Bucurii de sept - oct 2006 (6)
Raspunsuri - Pagina 14
anangel_lexi spune:
quote:
Originally posted by putzuruca
Lexi, ce jigodie de sef mai ai!!! Astia merita impuscati, pe bune. Discriminare. Oare si nevesti-sii i-ar face la fel? Sau o fi din ala care-si maltrateaza nevasta? Hai ca m-am enervat cu jegosu' ala.
Sa stii ca si eu m-am intrebat daca i-ar fi facut asa si fiica-sii. Pentru ca trebuie sa va spun ca e bunic. Dar deh, probabil a uitat...
quote:
Eloise, eu si Alessia ne-am imprietenit cu ajutorul forumului. S-a nascut o prietenie frumoasa care sper ca va dura multi ani de acum incolo, iar piticii nostri vor creste impreuna.
Putzuruca mamica de Andreea-Iuliana(19.09.2006)
ALBUM DE FAMILIE
www.totsites.com/tot/babydeea" target="_blank">PAGINA DEEA
Ce frumos! Si eu mi-am facut cateva prietene foarte bune pe forum si care imi sunt tare dragi. Traiasca forumul DC!!!
de Maria Cornelia (20.09.2006)
Botez, Varsta Mariei, Mariuta mamaruta,
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Am si paginuta, Asa am venit pe lume
anangel_lexi spune:
Off-topic: fetele din Bucuresti, daca stiti vreo firma care cauta vorbitori/cunoscatori de lb germana va rog, nu ma uitati! Multumesc anticipat
de Maria Cornelia (20.09.2006)
Botez, Varsta Mariei, Mariuta mamaruta,
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Am si paginuta, Asa am venit pe lume
putzuruca spune:
Lexi, cum ai spus si tu, tot raul e spre bine. Bafta cu CV-ul. Deea pupa Mariuta.
Gripo, ai mare dreptate. Armand este un baietel f frumos, iar Deea mea este cea mai frumoasa printesa (pentru noi), dar chestia cu love nu o putem hotara noi. Noi doar am hotarat ca piticii nostrii vor merge la dansuri de la 3 ani si vor fi parteneri, bineinteles. Asa ca lista pt petitori ramane deschisa.
Putzuruca mamica de Andreea-Iuliana(19.09.2006)
ALBUM DE FAMILIE
www.totsites.com/tot/babydeea" target="_blank">PAGINA DEEA
gripo spune:
OK, PUTZURUCA, DEEA trecuta pe lista de fete single.si normal ca e frumoasa!
DORI, mami lui RADU ANDREI 11 septembrie 2006
www.totsites.com/tot/raduandrei" target="_blank">poze
VARSTA RADU ANDREI
inni spune:
Adriana Infanrix-urile sunt de 2 feluri : penta si hexa. Doar hexa are si de hepatita...asa ca daca vrei o singura intepatura...hexa e alesul
Faza cu "daca nu mai gasesc data viitoare ?" nu e valabila pt. ca sunt variantele celelalte si e absolut acelasi lucru...doar ca se fac 2 injectii.
Inni mamica de Ami (29.08.2006)
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank"> Amalia si paginutza ei
alessia80 spune:
ELOISE- bingo! Chiar ma gandeam dak observa cineva...
ROX, ce zici, ii dam premiu de perspicacitate?
ELOISE- tu cum crezi ca m-am simtit lasandu-mi o zi intreaga copilul acasa pt botezul ANDREEI? Si nu numai ca n-am avut mustrari de constiinta, dar m-am distrat foarte, foarte bine... Bine a fost si un botez superb, si am avut cea mai frumoasa finuta, asa ca nu ma puteam simti altfel!
Cred ca 2 ore in oras fac minuni pt psihicul nostru! Si eu beau sampanie pe fiecare 7 ale lunii...ca deh imi sarbatoresc feciorul
ALESSIA80 cu minunea ARMAND (07.09.06)
www.totsites.com/tot/ARMAND" target="_blank">saitu' lu' ARMAND
uite cum cresc...
alessia80 spune:
quote:
Originally posted by gripo
PUTZURUCA, eu zic sa lasi basmele astea cu prietenia, eu cred ca voi ati pus ochii pe ARMAND, ca e baiat frumos, iar ALESSIA, a pus ochii pe DEEA voastra! e cu LOVE aici!
DORI, mami lui RADU ANDREI 11 septembrie 2006
www.totsites.com/tot/raduandrei" target="_blank">poze
VARSTA RADU ANDREI
Ne-ai prins
uite cum cresc...
alessia80 spune:
SCUMPIK- sa-ti traiasca Luca mic, e un dulcel!
LEXI- tot raul spre bine...am retinut si dak aud ceva iti spun!
uite cum cresc...
danidani74 spune:
hop si eu...N-am mai postat demult...Poate si pt. ca nu prea avem ce spune.Emma e cumintica, asa ca pt. 11 zile.Din pacate nu am lapte asa ca bebelaca papa formula.Imi este putin cam greu pt. ca de ieri Dan a inceput serviciul dar ne facem noi mari.Apropos de mari, ma uit la pozele bebeilor vostri si nu-mi vine sa cred ce-a trecut timpul...Parca mai ieri fugea care mai de care la spital si Eloise facea anunturile si acu` ma uit ca deja se vb de vaccinuri.
Va pe toate si promit sa mai postez.
Emma
Dana mamica de Emma 5-11-2006
Oanacn spune:
Fetelor, de ieri mi-a venit soacra si deja avem o groaza de conflite. Cel mai tare ma innebuneste cu infofolitul, caciulite, papucei... uffff nu stiu ce o sa ma fac 6 luni. Deja sunt disperata. La un moment dat ma gandeam chiar sa o tin un an, dar nu cred ca rezist, imi plang singura de mila.
La vaccin aici i-au facut 4 intepaturi, cate 2 de piciorus. Ieri am fost si noi la pediatru doar asa de control, totul e f bine.
Oana, mami de Lisa Maria (24 August 2006)
Poze
Varsta Bebe