e cazul sa intrerup gradinitza lui Luk ca sa evitam astfel de imbolnaviri cat e Ilinca mai micutza... Luk iar urla la gradi, ceva il deranjeaza si nu identific ce. E trist dimineata cand pleaca, noaptea doarme agitat si ma striga intruna in somn, mi-e mila de el si nu stiu cum sa procedez si mai ales, nu stiu cu cine sa ma sfatuiesc sa iau o hotarare buna. Si, colac peste pupaza, stiti ca ma vaitam eu ca iar mi-a venit ciclul, a treia oara intr-o luna jumate, ei bine de aseara curge ca la robinet. Toata noaptea am schimbat tampoane. Mie lohii nu prea mi-au curs, probabil ca abia acum elimin ce trebuia eliminat dupa nastere. Oricum imi sun azi medicul sa vad ce-mi zice... Nu stiu, is data peste cap cu totul...

Ileana
poze,poze si iar poze...
O poveste fara titlu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisnemes spune:

Buna dimineata!

Azi noapte am dormit ceva mai bine. Nu am auzit ceasul sa ma trezesc si sa-l pregatesc pe Dragos pt gradi.

Ileana incearca sa-l tragi de limba pe Luk si sa afli ce problema are sau sa povestesti cu colegii de gradi poate iti vor spune ei ce problema are. Eu spun sa nu renunti la gradi pt ca daca renunti tot la fel de greu o sa-ti fie sa reiei .Sunt sigura ca i-ai dat cate ceva pt imunitate, dar incearca sa-i dai zilnic cate o Vit.C pt copii si poate nu o sa mai raceasca.

Gripo si Putzuruca - bafta azi la vaccin!

Cristina siDragos (31.01.2004)+Victor(19.09.2006)
Poze
POZE YAHOO
www.totsites.com/tot/victornemes" target="_blank">Album

Mergi la inceput

Dupa o sedinta pe mess cu tac-su cred ca am identificat problema: a venit o ingrijitoare noua de sapt asta si l-a fortat sa manance la pranz. Asta e problema, mancarea. Azi le bag in sedinta pe educatoare sa le spun sa-l lase in pace cu mancarea. Am avut eu o banuiala, dar nu eram sigura. El tot o tine pe a lui de 3 zile ca nu mananca decat carnitza, dar am zis ca-s mofturile lui...Cristina, ii dau de imunitate, el rau nu raceste, plimba ceva muci si tuseste, fara rosu in gat, febra, etc. Dar plimba virusi si e suficient ptr Ilinca, ea e mica si sist ei imunitar nu e prea puternic...

Ileana
poze,poze si iar poze...
O poveste fara titlu...

Mergi la inceput

Daca ma mai tineti nitzel de vorba imi trece depresia.
Ma bucur ca inca mai doarme fata, se mai odihneste si ea dupa ziua urata de ieri...

Ileana
poze,poze si iar poze...
O poveste fara titlu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricika spune:

buna dimineata
noi am avut o noapte super, a dormit toata noaptea pe burta, pana la 6 jumate cand au inceput colicii si de atunci stau planton, ca parca ma simte cand ma pun in pat

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

quote:
Originally posted by Oanacn

Fetelor, de ieri mi-a venit soacra si deja avem o groaza de conflite. Cel mai tare ma innebuneste cu infofolitul, caciulite, papucei... uffff nu stiu ce o sa ma fac 6 luni. Deja sunt disperata. La un moment dat ma gandeam chiar sa o tin un an, dar nu cred ca rezist, imi plang singura de mila.

Off, celebra soacra... si a mea la inceput vocifera legat de infofolit si infasat dar am educat-o cu timpul, stiu eu ce-i mai bine pt. bebe meu... si e adevarat ca nici n-a patit nik pana acum. Mai nou ma streseaza ca de ce nu-l iau in brate de fiecare data cand scanceste.

Mirabela - mamica fericita de David (21.09.2006)
POZE EU SI DAVID
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">PAGINA DAVID
POVESTEA NASTERII BUBURUZEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

quote:
Originally posted by putzuruca

Vroiam sa va mai intreb ce fel de ceai mai dati bebeilor. Inafara de babycalm si babydrink.

Orice ceai anticolici, eu il indulcesc cu glucoza.

Mirabela - mamica fericita de David (21.09.2006)
POZE EU SI DAVID
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">PAGINA DAVID
POVESTEA NASTERII BUBURUZEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

buna dimineata..in sfarsit avem si noi internet...
am pus cate poze de la BOTEZ

Miercuri am facut vaccinul...si controlul...avem 4300g si 58-60 cm.

revenim mai acusi sa va mai povestim...acum mergem sa papam si va invitam sa vedeti pozele.

_
mamica de ingeras luptator
Povestea nasterii ingerasului meu Sebastian-Mihai
www.totsites.com/tot/sebastian-mihai" target="_blank">Pagina noastra...

Mergi la inceput